'Misschien moeten we Ten Hag een goocheldoos geven'

ArthurV, 30-09-2019 om 21:40, 5499 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kale en Kokkie kunnen zich niet bepaald vinden in de keuzes van Erik ten Hag. Tegen FC Groningen besloot de oefenmeester wederom een aantal veranderingen door te voeren, waardoor onder anderen Sergiño Dest en Edson Álvarez rust kregen.

'We hadden het al gehad over dat we Ten Hag misschien een goocheldoos moeten geven', begint Kale voor de camera van AT5. 'Nu begon hij weer met Mazraoui, die samen met Neres de slechtste man van het veld was. Geef je dan Dest rust voor de wedstrijd tegen Valencia? Ik heb geen idee, maar wat is je motivatie?'

Volgens Kokkie is de opstelling iedere keer weer een grote verrassing. 'Laat het nou eens een keer staan! Die Dest is achttien jaar. Wat ik ook niet begrijp, wanneer je weet dat je tachtig procent balbezit gaat krijgen en Neres totaal uit vorm is, is dat je niet begint met Huntelaar. Elke keer als hij erin komt, zie je dingen veranderen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Wimmel
Kale en kokkie... Die gasten zijn een persiflage van zichzelf. Ooit leuk en gevat maar inmiddels denken ze echt ergens verstand van te hebben ipv een vakman als Ten Hag. Achteraf weten we het allemaal beter.
6 -1
Joseph
Dest rust en Neres was vorig jaar 1 van je belangrijkste spelers voorin. Geen vreemde keuzes. Ook om nu met Donny op doe plek te spelen is logisch, die brengt meer voetbal dan Alvarez, die toch meer een verdediger is voor Ajax begrippen.
0 0
31xAjax
Ja m m ma maar Kale en Kokkie we zitten eigenlijk nog steeds in de voorbereiding....
3 -4