'Je kunt Veltman tegen Duitsland goed gebruiken'

ThijsZwagerman, 25-08-2019 om 12:20, 3749 views, FOX Sports |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

De Graafschap-trainer Mike Snoei en FOX Sports-analist Hans Kraay jr. kunnen goed begrijpen dat Joël Veltman in de voorselectie van het Nederlands elftal is opgenomen. De ervaren verdediger werd lang niet geselecteerd voor Oranje, maar mag nu hopen op een plekje in de definitieve selectie voor de EK-kwalificatieduels met Duitsland en Estland.

Kraay jr. denkt dat het Nederlands elftal met name tegen Duitsland iets aan Veltman heeft. ‘Hij (bondscoach Ronald Koeman, red.) heeft hem geselecteerd op zijn verdedigende kwaliteiten. Dat kun je tegen Duitsland goed gebruiken.’ Snoei is het met Kraay eens en neemt het bij Goedemorgen Eredivisie op voor de Ajacied.

‘Er is altijd wat kritiek op Veltman, maar bij elke trainer staat hij als eerste in de opstelling. Nu wordt hij weer geselecteerd voor het Nederlands elftal. Ook doordat Dumfries wat worstelt met zijn vorm, daar ligt het ook aan’, zegt de trainer van De Graafschap.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
vdhaas
Ik kan geen twee betere nederlandse rechtsbacks verzinnen. Logisch dus inderdaad.
2 0
ErikDeBosz
Je kunt Veltman nooit goed gebruiken.
1 -5
Rommy
Als ballenjongen
0 -3
Cupmetgroteoren
Er is niks beters op rechtsback. Groot talent, op van dijk, de ligt en de jong na, ontbreekt ook. Op de Nederlandse velden zie ik ook geen absolute toppers van het kaliber sneijder- van persie.
1 -2
voorkennis
"hij staat bij elke trainer als 1e in de opstelling".
Wat is dat voor gelul zeg ?
4 0
JariHeijden
Bij Frank de boer, bij Bosz en uiteindelijk ook weer bij Ten Hag. Al is dat laatste niet het hele seizoen. Als iedereen fit is en in vorm, speelt hij waarschijnlijk niet.

Maar zoals hij hier gebasht wordt, is echt belachelijk. Hij is een bruikbare kracht, maar hij ligt hier onder een enorm vergrootglas. Iedere fout wordt hem meer aangerekend dan bij wie dan ook.

Te treurig voor woorden.
2 0
Pierre Heno
Eh...vergeet even niet wie dit zeggen: Mike Snoei en Hans Kraaij Jr. Beiden grootheden in het internationale voetbal die er kijk op hebben. Zij redeneren niet vanuit Veltman's kwaliteiten zelf maar vanuit het feit dat Koeiman hem heeft opgenomen in de voorselectie. En dat vereist toch wel enige fantasie. Vandaar dus dat deze 2 slimpies met dit soort van teksten aan komen zetten.
0 -1
aniet
Ik snap het duidelijk niet, Veltman die 100x beter dan ik voetbalt, maar niets in Ajax te zoeken heeft, met (zo zeg je dat tegenwoordig) alle respect. Nu ook terug in oranje?
Zijn onrust en onbehouwenheid maken het team onrustig, heb ik het nog niet over zijn lengte als cv, daar ik ook niet zo groot ben en het haat als mensen dit als reden noemen
Maar ik snap het duidelijk niet
2 -1
ArthurG
Hij zal als rechtsback geselecteerd zijn lijkt me. Centraal moet hij sowieso Van Dijk, de Ligt en de Vrij voor zich dulden. Op rechtsback hebben we nou niet veel toppers rondlopen bij Oranje, dus daar zou het kunnen voor hem.
1 0
Juichtoon
Koeman zoekt nog iemand die de bal in de laatste minuut in eigen doel kopt.
0 -2
JanTa
Jij als campingvoetballer hoeft er ook niet veel van te snappen als Ten Hag en de bondscoach het maar snappen.
2 -3
ram
Ik haat "met alle respect".
1 0
JanTa
Haat en respect gaan niet samen.
0 -2