'Het moderne voetbal, buitenspelers die dat hebben'

JesseTH, 01-12-2019 om 20:50, 4300 views, Ziggo Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Youri Mulder en Khalid Boulahrouz zien duidelijk kwaliteiten bij Ajacied Noa Lang. Het talent was zondag tegen FC Twente belangrijk met een hattrick en dat is volgens eerstgenoemde analist geen toeval.

'Je hebt Cerny daar gehad, er is lang geprobeerd of dat iets zou worden, en Dennis Johnsen kwam ook op die plek', leidt Mulder zijn verhaal in aan tafel bij Rondo. 'Misschien heeft hij niet die actie die zij hebben, maar hij heeft een andere kwaliteit. Hij heeft een bepaalde voetbalintelligentie wanneer hij voor het doel moet zijn. Hij heeft een neusje voor de goal, scorend vermogen. Dat is het moderne voetbal, buitenspelers die dat hebben.'

Ook Boulahrouz zag Lang zondag uitblinken tijdens de 2-5 uitzege van Ajax tegen FC Twente. De veelbelovende voetballer speelde in de plaats van Zakaria Labyad, die eerder David Neres al verving. 'Hij speelt heel functioneel, een frisse en dynamische speler', aldus de oud-verdediger.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
sebastiaan1900
De Langstgegner.
1 0
FrankBeton
Zouden we nu in potentie de opvolger voor Ziyech hebben?
0 -1
Aeter
Niet overdrijven. Het is een aardige buitenspeler. Laat hem eerst maar eens wat ervaring op doen, voordat we er een sticker op plakken.
2 0
grannig mokum1
Precies,
0 0
Simon1
Een zwaluw maakt nog geen zomer.
2 0
MK77
off: Ze lieten ook de nominaties voor de ballon d'or zien. Het ging een beetje snel maar ik miste de psv spelers bij de nominaties
1 0