Wijffels: 'Wat een domoren die Grieken'

FinnDekker, 14-08-2019 om 23:25, 14749 views, FOX Sports |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Bij Voetbalpraat van FOX Sports is woensdagavond gesproken over het optreden van de scheidsrechter tijdens Ajax - PAOK. De arbiter kende Ajax drie strafschoppen toe, hetgeen PAOK absurd vond. De tafelgasten zien het anders dan de Grieken.

Craig Pawson floot meer dan prima vinden Jan Joost van Gangelen, Maarten Wijffels, Mark van Rijswijk en Henk Hoijtink. Twee keer constateerde de scheidsrechter een duwfout in de zestien, en werd er gefloten voor hands in het strafschopgebied. 'Het was een prima scheidsrechter, maar wat een domoren die Grieken', aldus Wijffels.

'Als het heel vol wordt, dan gaan er dat soort dingen gebeuren. Dat waren terechte penalty's', doelt Hoijtink op de duwfouten van PAOK, waar de eerste en derde strafschop voor werden gegeven. 'Over die twee strafschoppen valt er weinig te zeggen, over die andere kan je discussiëren. Het was heel ongelukkig. Biseswar kan op een meter ervandaan niets anders meer.'

Dani Olmo

Ook werd er kort gesproken over de interesse van Ajax in Dani Olmo. 'Als Ajax nog iets zou willen doen waar je beter van wordt, dan moet je een van die Spaanse spelers krijgen. Die van Onder 21. Maar dat gaat ze waarschijnlijk niet lukken', voorspelt Wijffels.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ron75
Als je - als Ajax zijnde- aanvallend speelt, is de kans op een penalty of een eigen doelpunt van de tegenstander logischerwijs vele malen groter dan wanneer je als team counter of verdedigend speelt. Ajax zal dus meer penalty's en "eigen doelpunten" mee krijgen als bijvoorbeeld een PSV of een PAOK
0 0
Libero
Wel opvallend dat bij deze aflevering een viertal van de niet meest Ajaxgezinde (of zoals dat onder de supporters wordt ervaren) praatmeneren de scheids wel prima vonden en een dag eerder Cristian Willaert zijn vraagtekens bij zijn bonafide bedoelingen plaatste. Milan van Dongen vond dat wel amusant en deed er nog een schepje bovenop, want hij floot wel na slechts 22 seconden extra(!) blessuretijd af.
1 0
Ajacied0591
Wie is deze gozer ?
0 0
GvanderK
Nooit van gehoord
0 -1
Maus1978
"één van die Spaanse speler, van onder 21.."? Maakt niet uit welke ? Doe er maar eentje..
2 0
Ajacied0591
hahahahaha iene miene mutte
0 0
WZAWZDB14
Olmo naar ajax? Nou, Wijffels heeft zn twijfels
0 0
RedFeather
Die man is op geen feitelijke onderbouwing te betrappen. Wat een zwans.
In dit geval heeft hij per ongeluk gelijk.
Wel interessant nu zelfs AD PSV en Ajax focused is.
Feyenoord mag het met Rijnmond doen
2 0
ajaxdordtt
Inderdaad met afstand de slechtste journalist van Nederland.
0 0
Libero
Ik vind dat die ene die niet naar Real - Ajax ging omdat Ajax geen schijn van kans maakte ook wel een eervolle vermelding verdient.
0 0
ajaxdordtt
Haha ik toen ik het typte zga ik dat hoofd gelijk voor me inderdaad. Maar Wijffels is echt nóg slechter.
1 0
Libero
Da's echt een clown idd.
0 0
fanforeffer
Die vrouwelijke scheids gister ; er was weinig gezeur,engelsen zijn toch gentleman . Als ze ajax had gefloten wat was er dan gebeurd ?
0 -1
Ruff Rhythim
Ik heb die pot niet gezien maar ik heb wel begrepen dat ze het prima heeft gedaan.
0 0
jalex
Ik denk dat vrouwelijke scheidsrechters in het mannenvoetbal enorm goed zal werken en dat we dat in de nabije toekomst heel erg veel gaan zien. Over 3 jaar de normaalste zaak van de wereld.
0 0
DeMeervanweleer
Die beschuldiging van racisme is helemaal een giller; kennelijk weten ze daar niet onder welke rasindeling ze zelf vallen, hoe dom kun je zijn?
2 0
Rentokill
Wie doet er dan beschuldiging van racisme? Heb ik niet gelezen...
0 -3
AFCAMM
https://www.ajaxshowtime.com/article/bijzaken-en-geruchten/124833/paok-hekelt-arbitrage-en-sierd-de-vos
1 0
ajaxminimax
Paok
2 0
AjaxDUde123hk
Dat de voorzitter niet met zijn pistool op het veld is gekomen.
5 0
Rdk1983
Hoop ook dat UEFA actie onderneemt. Schors PAOK maar voor CL en EL komend jaar na die agressie tegen arbitrage.
4 -1
Ruff Rhythim
Ik denk dat de uefa dubbelgevouwen van het lachen onder hun burelen liggen.
Wat maken die Grieken zich onsterfelijk belachelijk....
1 0
ajaxminimax
Morgen op instagram van Paok: Paok onderneemt actie tegen Wijfels wegens beledigende opmerking
16 0
Schip
:)

