Swart: 'Rocchi was niet helemaal tof'

NielsOpdam, 11-11-2019 om 17:40, 6888 views, Alles op Swart |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Sjaak Swart heeft in Alles op Swart teruggeblikt op het uitduel van Ajax met Chelsea. Mister Ajax was het - op zijn zachtst gezegd - niet eens met de beslissingen van scheidsrechter Gianluca Rocchi. Ook gaat Swart in op de prestaties van Ajax in de Eredivisie. 

'Die man was niet helemaal tof', begint Swart over Rocchi. 'Die moeten ze nog even na laten kijken. Als je niet ziet dat het een vrije trap was tegen Blind en je fluit daar niet voor, dan moet je ook voor dat andere (de tweede gele kaart van Blind, red.) niet fluiten. Dan moet je door laten spelen, dat deed hij niet.' De oud-Ajacied vond het 'een gekkenhuis'. 'Echt niet normaal wat daar gebeurde.'

Swart blikt ook terug op de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht van zondagmiddag. 'Ik vind het sowieso een bijzondere prestatie dat Ajax na Engeland (Chelsea-uit, red.) het publiek verwend heeft.' De oud-rechtsbuiten vond de Amsterdammers sterk. 'Ze hebben echt laten zien wie de baas is op dit moment in de Eredivisie.' Naast de winstpartij van Ajax zag Swart ook de nederlaag van PSV. Volgens Mister Ajax kan men de Eindhovenaren wel afschrijven voor de landstitel. 'Dat denk ik wel, dit jaar wel.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MPAjax
Rocchi heeft de match gefixed, dat is nog veel erger. Met andere neutrale scheidsrechters waren de thuis en uitwedstrijden gewoon gewonnnen. UEFA acht zichzelf onaantastbaar en de media houdt dit in stand door niet voldoende kritisch te zijn.
0 0
PetrusKeizer
en de UEFA/FIFAmaar jammeren over hooligans en clubs forse boetes geven wegens wangedrag van supporters. Maar over de witteboorden-hooligans achter de bureaus van UEFA en FIFA mogen we t niet hebben?!
1 0
Frank1978
Net als in het echte leven. Steel een pakje kauwgom uit een winkel en je wordt (hard) aangepakt als ze je betrappen. Maar behoor je tot een bepaalde kliek kun je voor tonnen en miljoenen frauderen en daar gewoon mee wegkomen.
0 0
Frank1978
De fratsen van deze man zullen je uiteindelijk maar de volgende ronde CL kosten. Kunnen wij dan ook een boete uitdelen aan de UEFA? Al eerder gezegd hier, maar ik ben echt nooit eerder zo kwaad geweest tijdens een wedstrijd van Ajax. Tegen Chelsea hadden win minstens drie punten meer verdiend in die twee duels!
2 0
MM1974
Deze eikel mag gewoon geen Cl en El meer fluiten,laat hem maar de amateurs in italie fluiten.
Hufter 1e klas is het met mafia praktijken.
1 0
Asociaal
Wat een belediging voor de amateurs dan!
1 0
Rentokill
De 2-4 is een typisch gevalletje doofpot. Ze hadden niks om een lulverhaal van te maken zoals de wedstrijd daarvoor met die gemanipuleerde foto.

Van de 3-in-1-straf hoor je ook niets meer omdat het simpelweg niet te verdedigen is. Dan maar zwijgen en hopen dat Ajax de eer aan zichzelf houdt.
2 0
MM1974
En niet te vergeten de 1e helft toen Ajax een hoekschop kreeg,toen floot hij af voordat ze hem konden nemen terwijl de extra tijd nog helemaal niet was bereikt,ook een beetje vreemd natuurlijk.
1 0
Juichtoon
en dat je niet mag laten doorspelen als een speler rood dient te krijgen. Behalve bij een directe scoringskans. Wat een fouten van deze man.
0 0
Hagmag
Bizar was het gevolg, dat een speler van Chelsea, Blind bewust ten val bracht. Blind gaat niet zo maar liggen, had al gezien waar hij naar toe moest, hetgeen hij deed en een fractie te laat was.
VAR heeft het zelfde gezien als wij allemaal maar gaf niet thuis.
Wist Abramovic het adres van die Rocchi om die enveloppe te kunnen bezorgen ???
2 0
ajaxminimax
Bijna een week geleden, maar ik kan die rotkop van Rocchi nog niet aanzien, denk dat ik nooit meer normaal die vent kan zien. Zit ook gewoon een kwallenkop op.
2 0
Jariiii
Swart heeft natuurlijk gelijk.
Het blijft een heel, heel zuur verhaal. Na de wedstrijd was ik nog trots en ergens ook wel tevreden, maar met terugwerkende kracht is die 4-4 alleen maar frustrerend en belachelijk.
7 -1
MM1974
Die man was knetter gek.
7 0
je
Wie Sjakie?
0 -4
Frank1978
Probeer het nog eens.
1 0
je
We kunnen geen grapje meer waarderen jemig kremig
Lachen
0 0