Van der Vaart: 'Ajax wel echt goed geworden, hè'

BartVeenstra, 08-11-2019 om 10:45, 10670 views, Veronica Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Rafael van der Vaart heeft afgelopen dinsdagavond kunnen genieten van Ajax. De Amsterdamse ploeg speelde weliswaar met 4-4 gelijk bij Chelsea, maar kende een geweldig eerste uur. 'Ajax is wel echt goed geworden, hè. Zo'n Ziyech, dat is toch genieten', zegt Van der Vaart in het radioprogramma Veronica Inside.

Toch overheerst ook bij Van der Vaart een negatief gevoel over het einde van de wedstrijd. Ajax kreeg twee rode kaarten vlak achter elkaar en bovendien kreeg Chelsea ook nog een penalty. 'Heb jij ooit zoiets gezien? Twee rode kaarten zo kort achter elkaar. Ik zal je vertellen dat ik het niet eens doorhad, Estevana attendeerde er mij op. Ik kon het gewoon niet geloven, had niets door', aldus Van der Vaart, die er door zijn vriendin op werd gewezen dat er in eerste instantie een overtreding werd gemaakt op Daley Blind. 'Kun je toch zien dat zij jonger is, een stuk scherper.'

Ajax speelt aankomende zondagmiddag tegen FC Utrecht en Van der Vaart verwacht gewoon een Amsterdamse zege. 'Je moet goed beginnen tegen ze, haha wat een cliché weer, maar het is wel zo. Utrecht heeft best een goed team met allemaal spelers die net de top niet hebben gehaald maar Ajax wint dit gewoon met 3-1.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
CruijffiaansNouriaans
Dat ze jonger is zien we zelf gelukkig ook wel hoor Haha
1 0
Ajaxxxisdebeste
Is mij ook opgevallen tijdens dat handbal
0 0
Ajax27
Gewoon een goeie gast en een echte voetbalgenieter, lekker toch! Was van wereldklasse in z'n Ajax periode. Één van de beste creatieve middenvelders van Ajax die ik bewust heb meegemaakt.

Snap nooit zo de negatieve reacties op hem. Z'n eerste periode bij HSV was ook super, verdiende terecht een transfer naar Real. Zelf presteerde ie prima, maar door gezeik binnen de club alle Nederlanders eruit. Tottenham gewoon prima gespeeld. Vanaf z'n 2e periode HSV toen die club ook geen subtopper meer was, toen begon het bij hem na 101 blessures vanaf z'n 29e-30e minder te worden.

Maar goed, zullen vooral reacties van mensen zijn die na 1992 geboren zijn en nooit bewust hem bij Ajax hebben meegemaakt. En dat zal denk ik toch wel de grootste groep hier op AS zijn. Ik was 16 in 2002 toen ik m'n eerste seizoenskaart kreeg met een paar vrienden. Dan zie je zo'n gast schitteren... geweldig gewoon!
3 -1
EricAjax1
Mooi verwoord
0 0
ajaxdordtt
Rafael miste de 2e rode kaart, zijn focus was even gericht op de borrelnootjes.
2 0
Tinus
Ik ga echt vaak stuk om die gozer. Gezonde dosis humor en zelfreflectie. Topper!
8 0
Ajaxadept
Hij is authentiek gebleven, dat kun je van een hoop voetbalkenners niet zeggen.
7 0
Sterspeler
Na een scheiding en een paar miljoen kwijt te zijn geraakt is ie het weer geworden. Tenminste, zo kan je het ook zien.
0 0
Jariiii
Heel herkenbaar hoe hij het ervaren heeft...

Rafael blijft een echte Ajacied.
10 0