Derksen: 'Hij heeft geen enkele waarde meer'

FinnDekker, 12-08-2019 om 22:25, 10612 views, FOX Sports |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

De mannen van Veronica Inside denken dat Erik ten Hag en Ajax klaar zijn met Kasper Dolberg. De analisten van het praatprogramma over voetbal denken dat Dusan Tadic de strijd in de spits nu definitief heeft gewonnen, en dat David Neres en Hakim Ziyech op de zijkanten zullen spelen. 

Tegen FC Emmen stond de Servier in de spits. Hans Kraaij jr. denkt dat Ten Hag zijn aanval voor ogen heeft. De kaarten zijn geschud. Ten Hag kiest gewoon voor Neres, Ziyech en Tadic. Huntelaar is zelfs de eerste invaller. Dolberg is in de pikorde teruggevallen.' René van der Gijp deelt de mening van zijn tafelgenoot. 'Wat moeten ze er in godsnaam mee doen?'

'Ze maken zich denk ik zorgen bij Ajax dat het over is met Dolberg. Op een gegeven moment geef je het op met zo'n speler', aldus Johan Derksen. Waar Ajax in 2017 nog tientallen miljoenen kon vragen, daar is de Deen twee jaar later veel minder waard. 'Hij heeft geen enkele waarde meer op de markt.'

Denk jij dat Ajax met 2-0 wint van PAOK? Zet dan in en krijg 6,35 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
de heren maken zich zorgen over de marktwaarde van Dolberg, Wat een grap. Gek dat ze daar niet om lachen, want meestaal lachen ze om t hardst om hun eigen, zogenaamd geestige humor.
0 0
ajaxrulesz
hahah deze artikel, hij heeft geen waarde meer zie je dolberg zijn lange lokken serieus gezicht kijkend.. Heb het te doen met hem, topsport is hard.
0 -1
Ar
Dolberg is gewoon te vroeg gebracht.
Hij moest zogenaamd fit worden in de basis. Nog nooit van mijn leven zoiets gehoord.
Ze hebben een behoorlijk bedrijfsrisico genomen door dat te doen.
En dan te bedenken dat respectievelijk Van de Beek, Huntelaar en Neres om die reden moesten banken, terwijl Sierhuis terzijde geschoven werd.
Dolberg speelde ondertussen de wedstrijden op zijn teentjes, en dat houdt je niet langdurig vol.
Een paar bijzondere goals gemaakt, af en toe een flits van klasse, maar verder tamelijk vlak.
Naar mijn idee, en dat zei ik vorige zomer al, hadden ze er beter voor kunnen kiezen om Dolberg een jaar lang in de schaduw fit te laten worden. Met Huntelaar en Sierhuis waren er twee spitsen, en de Tadic variant kwam al in de groepsfase CL.
De vraag is nu of je niet verplicht bent om Dolberg vertrouwen te blijven geven, maar gelijktijdig vind ik het niet gerechtigd spelers als Neres en Huntelaar voor hem op de bank te zetten.
Ik denk dat je die jongen gewoon een jaar in de schaduw moet geven.

Ik vind Dolberg wel een klein probleempje. Net als Schuurs.
Hier ligt de lat net te hoog, maar bij elke eredivisieploeg zouden ze spelen.
Denk dat Feyenoord zelfs zit te smachten om twee zulke spelers. En PSV ook.
1 0
Flipper33
Zal nog wel wat waarde hebben maar op het moment niet meer dan 5 miljoen
0 -1
masterrr
Verpatsen of verhuren, er zullen genoeg clubs zijn die het met hem wel aandurven. Druk lijkt bij Ajax gewoon te groot. Vraag me af of hij mentaal het ook wel aankan. Of het is het verhaal van Foppe over Sam Larsson, enorm getalenteerd maar lijkt niet de drive te hebben voor de absolute top... heb je bij Ajax wel nodig om te slagen
1 -1
SnifferClarke
Derksen vond ook dat de rode kaart van Lundqvist terecht was. Je zou toch denken dat iemand die heel zijn leven in de voetballerij bivakkeert de regels zou kennen. In hoeverre kun je dan zijn andere uitlatingen nog serieus nemen?
3 -6
Ajax27
Die was ook gewoon terecht. Hoe wil je natrappen anders noemen?
1 0
JariJari
Die rode kaart was ook terecht. Natrappen. Ongelofelijk dat hij niet geschorst is.
2 -1
SnifferClarke
Jij kent de regels dus ook niet. Misschien even opzoeken dan kun je een serieuze bijdrage leveren aan een discussie over de spelregels.
0 -1
Ajax27
De discussie gaat erover, is het slechts 'onsportief gedrag', waar geel voor moet worden getrokken, of valt het in categorie 3 'ernstig gemeen spel'. En dan zeg ik, iemand van achteren gewoon onderuit schoppen zonder enige intentie om de bal te raken, valt onder 'ernstig gemeen spel' en dus een rode kaart.
0 0
Cisco2
Je mag dus zo maar iemand expres schoppen zodat hij niet meer bij de bal kan?

