K&K: 'Ze zijn verplicht om dat te winnen'

FinnDekker, 12-08-2019 om 23:40, 2739 views, AT5 |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Kale en Kokkie zijn redelijk tevreden over de start van het seizoen van Ajax. Bij AT5 blikten de twee supporters terug op het duel met FC Emmen en vooruit op het treffen met PAOK. Net als tegen de ploeg uit Emmen wordt dinsdagavond een eenvoudige pot verwacht. 

'Je doet het nooit goed tegen dit soort tegenstanders. Scoor je er vijf, had je er tien moeten maken. Bij tien zeggen ze vijftien goals', vertelt Kale, die bijval krijgt van Kokkie. 'Er zaten een paar goede Ajax-goals tussen, op een leuke manier uitgespeeld. Wat er verder klasse was? Dest en Huntelaar lieten het als invallers zien.'

'Ten Hag is bezig met het zoeken naar de ideale elf. Voor de rest vind ik dat ze bij Ajax met veel goede dingen bezig zijn, dat meen ik echt. Ik ben blij met contracten die verlengd zijn. Over één à twee weken zien wij gewoon weer ons Ajax terug, hoor', vervolgt Kokkie. 

Over het duel met PAOK maken de twee zich niet druk. 'Ze zijn verplicht om dat te winnen. Ajax is de ploeg met de bal, Ajax is de ploeg die dicteert. Ik denk dat Ajax een lesje heeft geleerd, PAOK komt er niet aan toe. Ik denk dat Ajax ze ondersteboven gaat spelen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Labrador
Met een kolkende Arena moet dat zeker lukken. Als je vorig jaar zag hoe dat ons vleugels gaf dan heb ik hoge verwachtingen van de sfeer voor morgen.
2 0