Driessen: 'Weifelen van Madrid zegt eigenlijk alles'

BVeenstra, 14-08-2019 om 15:45, 7990 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

In de ogen van Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, doet Donny van de Beek er verstandig aan om nog een seizoen bij Ajax te blijven. Enerzijds vraagt de journalist zich af hoe graag Real Madrid de Ajax-middenvelder wil hebben, anderzijds denkt Driessen dat Van de Beek een dragende speler bij Ajax kan worden.

Driessen stelt dat niemand weet wat er zich op dit moment afspeelt bij Real Madrid. 'Wie de trainer wel wil hebben en wie niet', zegt hij in een podcast op de site van De Telegraaf. 'Als Zidane Donny van de Beek graag had willen hebben, had hij hem gisteren al op kunnen halen. Geen enkel probleem. Maar het weifelen van Madrid zegt eigenlijk alles.'

De verslaggever is dan ook bang dat Van de Beek bij Real Madrid op de bank komt. 'En accepteren je medespelers je? Dat zijn punten waar je zeker over na moet denken als je zo'n grote stap maakt', aldus Driessen, die denkt dat het verstandig is als Van de Beek nog een seizoen bij Ajax blijft spelen. 'Nog een jaar Ajax, nog een jaar Champions League. Een hele belangrijke speler zijn en dit uitdragen, een van de leidende figuren worden. Dan zul je zien: dan komt Zidane misschien wel op zijn knieën naar Amsterdam om te smeken of Van de Beek naar Madrid wil komen, En dat moet je eigenlijk hebben.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Hahaha op z'n knieën ja... vast wel. Donny is erg goed en ik ben ontzettend blij met m, maar Zidane heeft toch meer dan gelijk dat ie liever Pogba wilt, die is echt wel een paar klassen beter dan vd Beek en is een superster waar dit Real naar snakt. Die gaat in de winter gewoon voor 120 miljoen daarheen, let maar op.
0 -1
Godenzoon24
Een van de meest overschatte voetballers in mijn ogen die Pogba !
0 0
PetrusKeizer
Zidane op zn knieen. Ik krijg dat slecht op mn netvlies. Valentijn op zn knieen heb ik weinig verbeeldingskracht voor nodig.
1 -2
Dazoo
Huilend op z'n knieeen.
1 -1
aniet
Dit gerucht blijft maar nieuws genereren
0 0
Aad82
Die engbek heeft wel een beetje gelijk. Zidane wilt hem niet, dus beter voor ons!
2 -2
HStorm
Wacht ff, zei Valentijn dit? Is ie ziek?
0 -1
Ruff Rhythim
Weet dan wel dat vdbeek volgend jaar voor minstens 1.5x zoveel weg mag en niks minder...
1 -1
Joseph
Spelers van Ajax moeten alleen naar een Europese topclub verkassen als ze de hoofdprijs betalen. Bedragen van 50 miljoen legt Madrid makkelijk neer voor een bankzitter en dan blijf je daar ook zitten als je niet direct indruk maakt.

Het is belangrijk dat de Ligt voor zo veel geld is aangetrokken door Juventus, die zou anders misschien op de bank terecht komen na een mindere wedstrijd.
2 -1
Schip
Al zou hij dit seizoen een dragende speler zijn, net als vorig seizoen, dan nog is dat echt niet voldoende voor Real. Hij kan daar best meevoetballen, maar daarvoor halen ze geen dure spelers. Je moet daar de kar trekken in de grote wedstrijden. En daar is Donny echt niet aan toe.

Zie hoeveel moeite De Ligt heeft om in een nieuw, ander systeem te passen. Frenkie krijgt geen basisplaats toegezegd, en heeft het voordeel dat de filosofie van Barca heel anders is, zeker ten opzichte van talenten.

Donny is een ander type. Liverpool, Bayern. Zou al een mega stap zijn. En niet dit jaar. Nu blijven en bijtekenen. En misschien wel op 6 gaan spelen met Blind.
3 -1
Simpelishetmoeilijkst
Frenkie lijkt geen enkele moeite te hebben bij Barcelona, en dat verbaasd me ook niet, want dat is gewoon Ajax-Zuid, een kopietje van het echte Ajax. Resl is een club jet grote problemen momenteel, en lijkt voorlopig buiten de absolute top te blijven. Denk dat Zidane er deze keer niet lang zal blijven.
0 0
MPAjax
Real Madrid zal hem alleen voor de bank gebruiken een jaar en dan kijken of hij een keer in de beker goed is ingevallen anders wordt hij verhuurd

hij is 22 jaar en nog niet volledig ontwikkeld zou zeggen probeer het rond 24 jaar dan is hij goed genoeg om bij elke top club eerste elftal speler te zijn anders is hij wisselspeler
0 -1
Ozymandias
De Jong was vorig seizoen een dragende speler en Vd Beek was dat (ondanks dat hij aan het einde van het seizoen een hoog niveau haalde) nog zeker niet. Hij moet dit seizoen laten zien dat hij een dragende speler bij Ajax kan zijn voordat hij klaar is voor een stap omhoog.
4 -1
wladimir
De Ligt en de Jong waren vorig seizoen al basisspeler van Oranje. Donnie is dat nog niet. Met het oog op het EK kan hij beter nog een jaartje Champions League gaan spelen bij Ajax.
2 0
Nosky
Donny blijft gewoon nog een jaar en verlengt zijn contract tot 2023. Dat hebt ik net ergens gelezen.
Ok, dat heb ik dan wel zelf opgeschreven, maar toch. (Zo komen tenslotte 80% van de transfergeruchten op gang)
4 0
wladimir
Hij tekent vast een opgewaardeerd contract. Ik zie hem niet verlengen.
1 0
FSideMaluku
Als er een nieuw contract komt dan is de kans groot dat ook de duur van het contract wordt verlengd. Dat doen ze om de transferprijs omhoog te stuwen.
1 0
Fnatic
Donny moet helemaal niet naar die bagger club willen.
3 0