Öztürk: 'Vond Ziyech erboven uit steken'

FinnDekker, 19-09-2019 om 16:30, 6288 views, VI |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Niet André Onana maar Hakim Ziyech was volgens Süleyman Öztürk de Man of the Match bij Ajax - LOSC Lille. De verslaggever van Voetbal International genoot van het spel dat de linkspoot op de mat legde in het eerste duel van de groepsfase in de Champions League.

'Er is mij één speler in het bijzonder bijgebleven. Hakim Ziyech was indrukwekkend tegen Lille. Ik vond hem heel goed spelen. Hij was de man van de wedstrijd. Lisandro Martínez was geweldig, maar ik vond Ziyech erboven uit steken', aldus Öztürk. De titel voor beste speler ging uiteindelijk naar de doelman, die met een aantal reddingen Ajax op voorsprong hield.

'Ziyech heeft uitdagingen nodig en moet getriggerd worden.' Desondanks koos de Ajacied om in Amsterdam te blijven, terwijl er aanbiedingen waren uit grotere competities. 'Ik begrijp dat wel. Hij kan veel beter dan Sevilla FC. Hij is enorm gegroeid. Zijn nadeel is alleen dat hij slordig is, dat hij balverlies heeft. Toptrainers houden daar niet van.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxinho
Elke linie had een uitblinker.
Onana, Blind, Martinez en Ziyech.

Maar als je een moet kiezen
was dat idd Ziyech.
0 0
soewares
Zo een speler als Hakim zullen we niet snel meer krijgen. Technisch begaafde, doelgerichte en dynamische speler die ook nog het vuile werk opknapt? Zeer zeer zeldzaam, litmanen was dr laatste die dat had
0 0
MPAjax
ik vond tagliafico er bovenuit steken!
1 0
Lane 8
Al real slim is, halen ze hem als vervanger van marcelo
0 0
Barra
Ziyech was vooral de eerste helft heel goed, maar de 2e helft zakte hij behoorlijk weg. Heel veel mensen roepen van tevoren al dat Ziyech motm is, heb het idee dat er niet altijd objectief gekeken wordt. Ik zelf vind hem juist in Europese topwedstrijden lang niet altijd zijn niveau halen.
0 -6
Aad82
Hij had last van zijn hamstring pik, daarom werd hij er ook uitgehaald.
1 0
Cupmetgroteoren
Tegen Spurs uit en thuis was hij de enige die overeind bleef daar waar De jong en schöne volledig werden overlopen. Tegen Apoel en Paok uitbkinker en tegen Lille een fantastische eerste helft. Hij is juist de meest constante speler op Europees niveau.
1 -1
kade88
Tegen Spurs thuis heeft hij drie 100% kansen gemist.
0 0
Cupmetgroteoren
Och och och. Hij kan het nooit goed doen in de ogen van sommige supporters.
0 0
Barra
Ben ik totaal niet met je eens en ik heb het idee dat mensen niet realistisch naar hem kijken. Hij is voor ons een fantastische speler hoor, maar hij wordt imo groter gemaakt dan hij is.
1 0
Aad82
Tegen Bayern Munchen, Real Madrid (tweemaal) en Juventus was hij ook gruwelijk. In de CL kan ik mij geen slechte wedstrijd van hem herinneren.
2 -1
diamanti
Ik vond hem ook geweldig in de cl en dan ook nog al dat vuile werk doen. Geweldig dat hij er nog is.
1 0
Cupmetgroteoren
Ziyech is op dit moment - let wel: op dit moment - gewoon de beste speler ter wereld. Noem mij één andere speler die de maanden augustus/september beter heeft gepresteerd.
2 -7
kade88
Nee man, Veltman beste op aarde nu.
0 0
Cupmetgroteoren
Geen domme quasi-grappige opmerkingen ajb. Als je iemand kunt noemen die momenteel beter presteert dan Ziyech, be my guest. Kun je niet, want er is niemand op te noemen. Enkel feiten graag.
0 0
abi
Ansu Fati
1 -1
Cupmetgroteoren
Nooit van gehoord. Ik zie Ziyech dingen doen die ik bij andere goede spelers niet zie. Hij heeft de extra X factor. Mensen durven het niet uit hun strot te krijgen, maar hij is de beste ter wereld momenteel.
0 0
Barra
Haha grappenmaker
1 0
ambtenaar
Waar was hij dan afgelopen dinsdag ?
1 -1
ambtenaar
Hakim Ziyech is de grote man bij Ajax, hij bepaalt het spel.
2 -2
Schip
Iedereen probeert elkaar de loef af te steken, door een andere invalshoek te nemen.

Ik kan leven met Onana, want zonder hem had je zelfs op een gelijkspel kunnen blijven steken. Onverdiend als dat ook zou zijn geweest. Vindt TH ook wel een compliment verdienen met zijn keuzes, waar ik vooraf ook vraagtekens bij zette; Veltman, Alvarez, Promes op 10.
1 -1
JanTa
Wat maakt het uit wie het werd, het is een titel van de dag die ook weer snel vergeten wordt.
1 0