'Huntelaar neemt geen genoegen met pinchhitter-rol'

ArthurV, 07-10-2019 om 21:30, 8411 views, Veronica Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Bij Veronica Inside werd maandagavond gesproken over een eventuele comeback van Klaas-Jan Huntelaar bij het Nederlands elftal. De spits van Ajax speelde zijn laatste interland in 2015 en volgens de heren aan tafel zal daar niet snel verandering in komen.

'Hij is geen targetman', meent Johan Derksen. 'Als je een internationale wedstrijd speelt, waarin je tijdens de laatste tien minuten hoge ballen voor de pot moet gooien, dan moet er een vent inklimmen. Daar ligt niet de kracht van Huntelaar, die wacht dan op het vallende balletje.'

Derksen benadrukt dat Huntelaar momenteel in een uitstekende vorm verkeert, maar acht de rechtspoot niet in staat om zich te kunnen schikken in een reserverol. 'Huntelaar heeft geen rust in zijn lijf als hij op de bank zit. Bij Van Marwijk werd hij een sfeerverpester als hij niet speelde. Je moet dus een vent hebben die genoegen neemt met zijn rol van pinchhitter, dat kan hij niet.'

Hans Kraay Jr. vult aan: 'Daar zit zóveel gif in. Ze willen het bij Ajax niet horen: maar hij heeft die Dolberg gewoon uitgeknepen. Ik heb de indruk dat als Huntelaar 48 is en Ajax zegt dat ze zijn contract niet willen verlengen, dat hij gewoon de banden lek steekt van Overmars en Van der Sar', grapt de analist.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ETM
Derksen geeft hiermee eigenlijk vooral aan dat hij al jaren geen voetbal meer volgt.
1 0
Bky
Ja tuurlijk joh, Huntelaar, die zich het vorige hele seizoen prima in die rol schikt, gaat op zijn 36ste nog ff bedenken om te gaan rellen.

Mijn hemel.
1 0
Schip
Pff... Kraaij kan aardig tactieken en spelers inschatten op wat er op het veld gebeurt, maar daarbuiten is het een psycholoog van de kouwe grond.
0 0
Bennyben
Sfeerverpester ?? bij Ajax zit die ook vaker op de bank dan dat die speelt ik heb hem daar nog nooit over gehoord.
1 0
AjaxDUde123hk
Meer van Persie dan Klaas Jan
2 -1
Rentokill
Dolberg is mislukt toen hij niet meer met Klaassen speelde.
0 -2
EricAjax1
Was Huntelaar een sfeerverpester in het Nederlands elftal? Heb dit nooit echt meegekregen
4 0
Tinus
Heb dit destijds ook wel gehoord ja. Maarja, hij scoorde toen aan de lopende band en kreeg niet de kans van vMarwijk. Daarnaast is dit 9 jaar geleden, dus een totaal andere situatie dan nu. Alsof hij niet begrijpt dat andere jongens nu voorrang krijgen.
0 0
Odin
En als ‘ie het al was zou ik het nog bijna begrijpen ook. Nooit gesnapt namelijk waarom die Van Marwijk zo op die Van Persie geilde.
1 -1
Engeltje
Ze worden ook met de dag positiever over psv, is uit het niets een Europese topploeg aan het worden, we zullen zien.
3 0
Tinus
Haha, dat was wel echt heel opvallend inderdaad. Wat een overwinning op Sporting en Rosenburg al niet kan doen. Overigens heeft PSV natuurlijk wel een hoop kwaliteit lopen met de spitsen en talenten. Daar zit echt wel potentiële Europese topspelers tussen. Maar om dan zo’n ploeg als Europese top aan te merken is ronduit lachwekkend.
2 0
Habalaski
Het gaat goed met Ajax zo te lezen!
2 -1