'Huntelaar neemt geen genoegen met pinchhitter-rol'

ArthurV, 07-10-2019 om 21:30, 7362 views, Veronica Inside |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Bij Veronica Inside werd maandagavond gesproken over een eventuele comeback van Klaas-Jan Huntelaar bij het Nederlands elftal. De spits van Ajax speelde zijn laatste interland in 2015 en volgens de heren aan tafel zal daar niet snel verandering in komen.

'Hij is geen targetman', meent Johan Derksen. 'Als je een internationale wedstrijd speelt, waarin je tijdens de laatste tien minuten hoge ballen voor de pot moet gooien, dan moet er een vent inklimmen. Daar ligt niet de kracht van Huntelaar, die wacht dan op het vallende balletje.'

Derksen benadrukt dat Huntelaar momenteel in een uitstekende vorm verkeert, maar acht de rechtspoot niet in staat om zich te kunnen schikken in een reserverol. 'Huntelaar heeft geen rust in zijn lijf als hij op de bank zit. Bij Van Marwijk werd hij een sfeerverpester als hij niet speelde. Je moet dus een vent hebben die genoegen neemt met zijn rol van pinchhitter, dat kan hij niet.'

Hans Kraay Jr. vult aan: 'Daar zit zóveel gif in. Ze willen het bij Ajax niet horen: maar hij heeft die Dolberg gewoon uitgeknepen. Ik heb de indruk dat als Huntelaar 48 is en Ajax zegt dat ze zijn contract niet willen verlengen, dat hij gewoon de banden lek steekt van Overmars en Van der Sar', grapt de analist.

 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ETM
Derksen geeft hiermee eigenlijk vooral aan dat hij al jaren geen voetbal meer volgt.
1 0
Bky
Ja tuurlijk joh, Huntelaar, die zich het vorige hele seizoen prima in die rol schikt, gaat op zijn 36ste nog ff bedenken om te gaan rellen.

Mijn hemel.
1 0
Libero
Derksen heeft zijn informatie uit een notitieboekje waar hij tien jaar geleden e.e.a. ingekrabbeld heeft.
Huntelaar weet zich tegenwoordig prima in zo'n rol te schikken. Niet dat hij niet elke wedstrijd basis wil staan, maar da's typerend voor zijn winnaarsmentaliteit.
Maar ze zien liever een type Weghorst als pinchhitter, iemand voor het betere beukwerk. Ook goed, doet het prima bij Wolfsburg en heeft natuurlijk nog flink wat jaren voor de boeg, maar een Huntelaar is er wel een die sleurt en ettert en ruimte creëert in de zestien en er wel staat wanneer dat afvallende balletje er komt.
Maar goed, laat Koeman eerst maar eens voorgoed afscheid nemen van Luuk de Jank, die alleen in de Eredivisie weet te renderen; niveautje hoger en 'wat heeft ie toch een pech'.
2 -1
Petterson1964
Die informatie over Huntelaar is gewoon met 5seconden googelen te vinden.
1 -2
Libero
Die moeite neemt die man niet eens.
0 0
Schip
Pff... Kraaij kan aardig tactieken en spelers inschatten op wat er op het veld gebeurt, maar daarbuiten is het een psycholoog van de kouwe grond.
0 0
Bennyben
Sfeerverpester ?? bij Ajax zit die ook vaker op de bank dan dat die speelt ik heb hem daar nog nooit over gehoord.
1 0
AjaxDUde123hk
Meer van Persie dan Klaas Jan
2 -1
Petterson1964
In 2012 niet.
0 -2
Rentokill
Dolberg is mislukt toen hij niet meer met Klaassen speelde.
0 -2
EricAjax1
Was Huntelaar een sfeerverpester in het Nederlands elftal? Heb dit nooit echt meegekregen
4 0
Tinus
Heb dit destijds ook wel gehoord ja. Maarja, hij scoorde toen aan de lopende band en kreeg niet de kans van vMarwijk. Daarnaast is dit 9 jaar geleden, dus een totaal andere situatie dan nu. Alsof hij niet begrijpt dat andere jongens nu voorrang krijgen.
0 0
Odin
En als ‘ie het al was zou ik het nog bijna begrijpen ook. Nooit gesnapt namelijk waarom die Van Marwijk zo op die Van Persie geilde.
1 -1
Engeltje
Ze worden ook met de dag positiever over psv, is uit het niets een Europese topploeg aan het worden, we zullen zien.
3 0
Tinus
Haha, dat was wel echt heel opvallend inderdaad. Wat een overwinning op Sporting en Rosenburg al niet kan doen. Overigens heeft PSV natuurlijk wel een hoop kwaliteit lopen met de spitsen en talenten. Daar zit echt wel potentiële Europese topspelers tussen. Maar om dan zo’n ploeg als Europese top aan te merken is ronduit lachwekkend.
2 0
AsensioWillemsen
Wou je zeggen dat ze het slecht doen dan? Los van de eerste weken zijn ze lang ongeslagen nu
1 -2
Libero
'Het niet slecht doen' maakt je nog geen Europese top.
Toen wij ongeslagen groepswinnaar werden in de EL, riep ook niemand dat. En terecht. Een EL-finale halen of zelfs winnen maakt het je nog niet eens. Daar heb je echt wel een veeeel langere adem voor nodig.
Of ze op weg zijn het te worden? Dan moet je toch echt allereerst naar de financiën kijken en kijk dan eens naar die van Ajax en hoe lang het geduurd heeft voor Ajax, nog steeds een dwerg op het gebied van omzet, zover gekomen is.
PSV zal met dat eeuwige nattevingerhoutjetouwtjewerk nooit zo ver komen, dan moet het rigoureus over een andere boeg. Zetten nu wel meer in op de jeugd, maar mede omdat er een goede lichting is doorgebroken.
Worden jongens als Malen, Bergwijn en Ihattaren verkocht zit er niet veel achter en kunnen ze als vanouds de verdiende centjes weer uit gaan geven.
1 0
Joker
Man Ajax is niet eens een Europese TOP ploeg laat staan PSV
vorig jaar 2 punten in EUROPA en nu er uitgekegeld door BASEL

Europese top ploegen spelen niet in de Europaleague.
.
Was gisteren weer een reden om naar 5 minuten over te schakelen.

Om daarna blijkbaar te beweren dat Huntelaar geen genoegen neemt mer reserve rol.
16 officiële wedstrijden alleen tegen APOEL Heerenveen en ADO gestart

Kijken die vier gasten met hun ogen dicht of zo wat een mongolen..

Typische Nederlands je roept wat herhaalt wat en 75 procent loopt er achter aan.
1 0
insectenverdelg
Wij langer :)

Verder hebvben we t echt nagelaten om ze in eigen huis te verslaan.
1 0
Habalaski
Het gaat goed met Ajax zo te lezen!
2 -1