Momenten nog even terug gezien, maar ze kwamen bij de eerste penalty al goed weg met die duw tegen Neres, de 2e is dit jaar geloof ik altijd een pingel en daar werd ook totaal niet tegen geprotesteerd. Dat wist PAOK zelf ook al. En de derde, tja. Die gasten blijven maar duwen. Hunter stelde zich aan, maar Nico werd onderuit geduwd.

Dan de goal van Nico. Hij maakt bewust contact, maar hindert er 0,0 mee. Totale schwalbe van die gozert.

Sommige spelers van PAOK zeiden het nog netjes, maar PAOK mag in een bijdrage aan de boetepot geven wat mij betreft voor dit onverkwikkelijke, hysterische geschreeuw.
3 0
Rho1980
Haha, volgens mij heeft iedereen het meermaals teruggekeken. Vond alle penalty’s terecht, hetzij gekleurde mening maar toch.
Neres staat naar de bal te kijken en werd finaal omver gelopen, ander speler van PAOK loopt weg met de bal. Dus was simpelweg geen sprake van enig duel.
Ander was idd hands, Biseswar protesteert zelf niet eens. Gewoon onhandig en ongelukkig tegelijk, maar goed daarom speel je ook in Griekenland.
Laatste pingel net zoals bij eerste, de verdediger loopt Tagliafico finaal in zn rug en ook hier geen sprake van enig duel. Onderweg neemt hij Huntelaar ook nog mee.
Goal Tagliafico idd gewoon correct, ja hij zit welgeteld 1 tel aan zn tegenstander. Duw kan je het niets eens noemen. De beste man gaat gewoon liggen bij heel licht contact of hij struikelt bij het achteruit lopen....
Enfin! Op naar het volgende duel. Nu al mega zin in!
Hopelijk groepsfase en dan weer mooi seizoen van maken. Rept niemand met nog enig woord over PAOK.
0 0
Aspers73
Ja, de goal van Nico was gewoon correct. Zelfs een VAR had die goedgekeurd.
3 0
Babangida83
Denk dat Paok ook erg boos was over de vermeende handsbal en het snelle affluiten van de scheids. Over dat laatste hebben ze wel een klein punt. De handsbal kan ik niet op beelden terugvinden.

Maar je hoort ze daarentegen niet de scheids bedanken dat die keeper niet van t veld gestuurd werd. Maar goed dat Ziyech zich terugtrekt, wat een idioot gevaarlijke actie was dat, zeg.

Sowieso te weinig om zo boos over te zijn.
2 0
ajaxminimax
Klopt helemaal. Heb het zelf ook een paar keer teruggezien, de penaltys waren terecht. Bij een var was geen enkele strafschop teruggedraaid en had zelfs de 1e waarschijnlijk overnieuw gemoeten. Bovendien denk ik dat die grieken dan de wedstrijd niet met 11 man hadden uitgevoetbald. Paok mag inderdaad worden gestraft voor hun gedrag na afloop van de wedstrijd. En dat zie trouwens ook nog wel gebeuren. De uefa gaat die belaging van een scheidsrechter niet accepteren
3 0
Bertus2002
Wat een racist die Wijffels.
5 0
Rentokill
Eerst FF opzoeken wat racist betekend.
0 -7
Briejun
Eerst ff opzoeken hoe je betekent schrijft.
0 0
AFCAMM
De Grieken vonden El Sierd’s uitspraken over de Griekse economie kennelijk ook racistisch, dus je weet maar nooit.
0 0
Chesterson93
Dat is omdat zij het verschil tussen “racisme” en “discriminatie” niet onderkennen.
0 0
ajaxminimax
Cupmetgroteoren zal het wel een racist vinden inderdaad! :P
5 0
Bertus2002
En ook nog eens een fascist. Wat een kerel, die Wijffels.
1 0