Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kraay jr. ziet Gravenberch als ideale partner Martínez

JesseTH, 22-10-2019 om 23:35, 9134 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hans Kraay jr. hoopt dat Ryan Gravenberch snel de kans gaat krijgen in het eerste elftal van Ajax. De analist ziet in het talent de ideale partner voor Lisandro Martínez op het middenveld, al vindt ook Kraay jr. dat woensdag tegen Chelsea nog te vroeg komt.

'Ik denk dat Marin en Gravenberch beter zijn dan Álvarez als controleur', spreekt Kraay jr. aan tafel bij Voetbalpraat, waarna hij ingaat op de verdere invulling van het middenveld. 'Dat pendelen, tackelen en koppen is niet Van de Beek zijn hobby. Op de nummer tien heeft hij in de kleine ruimte zóveel overzicht. Ik denk dat Van de Beek de ideale tien is en dat Promes en Neres het uit moeten zoeken met z’n tweeën.'

Ajax is echter een nieuwe weg ingeslagen, waardoor het niveau hoger is komen te liggen en er meer geld uit wordt gegeven aan transfers. Voor jeugdspelers wordt het daarom lastiger door te breken, zo weet ook Kraay jr. 'Omdat ze zoveel geld hebben, geven ze ook weleens halsoverkop tien miljoen euro uit aan een Marin.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RobbertB
Ik zie liever Gravenbergh 90 minuten maken in JA dan 10-20 minuutjes in Ajax 1.
0 0
Ajax27
Ik niet want zolang het publiek m niet regelmatig 10-20 minuten ziet maken, dan ziet Ten Hag ook niet heel snel dat dit zn ontbrekend puzzelstukje is waardoor het middenveld als een trein gaat lopen.
0 0
RayJordaan
Je grootste talenten moet je sowieso belonen met veel minuten in het eerste! Liever een rasvoetballer als Ryan dan een verdediger die niet op het middenveld thuis hoort..
2 -1
Stamhoofd
Hansie zei ook dat Johnsen de grote ster zou worden.
2 -1
ajax1forever
en Senesi, de grotere variant van Martinez...hahahaha
2 -1
Schip
Lijkt me ook wat vroeg om die jongen af te schrijven.

Maar Kraaij ziet het meestal goed met spelers, net als Boskamp. Derksen en de Snor hebben daar langer voor nodig.
1 -1
JariHeijden
Derksen en De Snor? Is het een tweeling? Zijn dus twee mensen zo irritant?

;-)
0 0
Sterspeler
In balbezit misschien. Maar begin dit seizoen was hij verdedigend zeer laks. Ajax heeft baat bij iemand die wil voetballen en wil verdedigen. Dit middenveld wordt constant overlopen.
0 -1
RusselWestbrook
Persoonlijk denk ik dat Gravenberg nog een half jaar zal moeten wachten op een rol in het eerste. En de inkt op zijn contract tot 2025 zal droog moeten zijn.
0 -1
wladimir
Je slaat de spijker op de kop wat betreft Gravenberch. Hij wordt 16-05-2020 pas 18. Als hij een contract tekent bij Ajax gaat hij kansen krijgen. Interessant om te zien of Overmars en Raiola tot een overeenkomst kunnen komen. Ik hoop het want hij lijkt de beste opvolger voor van de Beek.
1 0
Ajax27
Dan ken je de jeugd als je Gravenberch ziet als dé opvolger van Donny. De één een aanvallende middenvelder, de ander een verdedigende/controlerende.
0 0
tyzinho
Hij zal niet zo snel tekenen zolang Siem mag invallen hoor.
6 -1
RusselWestbrook
Dan gaat ie transfervrij naar een laagvlieger in de serie A, of zelfs de serie B.

Maar goed, Siem's contract loopt af, dus dit is een non issue.
1 -1
geDaante
Dit is geen non issue, het gaat om het principe en het idee erachter Siem de Jong vast invaller te maken, die er helemaal niks meer van bakt, wat al zo lang duidelijk is, afgeschreven was.