Misschien moet jij de regels nog even door nemen.
2 0
SnifferClarke
Nee, dat mag je niet. In het geval van Lundqvist krijg je daar geel voor. Waarom heeft de KNVB de rode kaart van Lundqvist geseponeerd, denk je?
0 0
Juichtoon
Spits van de halve finalist CL zou geen waarde hebben. Aparte gedachte...
1 -3
Ar
Maar er is niet iets uit de CL van Dolberg dat op het netvlies is blijven kleven.
0 0
Jariiii
Wat een totaal gebrek aan respect en empathie.
Natuurlijk, in het topvoetbal gaat het om resultaten, en dat je een speler niet eeuwig de hand boven het hoofd kunt houden, hoe getalenteerd en sympathie hij ook is, snapt iedereen. Maar om hem dan ook nog op zo'n manier af te serveren, nee, daar lusten de honden geen brood van.

Als ik iemand de combeback van zijn leven gun is het Dolberg wel.
9 -1
Am*dammer
Ik heb het idee dat hij nog steeds met angst voetbalt.. angst voor weer een blessure.. hij gaat niet vol de duels in, trekt zijn been terug etc etc..

Mss es naar de sportpsycholoog.. of als ie dat al doet naar een andere die wel de vinger op de zere plek kan leggen?
0 0
Leviathan
Of gewoon naar huntelaar kijken. Die gaat niets uit de weg als hij kan scoren en ervoor tegen de paal aan moet duiken dan duikt Huntelaar gewoon wat bloed meer of minder maakt hem niet uit als ie erin zit.
1 0
Web
AS en Dolberg, het zal ook niet.
Je kunt er van alles van vinden, en hem in bescherming nemen
Maar hij bakt er helemaal niets van, heeft geen bezieling, straalt geen plezier uit, best veel talent maar doet er niets mee
En al dat gelul van hij past niet in het systeem, grote onzin, als je een technische voetballer bent ( en dat is Dolberg ) en ook nog eens snelheid hebt, pas je in ieder systeem.
Maar dan moet je wel inzicht hebben, ruimtes zien en maken, geil zijn voor de goal
Heeft Neres de bal op links moet je al in beweging zijn, afdwingen dat je de bal wil, maar niets bij Dolberg. Hij doet maar wat, het is gewoon een Sofie niets minder

Ook ik heb hem lang verdedigd maar het oud een keer op.
En of hij geen waarde meer heeft?
Verkopen voor een relatief laag bedrag, en een groot doorkoop percentage.

Het is ook nog eens zo dat er andere talenten aan komen, die hebben ook eens recht op speeltijd. En dan praat ik helemaal nog niet over Huntelaar

Deze week zij iemand dat hij last zou hebben van Huntelaar, door zijn inzet of zo iets, dan begrijp er werkelijk niets van en ben je net als Dolberg ongeschikt voor top sport, hoe bedenk je het
3 -6
Bensco
Dolberg kun je met de verkoop van Lasse Schöne en Kristensen ook wel in de uitverkoop doen. Hij is nu de enige Deen die is overgebleven, een solist binnen een groep die steeds sterker wordt. Zijn zelfvertrouwen is laag, zijn werklust evenals en de kritiek begint nu al terwijl we net onderweg zijn. Ten Hag wil te graag dat het een succes wordt maar kijkt niet naar wat verstandig voor Kasper is. Gun die gozer gewoon zijn transfer en verkoop hem aan zijn mentor bij Bayern Leverkusen.
2 -1
Flipper33
Volgens mij ligt die ook niet echt goed in de groep
0 0
ETM
Ik denk dat Dolberg nog behoorlijk veel waard is. Is nog jong. Ajax-speler. Minuten in de CL. Maargoed, ik snap dat het 'bijwijze van spreken' is.

