Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Driessen verwacht 'walk-over' van Ajax tegen Feyenoord

JesseTH, 22-10-2019 om 20:20, 10990 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Valentijn Driessen verwacht niet dat Ajax problemen zal hebben met Feyenoord in De Klassieker van zondag. De verslaggever van De Telegraaf ziet een te groot krachtsverschil tussen de rivalen en tevens spreekt ook het Europese programma in het voordeel van Ajax.

'Het blijft op papier een klassieker, maar ik denk dat we daar op het veld weinig van gaan merken', zegt Driessen erover tijdens de Voetbalpodcast van De Telegraaf. 'Ik denk dat het een walk-over wordt voor Ajax. Ik denk dat de kwaliteitsverhoudingen tussen Ajax en Feyenoord zó groot zijn… En Feyenoord moet ook nog naar Zwitserland voor de wedstrijd tegen Young Boys. Ajax is woensdagavond, zij donderdagavond. Ik denk dat het voor Ajax drie makkelijke punten worden.'

'Ik heb Feyenoord gezien tegen FC Porto. Over die wedstrijd gaat het veel bij Feyenoord. Dat is een soort mentale ruggensteun', weerlegt Driessen vervolgens het argument dat het vertoonde niveau tegen FC Porto voor Ajax een bedreiging zou kunnen zijn. 'Maar in die wedstrijd werd Feyenoord ook alle kanten op gespeeld, alleen die Portugezen scoorden niet. Die benutten ze niet en dan is daar een avond waarop Feyenoord boven zichzelf uitstijgt en tegen de verhoudingen in wint.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
hahaha en na de nederlaag tegen CHelsea zal je zien dat hij als n blad aan n boom omdraait
0 0
MosesD
Als Driessen het zegt, wordt het dus een verrassende 1-2...... Ik begrijp echt niet dat Ajax hem niet een toegangsverbod geeft, want o.a. die hetze tegen ten Hag is werkelijk op niets gebaseerd. Bovendien blijkt deze natte wind keer op keer totaal geen verstand van het het spelletje te hebben. Hoe die chef sport is geworden, is werkelijk het grootste mirakel uit de journalistieke sportgeschiedenis.
0 0
Redrum
Volgens mij komt Driessen nooit in de buurt van de Arena.
0 0
AlexIbarra
Potje tegen Chelsea is wel iets pittiger dan tegen Young Boys.
Maar laat ik me verder eens bij Valentijn aansluiten.

Af en toe moet je een keer iets nieuws proberen...
0 0
Truth
Nou, we hoeven niet meer te kijken; het orakel heeft gesproken
0 0
Jariiii
Gelijk stijgen de kansen van Feyenoord weer.


Van 0 naar 1 procent, maar toch.
0 0
SnifferClarke
Die man spoort echt niet. Is het een experiment? Kijken hoeveel onzin een nep-journalist kan zeggen/schrijven voordat hij wordt ontmaskerd.
0 0
Meerkoet
Al jaren heeft Ajax de kans gehad om de Rotterdammers een afstraffing te geven.
Elke keer als iedereen denkt nu gaan we ze inblikken, valt het tegen en wordt het 2-0 of 3-1.
DIT is wel de kans om het een keer te doen, dat dan wel.
D.m.v. een stevige overwinning kunnen we wel een mooi stukje historie toevoegen.
2 0
Van Reenen
Het zal tijd worden om 010 te straffen. Enkele jaren geleden won PSV met grote cijfers. Of won?? Laten winnen om Ajax dwars te zitten voor het kampioenschap. Hoe diep kan je zinken.
0 0
Cruijffthebest
Ga dat 010 ook nog lekker tergen, achterlijke Driessen!!
0 0
MichelBoerebach
Geen walkover, gewoon een saaie 2-0.
0 0
036AFCA97
Vorig jaar in de Kuip dacht ik ook dat het een walkover zou worden. Klassieker is voor de kakkies de wedstrijd van het jaar.

Ik hoop 5-0.
2 0
Puurvoetbal
Wat is voor jou de wedstrijd van het jaar dan ? PSV ?
1 0
Labrador
Alleen maar voer voor Feyenoord
0 0
RuffRhythim
Daarom doet rat het ook.
Desondanks gaan we gewoon winnen...
0 0
fanforeffer
gemakzucht en onderschatting is de grootste vijand van Ajax !!Als de boys denken makkelijk te winnen gaat het fout ,zie groningen en RKC . De kakkerlakken kunnen zich vreselijke oppeppen tegen hun grootste vijand.
1 0
voorkennis
Haps, Jorgenson en Karsdorp niet mee naar Bern.
Alle 3 geblesseerd geraakt tegen Heracles

LOL
0 0
Web
Feyenoord is fysiek en conditioneel zo slecht.
Wat daar allemaal verkeerd gaat?
Stam heeft het niet, die had veel kunnen leren op de trainers cursus, veel te makkelijk aan zijn diploma gekomen
1 0
Ajax95Duivendrecht
Doe nou niet, Valentijn. Je hebt jezelf al zo onsterfelijk belachelijk gemaakt met voorspellingen de afgelopen twee jaar.

Nu begin ik me toch ineens zorgen te maken over zondag ;)
1 0
Cupmetgroteoren
Nog niet geleerd geen voorspellingen te doen deze gast.
0 0
koppensneller
Blijkbaar een redactie vergadering geweest bij de Telegraaf waarbij besloten is de publieke opinie weer aan hun kant te krijgen door Ajax voorlopig dood te knuffelen.
1 0
Redrum
Het is meer een soort Judas-kus.
2 0
Redrum
Valentijn benoemt hier onbewust het grote probleem van Feyenoord: het chronische gebrek aan realisme. Ieder weldenkend mens zag dat Feyenoord thuis tegen Porto met zeer veel geluk een overwinning boekte. Bij Feyenoord zagen ze echter heel wat anders: ze hadden zojuist een tegenstander van CL-niveau volledig van de mat gespeeld. Het gevolg: het rampzalig slechte Fortuna speelde Feyenoord 3 dagen later van de mat. Na elke overwinning denken ze bij Feyenoord direct dat het lek boven is, om vervolgens in de eerstvolgende wedstrijd direct minder inzet te tonen en daardoor meteen in de problemen te komen. Het geen woorden maar daden klopt van geen kant meer. Na elke overwinning hebben ze juist alleen maar praatjes, om dat vervolgens compleet teniet te doen door geen daadkracht te tonen in de volgende wedstrijd. Komende zondag gaan ze met knikkende knietjes naar de Arena, net als vorig jaar. Het scenario lijkt mij dan ook duidelijk: vanaf de aftrap schoppen naar alles met een rood-wit shirt aan. Krijgen ze rood, dan hebben ze vast een excuus voor de nederlaag. Krijgen ze geen rood, dan schoppen ze Ajax hopelijk uit de wedstrijd.
4 -1
Aetim
Gaan ze zichzelf ook schoppen dan?
0 0
Redrum
Volgens mij spelen ze uitwedstrijden in een blauw shirt toch?
0 0