Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Timmer: 'Er staat nu een rotsvaste directeur'

FinnDekker, 20-11-2019 om 20:15, 6545 views, |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Er staat weer een hoop te gebeuren voor Marc Overmars en Edwin van der Sar aankomende zomer. Dat is wat Marco Timmer voorspelt. De verslaggever blikt voor de camera van Voetbal International vooruit op wat komen gaat, aangaande in- en uitgaande transfers. 

'Als een aantal bepalende spelers en Erik ten Hag gaan, is er genoeg werk te doen. De portemonnee zal nog beter gevuld raken. Daar moeten nieuwe spelers voor terugkomen. Maar Ajax is ook een opleidingsclub: talenten moeten de kans krijgen', schetst Timmer de situatie van aankomende zomer.

'Lukt het je om sterkhouders te houden? Lukt het om goede vervangers aan te trekken? Lukt het om - als Ten Hag gaat - een goede nieuwe trainer aan te trekken? Het wordt lastig voor Overmars', concludeert de Ajax-watcher. 'Het werk van Van der Sar zit hem meer in het uitbouwen van het merk Ajax.' De Amsterdammers deden reeds dergelijk werk in bijvoorbeeld de VS en China.

Timmer is onder de indruk van hetgeen Van der Sar voor elkaar bokst. Helemaal na zijn turbulente tijd met de situaties rondom Dennis Bergkamp en Abelhak Nouri. 'Dat heeft hij allemaal op zijn bordje gekregen. Hij was een snelle leerling. Ajax heeft een vlucht genomen onder zijn leiding. Er staat nu een rotsvaste directeur.'

Denk jij dat Ajax met 3-0 wint van Heracles? Zet in en krijg 7,70 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babangida83
Onze boomlange leider met visie. Hij heeft misschien lang niet alle benodigde kwaliteiten, maar Sar heeft visie en integriteit. Zorgt bovendien voor de focus op voetbal, kent de dynamiek van t wereldje en opent deuren met zijn staat van dienst (ook met ManU verleden). Dat zijn alle vijf heel belangrijke eigenschappen voor een directeur van Ajax. En dat blijkt.
0 -1
AlexIbarra
Jaja, nog maar 7 maanden tot het hoogtepunt van het seizoen begint: De transferperiode!

Wat valt er nou vooruit te blikken? Veel is afhankelijk van hoe het seizoen loopt, welke prijzen je pakt, CL-resultaten, wie heeft een basisplaats, wordt er gerouleerd, wie gaat zeker weg, etc.

Laten we eerst gewoon maximaal presteren, dan is het aantal betere clubs het kleinst, zijn de transfersommen het hoogst, het versterken vd selectie makkelijker (zeker met directe CL-plaatsing) en kun je met nog meer geld op zak je poot makkelijker stijf houden.

Mocht het toch allemaal tegenvallen, dan blijkt de belangstelling vanuit de EU top misschien ook wel minder groot, en komen de juiste bedragen minder snel op tafel. Ook prima.

Je weet nooit welke sjeik er nu weer met een zak geld gaat smijten maar een goede sfeer, prima resultaten en soms heerlijk voetbal, zijn de beste manieren om onszelf te wapenen.
5 0
ETM
Is idd gewoon bladvulling, er valt nog weinig tot niets zinnigs te zeggen over volgend seizoen.
Maar ik snap ook niet waarom veel supporters daar al mee bezig zijn. Zonde! Geniet van het Ajax van nu. Dat is een heel bijzonder Ajax. Voordat je het weet heb je het gemist :)
0 0
Ajax4life16
Is toch heel interessant om over te praten. Voorspellen kan je natuurlijk niet, maar ik persoonlijk vimd het heel interessant om erover na te denken of het nou echt mogelijk is om aan te haken bij de Europese top. Dat betekent ook niet dat ik niet optimaal geniet van het Ajax van nu overigens.
1 0
Benleiden
Ik vermoed dat Overmars zich al gaat roeren in de winterstop. Beetje de Neres-move...
3 0
AlexIbarra
Een directe versterking voor het middenveld of een creatieve aanvaller met potentie voor volgend seizoen zouden op zich welkom zijn.
Eriksen wijs ik zeker niet af. :)

Misschien haken enkelen uit het rijtje Siem, Labyad, Eiting, Marin, Bandé definitief af, dat zou wat ruimte scheppen. Blind moet nog verlengen..
We merken het vanzelf.
0 0