Hoewel ik de keuze voor Dolberg al meer dan een half seizoen lang bekritiseer snap ik echt wel de verwoedde pogingen van Ten Hag.
Ik denk trouwens niet dat dit 'al' het einde van Dolberg is. Wel dat Tadic ook dit seizoen eertse spits zal zijn. Maar Ten Hag stelt hem niet voor niks ook weer op uit tegen PAOK. Denk niet dat hij een week later door Ten Hag is afgeschreven.
1 0
TomAjaciedd
Stoppen met die Denen. Alleen eriksen heeft het de laatste jaren echt goed gedaan.
1 -4
ETM
Je weet dat Lasse Schone ook een Deen is?
2 0
TomAjaciedd
Oeps dat weet ik ja, excuses
3 -4
ETM
Aanvaard :)
0 -2
ReinBurg
Hoeveel waarde zal Derksen zelf nog hebben....denk ook geen enkele
3 -4
JOHANisGOD
Oh grappig.
2 0
ETM
Voor welke Johan staat de Johan in jouw gebruikersnaam eigenlijk?
2 0
Hans Kraay Jr.
Johan Vlemmix?
1 0
Piejotter
Wellicht heeft Dolberg moeite met het moeten presteren en de druk die erbij komt. Het zit in ieder geval tussen zijn oren. Ajax heeft een samenwerkingsverband met Sparta. Ik zou hem verhuren naar Sparta. En daar kan hij met veel minder druk op de ketel misschien langzamerhand zijn oude niveau oppikken. Of op een andere positie uitproberen, het middenveld bijvoorbeeld. Ik geloof niet dat als men hem bij Ajax houd het er dan beter op gaat worden.
4 -1
Mokum1012
Naar Sparta, is op zich geen gek idee. Samen met Labyad, Magellan, Siem de Jong. Zo maken we nog vrienden in Zuid-Holland.
0 0
Cupmetgroteoren
Men doet alsof het 'tussen de oren' wel ff gefixt kan worden. Dat is een fundementeel onderdeel en dat heb je vaak of heb je niet. Dolberg is totaal niet gericht op zijn omgeving. Als je 'm al iets kunt meegeven, dan is het verantwoordelijkheidsgevoel voor de groep. Momenteel onttrekt hij zich aan alles. De Deens Miedema.
0 0
SnifferClarke
Misschien is hij autistisch. Is dat onderzocht? In hoeverre probeert Ajax hem in mentaal opzicht te helpen? Ik ken iemand die op zijn 50e ontdekte dat hij ADHD had. Zijn leven was heel anders gelopen als dat 40 jaar eerder was vastgesteld (hoewel ik heel sceptisch ben mbt ADHD, elk druk kind krijgt tegenwoordig die stempel opgedrukt.)
0 0
Noxin
Als je Dolberg 5 wedstrijden achter elkaar laat staan, maakt hij 1 geniale goal waar de klasse van afdruipt. De rest van de tijd speel je echter gewoon met 10 man.
3 0
NUL20
Die praatsnor heeft geen enkele waarde meer...
4 -4
JOHANisGOD
Leuk
: (
1 0
Sterretje73
Gewogen en iig door mij te licht bevonden...gevalletje Andersen. Je ziet aan alles dat hij teveel bagage bij ons heeft en daardoor teveel moeite heeft om zichzelf uit het “moeras” te trekken.
3 -2
Piejotter
Hoho , wat Dolberg presteerde in zijn begin periode heeft Andersen nooit laten zien. Foute vergelijking.
2 -5
Sanalologo
Levert nog makkelijk 10 miljoen op.
2 -1
DS
Ach het seizoen is 3 officiële wedstrijden oud. Beetje vroeg om Dolberg nu al zo de grond in te trappen.
7 -6
SPLNDD
Nu al? Gaat het?
3 -6
Figo
Ja de afgelopen 2 seizoenen vergeten we gewoon.
7 -7
DS
Dat eerste seizoen na de EL finale was voor alles en iedereen rondom Ajax een ramp jaar en afgelopen seizoen is hij niet fit geweest door blessures.
2 -2
Petterson1964
Dat hij van die 2 seizoenen grote delen gemist heeft vergeten we gewoon.
4 -3
Gecko
Eerder was het hier gemeld het falen van Dolberg
Kreeg je alleen maar minnen!
2 -8
Hans Kraay Jr.
Zo zie je maar dat we je net zo serieus nemen als die oude seniele gek van een Derksen.

Chapeau!
1 0
Beer
Ik zie het ook niet meer gebeuren met Dolberg, maar dat hij geen enkele waarde meer heeft is onzin.
2 0
Schwalbino
Het werd hoog tijd dat we hier op AS een artikel over Dolberg kregen.
0 0
NelsonAFCA
Morgen gewoon de vertrouwde namen; Ziyech - Tadić - Neres.

The Hunter brengen in de 2e helft en Dolberg lekker verkopen/verhuren.
9 0
geronimo
Toch denk ik dat het nog goed komt met Dolberg
5 -12
Heiko
Het zal vast goed komen met hem, maar ik denk niet dat dat bij Ajax zal zijn
10 -3
L1tman3n
Ik ook
3 -9
Wereld
laat Peter B eens tot hem doordringen, Marc
1 -2
Restored
Peter beense?
1 -1
NL
Peter Bosz.
0 -1
milanoajaxpiet
zo jammer voor die jonge ,ik vraag me af wat er nu eingelijk loos is met hem
0 0
AFCA1996
Hij past gewoon niet in het systeem met een diepe 10.
2 -5
tyzinho
Hoezo passen Huntelaar en Tadic er dan wel in? Hij voetbalt in principe beter mee dan Huntelaar en is meer een diepe spits dan Tadic. Ik vind het echt jammer voor Dolberg en voor ons want hij heeft echt specifieke kwaliteiten van een topspits maar het komt er niet uit. Normaal moet je je basisplaats verdienen maar hij krijgt hem al 2 jaar lang.
1 -1
NL
- 2 seizoenen geworsteld met blessures
- systeem dat niet goed past bij een type spits als hij

Dan wordt het een lastig verhaal als je al een wat slappe mentaliteit hebt.
3 -1
Labrador
Ik ook. Hij kan het wel en ik gun het hem zo maar ten hag moet doen wat voor het elftal het beste is. Triest maar waar
0 0