Boulahrouz verbaast zich over FC Twente: 'En maar opbouwen...'

JesseTH, 01-12-2019 om 21:00, 7524 views, Ziggo Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Khalid Boulahrouz kan niet geloven dat FC Twente tegen Ajax bleef volharden in het opbouwen van achteruit. De verdediger is van mening dat een Nederlandse tegenstander geen kans maakt om op een dergelijke manier zege te vieren tegen de Amsterdammers.

Allereerst gaat Boulahrouz bij Rondo in op het niveau van Ajax tegen FC Twente. Heel slecht vond de oud-voetballer het niet. 'Ze spelen niet goed, maar zakken niet ver door de ondergrens. FC Twente speelde ook zó naïef. En maar blijven opbouwen in de eigen zestien en maar zoeken… Loop dan gewoon van het veld af en hou op.'

Keje Molenaar zag Ajax zondag ook spelen en maakte zich ondanks de 2-0 achterstand nooit zorgen om een eventuele nederlaag. 'Ajax krijgt bijna elke wedstrijd het eerste halfuur twee of drie van dit soort kansen tegen. Tot nog toe gingen ze er niet in, vandaag wel allebei. Maar ik had geen moment het gevoel dat Ajax niet zou winnen. Ze drukten en kregen kansen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Amsteraaij
wie staat er op de begeleidende foto? niet boula in ieder geval
0 0
GrandMasterFlex
Trainer van Twente, Garcia García
0 0
AlexIbarra
Alles meteen lang peren en dus meer tijd van de wedstrijd achter Ajax in balbezit aan hollen is ook niet echt heel handig.

Zeker als je normaal gesproken nooit zo voetbalt.
0 0
MPAjax
twente komt net uit de kkd dus je kan het ze niet kwalijk nemen
0 0
BokkieBokstra
Twente staat er ook niet zo slecht voor, dus misschien is het het verzorgde voetbal toch nog ergens goed voor.
1 0
soewares
Het is op dit moment ook gewoon onmogelijk om op eigen kracht een resultaat neer te zettten tegen Ajax. Het hele team moet collectief onder de ondergrens zakken (RKC uit) om ook maar een kans te maken en dan nog zal het zeer moeilijk worden.
1 0