En dan Ten Hag die doodleuk zegt dat de jeugd geen kansen krijgt maar moet verdienen. Fuck off. Het is gewoon weer zo'n controlfreak die ervaring, degelijkheid en 'stabiliteit', dan jonge gretige pure kwaliteit dat nog weleens een foutje maakt. En die vlieger gaat niet eens op, daar Siem de Jong vele malen meer verpest voor het team dan iemand als Gravenberch, en aan de bal ook nog eens zeer matig is.
3 -1
RusselWestbrook
Dat is wel een non issue tegen de tijd dat Gravenberg in aanmerking komt voor een nieuw contract. Dat is pas in mei.

En zoek, gewoon puur voor de grap, eens op hoeveel minuten Siem de Jong gemaakt heeft onder ten Hag. Gravenberg is veel beter af met hele wedstrijden in Jong dan met de garbage minutes die Siem de Jong krijgt.
1 -1
geDaante
Het is niet alleen Gravenberch, ook Lang heeft zich in Jong een seizoen lang bewezen en vrijwel uitgeblonken in de gehele voorbereiding. En wie krijgt er speeltijd in het eerste? Siem de fucking Jong, die allang afgeschreven was.

Jij weet ook wel dat dat helemaal nergens op slaat en in niks des Ajax is.

Dat Siem de Jong uberhaupt op de bank zit, en destijds is aangekocht, zegt al veel.
1 -1
BRAMHOUTEN
gelukkig je kan weer je ongenoegen uiten. moet zeggen dat ik lang laatst heb zien invallen maar dat was niet best. op basis waarvan zouden zij minuten of zelfs een basis plek moeten krijgen? bij jong doen ze het goed maar niveau is wel wat anders daar. Ik heb liever dat ze straks minuten gaan maken in een goed draaiend elftal dan nu al. we zijn hier zo ontzettend goed om talenten naar boven te schrijven maar we zijn hier nog veel beter om ze keihard te laten zakken als het wat minder gaat. ten hag weet echt wel wat hij doet
1 -1
Barra
Ik ben wel gecharmeerd van Gravenberch, helemaal als hij ook meer discipline in zijn spel krijgt. Heeft eigenlijk alles om te slagen en is ook een speler met wat extra's. Laat hem maar eens minuten maken tegen een laagvlieger, want de echte toppers haken wel aan als je ze voor de leeuwen gooit. Nu het algehele niveau hoger ligt kun je ook veel sneller zien of iemand kan slagen in het eerste. Natuurlijk kun je een speler niet afschrijven op een paar wedstrijdjes, maar het is wel steeds meer aanhaken of doorselecteren.
0 -1
oudzuid2
als we komend weekend tegen die middenmoter met de rust met 3-0 voorstaan lijkt het me een prima moment om Ryan eens rustig te brengen...
3 -1
De Stift
Wel een speler die vaker minuten in het eerste zou moeten krijgen.
1 0
Henkjanklaas
Die Kraaij jr is veel te veel op TV, kraamt regelmatig onzin uit. Beweerde dat Chelsea op alle posities beter is, vond Senesi een prima verdediger.
Het wordt tijd dat ze deze man eens van de buis gaan halen. Zoveel onzin verenigd in één persoon.
2 -5
Lane 8
Is goed henk Jan klaas
1 0
Piethein
Marin lekker verkopen in de winter.
1 -1
ajaxinho
Het is in ieder geval niet zo dat een rechtspoot op RVM moet spelen.
Dat heeft Frenkie wel bewezen en dat kan Gravenberch ook.
Helemaal met een stofzuiger naast zich.
1 -1
JopieCruijff
Ik denk persoonlijk dat Gravenberch sowieso een kans moet krijgen. En dan doel ik niet direct op een basisplaats, maar wel vast op de bank als vaste wissel. Er zijn een aantal meningen hier dat hij nog niet klaar is, maar dat kun je pas weten wanneer hij een paar wedstrijden gespeeld heeft. Bij alle wedstrijden die hij met het eerste gespeeld heeft (ja de meeste waren oefenwedstrijden), heeft hij een zeer goede indruk achtergelaten. Het wordt tijd dat hij met de beste spelers gaat spelen zodat hij ingepast kan worden en zich de automatismen van het eerste team eigen maakt. Ik vind dat dit proces te lang op zich laat wachten en ben het wel met Kraaij eens dat hij samen met Martinez het middenveld kan vormen.

