'Geen enkele sprake dat Ajax Dolberg wil verkopen'

ThijsZwagerman, 16-08-2019 om 23:30, 10987 views, FOX Sports |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Hans Kraay jr. stelt, in tegenstelling tot de berichtgeving van Voetbal International, dat Ajax Kasper Dolberg niet wil verkopen. De verslaggever van FOX Sports laat op de voetbalzender bovendien zijn licht schijnen op een eventueel tijdelijk vertrek van de Deense spits.

'Hij heeft nog een tweejarig contract, maar er is geen enkele sprake van dat zij (Ajax, red.) hem willen verkopen. Een verhuur lijkt mij dan geen slechte optie, als hij ergens anders aan spelen toe kan komen. Bij Ajax zit hij op een dood spoor', stelt Kraay vrijdagavond. 

De verslaggever vindt het schrijnend dat Dolberg tegen PAOK op de tribune moest plaatsnemen. ‘Tadic is nu de nummer één en tegen PAOK valt Huntelaar vervolgens in. Logisch, maar alsnog valt Dani de Wit eerder in dan Dolberg. Dan kan ik me voorstellen dat hij een verhuur ook wel een goede move vindt.’

Denk jij dat Ajax tegen VVV Venlo scoort uit een penalty? Zet in en krijg 4 keer je inzet terug!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HStorm
Helaas misgegokt. U gaat niet door naar de volgende ronde.
0 0
Pierre Heno
Die Kraaij jr begint een karikatuur van zichzelf te worden. Maar goed...dat wordt in dit soort babbelprogramma's nu eenmaal wel minimaal van je verwacht. De kijkcijfers leggen de lat zo laag mogelijk.
0 0
Libero
Heeft vanaf eind december '17 (juist toen hij weer een beetje lekker begon te ballen) tot eind september '18 een aaneenschakeling van blessures te verduren gehad. Steeds weer teruggeworpen worden zonder zelfs maar echt fit te zijn geweest... Het zou me niets verbazen als hij bang voor blessures is geworden en hem dat belemmert in zijn spel. Valt in ieder geval niet te onderschatten, zoiets.
Vorig jaar ook de voorbereiding gemist en, mede door de concurrentie van KJH en Tadic, heeft hij nooit een periode gekend dat hij veel wedstrijden op rij basis stond. Da's denk ik wel een grote factor geweest in het waarom hij niet of nauwelijks het gewenste niveau aantikte.
Nu dan eindelijk wel een hele voorbereiding meegedraaid en niet onverdienstelijk, maar ook in de JCS waarin hij scoorde zag je dat de vonk nog steeds ontbrak. Niet dat je van hem het heilig vuur in de ogen mag verwachten, het is nou eenmaal een flegmatieke speler, maar in zijn spel straalt wel te veel onzekerheid door.
Zes of zeven wedstrijden op rij basis laten staan en in de flow komen die hem zo ontbeert zou zomaar het verschil kunnen maken. Dat zou ik hem ook ontzettend gunnen, maar daar is bij Ajax nou eenmaal niet de tijd en ruimte voor.
Niet met weer KJH, en Tadic als concurrenten en ook nog de talentvolle Traore die ook over de nodige killermentaliteit lijkt te beschikken.
Niet met alle hooggespannen verwachtingen na vorig seizoen.
Verhuren aan een club waar hij grote kans heeft op een vaste basisplaats lijkt me het beste.
Ik zou het echt doodzonde vinden als hij verkocht wordt en blijkt dat alles wat nodig is om hem aan de praat te krijgen hem een langere serie wedstrijden te laten staan dan Ajax zich kan veroorloven.
2 -1
Pierre Heno
Hij haalt helemaal die 6-7 wedstrijden in de basis niet want hij is ook nu weer geblesseerd (bilspier) na hooguit 30 minuten in één wedstrijd.
0 -2
Libero
Flauwekul. In de wedstrijd erna zat hij alweer bij de selectie. Daarbij: het ging om zijn heup. Ik zal niet beweren dat hij buiten die genoemde periode om nooit geblesseerd raakt, maar het betreft wel telkens korte afwezigheden.
0 0
Minsc
Verhuur is natuurlijk een vreselijk slechte optie, dan krijg je hem terug met nog maar een eenjarig contract. Prima analist, Hans, maar verder niet de slimste.
1 -1
Sterretje73
Onzin, als hij daar nl ook niet uit de verf komt is het gewoon over en klaar. Dan heb je nog een 1 jarig contract en kan je hem alsnog verkopen.
1 -1
Schip
Hoezo is dat onzin? Als Dolberg na een mislukte verhuur moet worden verkocht met slechts een contractjaar, wat denk je dan dat clubs nog voor hem willen neertellen? Die loopt praktisch gratis de deur uit.
0 0
Libero
Als, ja. Maar als hij er wel een sterk seizoen draait en hij bij terugkeer bijtekent heb je wel goud in handen.
0 0
Cupmetgroteoren
Absoluut niet verhuren maar juist verkopen. Er zit geen brandstof meer in dolberg. Dat is echt over.
2 -4
Michels
Ik hoop dat je gelijk hebt Hans!
0 -1
ajaxdordtt
Ik hoop het Hansie. Zou ik hem wel een jaar verlengen want als hij de Ligue 1 aan gort schiet kan Ajax daarna denk ik een dikke middelvinger krijgen.
1 -2
MrPink
Normaal praat Hans iedereen weg...
1 0
Koningtoto
Dolberg moet gewoon de klik in zijn brein gaan maken. Het komt niet vanzelf op je af. Die jongen heeft zoveel talent, de aanname, de versnelling, de actie, het vernuft in een fractie van een seconde. Hij zit gewoon heel erg met zichzelf in de knoop lijkt het wel. Iedereen die op hem gelet heeft in zijn 'Bosz' seizoen moet beamen dat zijn talent uitzonderlijk is. Verhuur hem aan een leuk clubje, waar 0 druk op ligt. Hij moet weer geloven in zijn talent, dan komt het goed en kunnen we volgend seizoen weer genieten van zijn geniale acties.
4 -4
Cupmetgroteoren
Hij heeft gewoon ook bepaalde beperkingen. Hij oogt log in zijn bewegingen, beweegt gewoon niet soepel, draait niet goed weg, heeft geen actieradius en is absoluut geen killer voor de goal. Het is niet alleen een mentale kwestie. Dat laatste speelt wel een rol in de zin dat ie niet afgetraind is en niet voor z'n sport leeft. Hij oogt steeds boller en ongezonder, en het zou me niet verbazen dat ie veel snack eet.
1 -2
Libero
Wat kan jij slap uit je nek lullen zeg.
1 -1
Koningtoto
Dus Kraaij vindt de Wit een spits?
8 -1
Tinus
En verdediger Dest kwam er ook nog in, heel benieuwd of dat ook een keiharde klap was voor Kesper... Wat een oen die Kraay.
2 0
3*stars*3
Zou mooi zijn als hij gewoon verhuurd gaat worden.
Lekker een seizoen lang basis spelen maar...Moet hij wel een seizoen fit blijven.
Maar Hans lult verder maar wat mbt Dolberg en Ajax (bank).
Dani de Wit is natuurlijk geen spits.
Dolberg heeft ook geen contract tot 2021 maar had vorig seizoen nog verlengd tot 2022...
2 0
FrankBeton
Jammer
0 -1
Schwalbino
De laatste maand is een hoop te doen over Dolberg terwijl het probleem van Ajax niet Dolberg heet. -- Hij laat het niet zien maar dat deed hij vorig seizoen ook niet, --
0 0