Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Respect voor Ajax is op z'n plek vanuit Chelsea'

JesseTH, 22-10-2019 om 18:35, 9974 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Marco Timmer kijkt er niet verbaasd van op dat Frank Lampard Chelsea in de underdogpositie probeert te manoeuvreren tegen Ajax. De verslaggever en Ajax-watcher van Voetbal International ziet met name in aanvallende kracht een voordeel voor de Amsterdammers, ondanks het talent bij de Londenaren.

'Ik vind dat Ajax wél de favorietenrol heeft gezien de start en het spel in de Champions League', begint Timmer te vertellen. 'Ze spelen ook thuis in de ArenA. Ajax heeft voorin meer ervaring dan Chelsea op dit moment. Willian is de enige met ervaring voorin en Ajax heeft daar Tadić, Ziyech, Promes en Van de Beek lopen die zich aanvallend al hebben laten zien.'

'Ik denk dat ze bang zijn voor de aanvallende kracht van Ajax', gaat de journalist vervolgens verder op het onderwerp. 'Ze hebben gezien dat Ajax redelijk wat kansen weggaf, maar ze zullen ook hebben gezien dat Ajax nog veel meer had kunnen scoren. Dus wat dat betreft is respect voor Ajax op z’n plek vanuit Chelsea.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Spitz
Zo is het ook goed weergeven. Ajax had zeker veel meer gescoord kunnen hebben in de eerste wedstrijden van de CL. Ook Chelsea hun verdediging is hun zwakke plek. Het zal erom spannen. 2-4 of 5-3 kan maar zo de uitslag worden. Reuze spannend wordt het zeker. Wie is het scherpst van de twee teams.
0 0
ajaxrulesz
vewacht een zeer zware pot, een gelijkspel zal het max haalbare zijn. hopelijk kunnen we daar uit voor stuntje zorgen.
1 -6
wladimir
Ik verwacht dat beide teams erg gelukkig zullen zijn met een gelijkspel. Als Ajax ooit thuis wil winnen van Chelsea is het morgen natuurlijk. Onana, Veltman, Tagliafico, van de Beek, Ziyech en Neres kunnen morgen een transfer afdwingen.
0 0
L1tman3n
Waarom zou een gelijkspel het max haalbare zijn??
Wij kunnen van iedereen winnen.
0 0