Gravenberch is een pure Ajacied en gaat echt niet voor het geld naar het buitenland omdat Raiola een betere deal voor hem heeft. Zo zit vader Gravenberch totaal niet in elkaar en laat zich absoluut niet leiden door geld, anders waren ze allang weg.
Ik denk wel dat zo een stap mogelijk is als ze geen perspectief meer zien, Gravenberch heeft er immers al 38 wedstrijden in de KKD op zitten.
Ik denk overigens dat Lang en Ekkelenkamp er net zo over denken voor wat betreft hun eigen positie.
1 0
Ferd
‘Zo zit vader Gravenberch niet in elkaar’. Patrick Kluivert wilde ook dat Justin bij Ajax zou blijven, Mino is een meester manipulator.
0 0
gi0vanni
Van elke week op de bank zitten zal hij vast veel meer leren als elke week spelen.
0 -1
ajaxdordtt
Hans vond Senesi ook een wereldtopper.
4 -4
Duif63
Dat vond hij Dennis Johnsen ook.
1 0
MPAjax
qua creatieve middenvelders kunnen ze wel wat meer doorschuiven idd
1 0
Hagmag
Marin is een miskoop en totaal overbodig.
Donny hoort op 10 en niet op 6.
Martinez en Ziyech naast Donny als je met 3 spitsen wil spelen.
Laat Neres maar als rechterspits spelen.
Tadic variant moet Ten Hag maar kiezen voor Neres of Promes en dan komt Alvarez in beeld al blijf ik zeggen dat hij geen middenvelder is.
Hij is gehaald als beoogd opvolger voor De Ligt, waar hij niet wordt ingezet ????
0 -1
Barra
Donny op 10 met Ziyech daarachter? Lijkt me iets teveel van het goede, of je bedoelt Martinez op 6 met daarvoor Donny en Ziyech en in dat geval spelen we niet met een 10.
1 0
Soccerskins
Onana - Dest - Veltman - Blind - Nico - Gravenberch - Martinez - Ziyech - Vd Beek - Promes - Tadić

Zou ik tegen een mindere tegenstander wel eens willen zien. Komende zondag lijkt me een mooi moment ;)
1 0
Bocarra
Los van de zaakwaarnemer heeft Ryan onvoldoende niveau om nu al een rol te kunnen spelen. Hij zal snel beter moeten worden. Ben bang dat zijn zaakwaarnemer dat geduld niet heeft. Zie hem als Kluivert vertrekken naar een andere club.
1 -2
Tinus
Eens met het laatste, raiola weet z’n spelers vaak vakkundig naar de uitgang te manoeuvreren. Voor wat betreft het eerste deel heb ik een andere mening. Het is heel goed mogelijk dat een speler met het talent van Gravenberch juist weer heel snel een stap maakt als hij in een team als Ajax1 veel minuten maakt. Maar zo lang hij die niet krijgt zullen we het ook niet weten. Zelfde geldt overigens voor Noa Lang.
0 0
diamanti
Zijn er wel meer in de basis elf en op de bank die onvoldoende niveau hebben.
1 0
ditisdebeslissing
ja. maar kraaij weet waarschijnlijk niet dat pizzabakker zijn zaakwaarnemer is. En dat Ryan nog 1 jaar contract heeft.
0 0