Van Hooijdonk: 'Het was een grote galavoorstelling'

JesseTH, 10-11-2019 om 23:45, 9848 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Pierre van Hooijdonk en Theo Janssen hebben zondagmiddag genoten van het spel van Ajax tegen FC Utrecht. Beiden zagen een dominant Ajax dat de opponent haar wil oplegde, al kan eerstgenoemde niet voorbij het VAR-moment bij de 2-0 van de Amsterdammers kijken.

'Het was een grote galavoorstelling', begint Van Hooijdonk bij Studio Voetbal allereerst lovend over de prestatie van Ajax. Je ziet in dat elftal nul egoïsme. Je ziet ballen teruggetrokken worden, breed gelegd worden. Het straalt zó veel spelvreugde uit.'

'Ik heb me wel enorm gestoord aan het VAR-moment', gaat de oud-international - die overigens niet gelooft dat het invloed heeft gehad op de uitslag - verder. 'Er wordt een overtreding op Van der Streek begaan en uit die counter scoort Ajax de 2-0. De VAR gaat dan kijken en bij het eerste beeldje dat we in de huiskamers te zien krijgen, zeggen we allemaal: dat is een overtreding.

Janssen kon zondag vooral genieten van Ajax. 'Vooral in de eerste helft. Het was een hoog niveau. Er zijn zo veel lopende mensen en er is zo veel creativiteit. Bijna iedereen kan een goal maken. Het klopt allemaal op dit moment. Dat is genieten als je daar dan naar kijkt. Utrecht is er totaal niet aan te pas gekomen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
roodwit007
Ik herhaal nog eens de woorden van Johan aan , het is de bank die je kampioen maakt vooral met een druk schema daarom ben ik voorzichtig blij dat eindelijk labyad van zich laat spreken iedereen is nodig graag om en nabij het zelfde niveau
0 0
Ajax75Amsterdam
Beste niet Ajax supporter snap dat jullie enorm teleurgesteld zijn , maar jullie club heeft het zelf zover laten komen . Mochten jullie ook een FAN site hebben ga daar dan berichten posten hoe het bij jullie beter kan ? in plaats hier alles te kraken , want het is eigenlijk best vermakelijk alle Reakties betreft Ajax . Snap dat jullie een uitlaatklep zoeken dus blijf gerust langs komen om Reakties te posten als het oplucht !!!
0 0
Web
Van die hele tactiek van Ten Hag klopt niets
Zo ontzettend saai voetbal, al die lopende mensen vinden ze niets
Echt ze zitten hier op AS
2 -2
Ajax75Amsterdam
Ajax heerste op alle fronten gisteren ! En wat het VAR moment betreft ! als er nu gesugureerd wordt dat als het omgekeerd was moord en brand geroepen was ? Denk het niet , afgelopen dinsdag was een totaal andere situatie daar wordt voor een overtreding niet gefloten waar aansluitend 3 beslissingen in een genomen ! waar Ajax met 1.4 voor stond , en dat was zeker bepalend voor het spel als je dan met 9 man door moet !!! Gisteren totaal niet Utrecht had nooit een kans !! Maar goed scheidsrechters en VAR dat blijft een dingetje !!
0 0
Jariiii
En dan was het tegen Utrecht, niet tegen VVV of Emmen. Echt een ongekend niveau.
1 0
aniet
En ik zat op de eerste rij
0 0
Markopantelic007
Kut dat die interlands eraan komen. Deze vorm kunnen we goed gebruiken tegen Lille en Valencia. Een week lang Koeman met z'n risicoloze voetbal kan je ook geen goed doen zou je zeggen.
1 -1
Tinus
Terecht dat iedereen lovend was, want het was genieten. Verder ook eens met vHooijdonk over dat VAR moment. Als het andersom was geweest dan was de werd hier te klein geweest. Ik snapte ook niet dat er geen overtreding werd gegeven.
7 0
Web
Doelpunt had afgekeurd moeten worden.
0 0
soewares
Toen tegen Heerenveen met die overtreding op Veltman was ongeveer een zelfde situatie alleen die werd wel (terecht) afgekeurd.
0 0
insectenverdelg
Mee eens. Maar er wordt oom met w maten gemeten. Tegen PEC waren er 2 spelers die er zo hard in gingen dat ze gewoon rood had moetwn krijgen. Dan hoor je bijna niemand over de VAR, maar over de knappe comeback van Zwolle....
0 0
Hans Kraay Jr.
Redelijk recent nog bij Chelsea Ajax gebeurd.

Soort gelijke overtreding op Blind en daar deed de VAR ook niks mee.
0 0
Hagmag
Het was inderdaad weer genieten. Het was geen wedstrijd maar een voorstelling.
3 0
GvanderK
Snelcursus tikitaka
1 0
insectenverdelg
Een Masterclass
1 0