Perez verbaasd door gebrek aan geduld bij Lang

JesseTH, 01-12-2019 om 20:25, 13755 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kenneth Perez is na het horen van het interview van Noa Lang bij FOX Sports verbaasd door het gebrek aan geduld bij dergelijke spelers. De Deen is in de studio van FOX Sports van mening dat het talent blij mag zijn dat hij af en toe in mag vallen, mede door het verhoogde niveau in Amsterdam

'Het niveau bij Ajax is nu gewoon zo hoog. Je wordt niet even basisspeler. Hij is nu de reserve van de reserve. Ik weet eerlijk niet wat die jongens verwachten. Het zou prettig zijn als er iemand uit zijn omgeving zegt: "Je scoort nu tijdens je invalbeurt, maar dat betekent niet dat je nu basisspeler bent."'

Het betekent overigens niet dat Perez geen vertrouwen heeft in de kwaliteiten van Lang. 'Ik denk dat hij een goede trap heeft. Hij werkte bij zijn doelpunten af met beleid, met binnenkant voet. Dat zit wel goed. Ik denk wel dat hij iemand is die goals kan maken. Iets wat me wel opviel bij hem: hij wil soms uit stilstand voetballen. Dat is niet goed, want hij moet juist uit beweging voetballen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kibbahimovic
Die gozer kan werkelijk waar uitstekend voetballen maar eigenlijk moet hij bij interviews tegen zichzelf in bescherming genomen moeten worden.. Hij straalt echt domheid af dat is gewoon niet normaal meer.. zijn accent ook, het lijkt alsof zijn accent in combinatie met de blik die hij erbij heeft golfstralingen uitzendt die schadelijk zijn voor makkelijk beïnvloedbare luisteraars. Eigenlijk is dit niet eerlijk van mij om zo over hem te reageren (het lijkt alsof hij er niks aan kan doen) en ik denk dat hij over zo'n 2 jaar wel fatsoenlijke interviews gaat geven.
1 0
Babangida83
Blij moet zijn? Lang werkt er hard voor. Dan dwing je het af. Als je dan bij een blessure Labyad afgestoft ziet worden, en jou plaats ziet innemen, kan ik me voorstellen dat je ongeduldig wordt.

Net zoals t niet handig is dat Lang nauwelijks eerder minuten heeft gemaakt om aan de intensiteit te wennen en nu ineens in 4 dagen 2 wedstrijden volle bak moet. Dat is vragen om blessures en voor zo'n jongen en dan was hij nog beter aangepast aan t team. En blijf je zo'n jongen er aan laten ruiken. Voor Gravenberch geldt t zelfde. Waarom Marin uit de ballenbak halen als Gravenberch er wel klaar voor is... Dat zijn onlogische keuzes voor een club die stelt dat zijn jeugdopleiding het hart van de club is.
0 -2
Joseph
Ajax is inmiddels een Europese subtop club, het is al heel wat als je minuten mag maken.

Ik ben absoluut fan van Lang als voetballer, hij laat zien dat niet Labyad, maar hij de eerste reserve had moeten zijn. Voor de camera is het gewoon lekker om het geluid uit te zetten.
3 -2
ram
"Lekker om het geluid uit te zetten", zeggen mannen meestal bij mooie vrouwen, haha. Maar ieder z'n ding hoor ;)
0 0
altijdwelwat
Het heeft ook te Lang geduurd , en sterker nog het had nog langer geduurd als Labyad heel was gebleven. En daar zit het kromme want Lang is echt 2 klasse beter en fitter dan Labyad. Maar goed zijn kans is gekomen en vooralsnog pakt hij hem zeer overtuigend.
0 -4
Ajax27
Fitter dan Labyad? 1e basisplaats en dan in de 80e minuut kramp krijgen. Dat noem ik niet heel erg fit.
2 -2
Chesterson93
Heeft wel een specifieke reden, he.
0 0
Illegaal
Als flankaanvaller zal hij nooit kunnen slagen bij Ajax daar is hij te traag voor.

Hij zal voor een plek als aanvallende middenvelder moeten gaan.
0 -3
Schwalbino
Dat gebrek aan geduld wordt er van buitenaf opgeplakt. Hij is gebleven en voor zijn kans gegaan. Veel andere talenten waren eerder weg. Dit is een gedreven knul die keihard heeft moeten werken om zover te komen.
2 0
ChrisMokum
Ik dacht in eerste instantie dat ie zich verbaasde over zijn accent. Die praat nog meer als een Mocro, dan de gemiddelde Mocro zelf.....
13 0
Schwalbino
Komt uit Rotterdam-Oost. Aantal punten: 20 (van de 100)
Stiefzoon van Boukhari. Aantal punten: 100 (van de 100)
Vader uit Suriname. Aantal punten: 100 (van de honderd)
Is een goede speler. Aantal punten: 100 (van de honderd)
Kan goed voetballen. Aantal punten: 100 (van de honderd)

Een score van 420 is gewoon uitstekend.
4 -2
altijdwelwat
Goh origineel man .... laten we het weer eens hebben over Lang zijn accent ipv zijn voetbalkwaliteiten. Ik hoop dat het je heel veel plusje oplevert.
4 -6
Lewis Hamilton
Ik begin Perez aardig zat te worden. Lang laat het gewoon zien en dan verdien je een kans. Daar staat Ajax voor.
2 -9
Jariiii
Met deze uitspraken is helemaal niets mis.
3 -1
stopperspil
Perez neigt naar arrogant
2 -7