'Het is echt een genot om naar Ajax te kijken'

BadembaBarrie, 13-11-2019 om 11:35, 13721 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Wim Kieft staat erom bekend dat hij van veel dingen 'een beetje moe wordt', maar van Ajax lijkt de analist van Veronica Inside momenteel geen genoeg te kunnen krijgen. De oud-spits van Ajax, die afgelopen dinsdag nog zijn 57e verjaardag vierde, zag de formatie van Erik ten Hag ook tegen FC Utrecht weer schitteren. 

'Ajax', is Kiefts duidelijke antwoord op de vraag wat zijn hoogtepunt van dit weekend was. Kieft geniet al langer van het spel van de regerend landskampioen, bijvoorbeeld in de wedstrijd tegen Chelsea. 'Maar ik vond ze zondag ook weer zó geweldig spelen.' 

De analist merkt dat Ajax, met name in de Eredivisie, vrij snel klaar is met tegenstanders. 'Ze zijn gewoon in staat om in zo'n hoog tempo te spelen en na drie kwartier is zo'n wedstrijd beslist.' Zo'n snelle ogenschijnlijke beslissing wil nog wel eens voor wat klad in het spel zorgen, maar Kieft lijkt daar geen groot gevaar in te zien. Al is het maar omdat Ajax gewoon veel beter is dan de rest. 'Het is allemaal zo makkelijk met zoveel beweging. Het is echt een genot om naar Ajax te kijken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DJMokum
Zeggen dat Ajax goed speelt (dat ziet een blinde in het donker ook) en daar elke week een zak geld mee verdienen... Ik zit echt in de verkeerde handel ;-)
1 -3
B.dykstra
Ik hoor hem in bijzijn van demente derksen toch echt wel anders praten
1 -1
Francisco81
Doen ze allemaal bij VI. Zowel van der Gijp als Kieft. Als ze bij de CL wedstrijden zitten en de analyse doen, praten ze gewoon normaal en realistisch over voetbal. Bij VI is het toch vaak dingen ongefundeerd roepen
0 0
Web
Ajax is ook echt heel goed. Leuk stukje van Wim
Ook over van Bommel, die is het echt kwijt, wat hij flikt met Zoet
Totaal geen mensen kennis
3 0
Rentokill
Hij heeft t niet eens over t middenveld met Martinez?
0 -2
Barra
Hij zei alleen dat een middenveld met Martinez en Alvarez samen te weinig voetballend vermogen heeft. Zegt ie niks raars toch, want ik vind Kieft vaak wel iemand met een beetje nuance.
6 -2
insectenverdelg
En dat terwijl Martinez met al die witte poeder op zn kop afgelopen zondag toch Kieft zn aandacht zou moetwn trekken. :)
5 -6
Jariiii
Nou nou, die Kieft (die ik op zich graag mag en graag hoor). Als die zo positief is over Ajax moet er wel écht iets bijzonders aan de hand zijn.
5 -1
Ajax114
Haha dat betekent dat we echt goed zijn momenteel. Zo goed dat ook ik tegenwoordig positief ben :-).
1 0
Benleiden
Over Ajax? Of over Kieft? ;)
0 0