Timmer lovend: 'Promes is ook on fire'

ThijsZwagerman, 20-10-2019 om 17:15, 5553 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Marco Timmer, Ajax-watcher namens Voetbal International, is erg te spreken over de prestaties van Quincy Promes. Timmer zag Promes wat moeizaam aan het seizoen beginnen, maar inmiddels is de deze zomer van Sevilla overgekomen aanvaller niet meer weg te denken uit het basiselftal van Ajax.

Zaterdagavond scoorde Promes het winnende doelpunt op bezoek bij RKC Waalwijk. ‘Je hebt het lied Tadić on fire, maar Quincy is ook on fire. Hij doet het vandaag (zaterdag, red.) voor Ajax. Weer speelde hij vanaf de 10-positie en het is een aankoop die zijn waarde inmiddels bewezen heeft’, zegt Timmer in gesprek met zijn eigen medium over Promes.

De journalist is van mening dat men op nationaal voetbalniveau ook wel het één en ander van de Ajacied mag verwachten. ‘Aan het begin van dit seizoen heeft hij eventjes wat moeite gehad, maar nu is hij op stoom. Dat mogen we ook wel verwachten van Quincy Promes in de Eredivisie.’ In tien competitiewedstrijden maakte Promes tot dusver zes doelpunten.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
markk
Hij begint steeds beter te spelen. Hij is normaliter niet zo'n goede aanvaller als Neres maar met zijn scorend vermogen en zijn verdedigend werk kan hij echt het verschil maken. Ben blij dat wij hem gehaald hebben.
0 0
31xAjax
Nee, hij gaat steeds meer scoren, dat is heel iets anders dan beter spelen....
0 -1
Aspers73
Idd, hoort NIET op de 10 positie.
0 -1
3sterrenAjax1
quincy is een topper. is en zal heel belangrijk zijn dit jaar!
1 0
Civilengineer
Heeft mij zeker verbaasd. Doet het uitstekend en vind hem interviews ook goed overkomen.
2 -1
Cupmetgroteoren
Komt uitstekend over in interviews. Correcte jongen.
0 0
Labrador
Zeker. Erg netjes, eerlijk en volgens mij een man met het hart op de juiste plaats.
2 -1