Lof voor Ajax-spits: 'Huntelaar blijft een fenomeen'

BadembaBarrie, 02-12-2019 om 07:25, 15734 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Klaas-Jan Huntelaar bewees zondag nog altijd van waarde te kunnen zijn voor Ajax. Ondanks dat hattrick-held Noa Lang dé grote man was bij de Amsterdammers, was ook Huntelaar, met zijn zevende en achtste doelpunt van het seizoen, een belangrijk onderdeel van de 2-5 overwinning in Enschede. John van Loen, rapporteur bij De Telegraafis dan ook vol lof over de 36-jarige spits. 

'Hoe je het ook wendt of keert, Huntelaar blijft een fenomeen', zo stelt van Loen. Hij geeft de spits, die na 24 minuten voor de geblesseerde Quincy Promes in het veld kwam, een 6,5. 'Dat had misschien nog iets hoger kunnen zijn, maar hij werd verder niet zoveel in het spel betrokken', aldus de voormalig spits. The Hunter had zondagmiddag dan ook aan drie kansen genoeg om twee maal te scoren. 'Daarmee toont hij zich nog altijd een echte doelpuntenmachine.'

Huntelaars eerste doelpunt was een hard schot vanaf de rand van het strafschopgebied in de kruising. Toch is van Loen enthousiaster over het tweede doelpunt. 'Klaas-Jan werd op het middenveld weggestoken door Hakim Ziyech. Hij is niet meer de snelste en werd bijna ingehaald, maar op zo’n moment heeft hij dan toch de kwaliteit om de bal met links tijdig langs de uitkomende doelman Joël Drommel te schieten.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Amsteraaij
is ook een fenomeen. sinds hij terug is 93 potten 45 goals. En echt niet alle 93 potten basis. loopt gewoon 1 op 2. met veel invalbeurtjes van 20 min etc. zeer knap
0 0
Oempaloempa
Huntelaar is te gek. Vanaf der eerste dag dat hij bij Ajax kwam was het raak.
Hij scoorde aan de lopende band bij Heerenveen, kwam halverwege het seizoen naar Ajax en ging gewoon door met scoren. Dat hebben maar weinig spelers geflikt. Bij Real Madrid had hij gewoon pech. Wisselende trainers, onrust.... In Duitsland was hij zeer geliefd.
Een echte ster.
1 0
PetrusKeizer
ik zou zelf meer n kick krijgen als ik die eerste afdrukte. Heerlijk, die adrenaline door je lijf als je voelt dat je m goed raakt. Wat een goal!
0 0
Ajax27
Heerlijk voorbeeld voor de jonge garde. En blijft gewoon altijd scoren. Prachtig om te zien. 1 van de weinige voetballers die ip hun retour in hun carrière nog echt waardevol kan zijn voor het team.
2 0
Dazoo
Geweldig, als een traktor op stookolie stoomt hij traag en zwaar op, en iedereen, tegenstander, keeper, publiek en KJH zelf, weet: dit gaat een kooltje worden. Bam!
4 0