Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kale & Kokkie: 'Begin gewoon met je basis'

SJvanveen, 16-09-2019 om 18:29, 2444 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kale & Kokkie vinden het niet handig dat Erik ten Hag zaterdag tegen sc Heerenveen zijn opstelling opnieuw omgooide. De Ajax-supporters hadden 'gewoon' met Sergiño Dest gestart, helemaal om zekerheden in te bouwen richting een cruciale week met Lille OSC en PSV. 

'Ik vond het achterin niet goed', bijten beide heren het spits af in de wekelijkse analyse na een wedstrijd van Ajax. Dit keer was sc Heerenveen de tegenstander en ondanks de 4-1 zege in eigen huis, waren er genoeg verbeterpunten, zo stellen ze bij AT5. 'Het is los zand, maar dat heeft te maken met de wisselende samenstellingen', gaat het duo verder. 

'Het begint met die opstelling. Ik snap dat je Dest wilt sparen, maar had met hem hetzelfde gedaan als met Dusan Tadic (starten en vroegtijdig wisselen, red.). Begin gewoon met je basis, dus met Joël Veltman naast Daley Blind... Maar nee, het moet weer anders.' Iets wat Kale & Kokkie wel kon bekoren, was Nicolás Tagliafico. De linksback scoorde twee keer op fraaie wijze en dat stemde tot tevredenheid. Als je een bal zo vol en hard raakt...'  

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RuffRhythim
Nee hoor was prima zo, er komen nog reteveel wedstrijden aan.
0 0
ram
Beetje rouleren is prima. Daarbij was het gewoon prima tegen Heerenveen. Het blijft wel sport hoor... Je kunt kunt alles met 10-0 winnen.
0 0
insectenverdelg
Dest die net uit de states komt vanaf de west kust en niet gewend is om 2x op dit niveau te acteren gewoon opstellen? Ik vind dit juist slim van ten Hag. Zuinig zijn op je talenten.

Nous zn vorm wijt ik momenteel voornamelijk aan t aantal wedstrijden + te veel pijntjes, met te weinig rust bijvoorbeeld.
1 0
036AFCA97
Ik denk dat dit gewoon Nous zijn niveau is en dat dat vorig jaar werd verbloemd, omdat De Ligt en de rest zo enorm goed waren. Leuke goals tegen Bayern en Benfica, maar voor de rest matig.
0 -1