Gentile: 'De Ligt is de extra miljoenen waard'

FinnDekker, 11-07-2019 om 18:45, 15195 views, Tuttojuve |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Iemand die Matthijs de Ligt graag naar Juventus ziet komen is Claudio Gentile. De oud-voetballer van De Oude Dame en het Italiaanse elftal is een grote fan van de Ajacied, die nadrukkelijk wordt gelinkt aan een overstap naar Turijn.

'Deze verdediger is de extra miljoenen die Ajax vraagt waard', stelt de voormalige verdediger, die doelt op de stroeve onderhandelingen tussen Ajax en Juve. 'De Ligt is nog heel jong, maar Juventus kan zo'n talent niet laten lopen. Hij heeft een grote toekomst. Hij kan een verdediging neerzetten en leiden, dat zijn grote kwaliteiten.'

Gentile ziet de hevige concurrentie in de defensie bij de kampioen als een voordeel. 'Met De Ligt erbij heeft Juventus samen met Chiellini en Bonucci de beste verdediging van Europa', besluit de Italiaan in gesprek met Tuttojuve.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ferd
Ben ik de enige die dacht ‘wat heeft dje ouwe ADO verdediger, Marco Gentile, nou te zeggen’ toen ik de kop las?
0 -1
EuforischeRealist
Nee, dat had ik ook heel even.
0 -1
Jan Doedel
No shit ouwe
0 0
Shardo
Vrijdag zal er wel witte rook komen, juve wilt hem niet met Ajax meesturen op trainingskamp.
0 -1
Caparzo
Juve heeft aanvallers als Ronaldo, Dybala, Mandžukić, daar achter nog Kean en Higuaín, ze willen Icardi nog halen, qua verdediging (+De Ligt) en middenveld liegt er het ook niet om. Ook Real is met een zeer grondige verbouwing bezig, ManU, Inter, Bayern, Barça ook in meer of mindere mate, maar hoeveel geld je ook uitgeeft, 80% gaat om het team. Dus kans houden we altijd,
0 -2
X-RaY
Gewoon laten bloeden die spaghetti slikkers. Betalen moeten ze
1 -1
ram
Ik snap niet dat dit zo lang moet duren hoor. En dat Juve het risico wil lopen dat het niet lukt hem te halen. Voor die paar miljoen extra... Doe gewoon een goed bod man.
3 -1
Bocarra
Zaakwaarnemer, bevriende media en club brengen bewust veel nepnieuws naar buiten. Zij proberen op deze manier Ajax onder druk te zetten. De hele move om zonder toestemming van Ajax de onderhandelingen te starten is volledig onderbelicht. Concurrerende clubs zijn via de media buitenspel gezet door een akkoord over een miljoenen salaris te lekken. Ik hoop dat Ajax zijn poot stijf houdt en vasthoud aan de 80meuro excl bonussen. De Ligt en zijn zaakwaarnemers zijn buiten hun boekje gegaan en hebben geen poot om op te staan. Bij zo’n buitensporig salaris hoort een relatief buitensporige transfersom. Tenminste als je naar recente gelijkwaardige transfers kijkt.
6 -1
Markopantelic007
Inderdaad, maar ik vrees dat het gaat tegenvallen. Onder het mom van ja we gunden Matthijs deze transfer.
0 -1
Lazell
Marc laat zich echt geen centjes afsnoepen hoor.
0 -1
Van Reenen
Kijk eindelijk een beoordeling met hersens.'. is Juventus nu echt bezig een week lang in de vraagprijs van 75 miljoen te verhogen van 65 naar 67 miljoen of bedoelt Juve 76 miljoen. Marc moet behalve bonussen van 13 miljoen volgend jaar een doorverkooppercentage van 15 procent bedingen. De maffia van Jive beschikt over miljarden dus ze lachen zich te barsten over 100 miljoen.
0 -1
michaellaudrup
Die Italianen spelen het op het scherpst van de snede en daar zit dat ploffertje ook nog tussen met een riante bonus. Ik hoop dat Ajax blijft volharden in de vraagprijs en mocht hij blijven en speelt weer een goed seizoen, dan gaat hij qua waarde dik over de 100miljoen.
0 -1
Schip
Spijkerharde verdediger. Zijn neefje voetbalde jarenlang bij ADO. Zelfde hardheid, maar dat was het dan wel. Wel een echte cultvoetballer, maar dat waren bijna alle ADO voetballers toen.
1 -1
Frank1978
Ja, ik herinner me die naam. Voornaam Marco dacht ik?
0 0
Schip
Marco Gentile en Michel Adam. Het matjescentrum.
0 0
MichelAngelo66
Zo is dat. Gentile vindt dat er nog wel 10-20 miljoen op de aankoopprijs kan. Zo lees ik het tenminste. :)
0 -1
MPAjax
juve kan zo een talent niet laten lopen ? maar wil niet de prijs betalen dat hij waard is door zijn zaakwaarnemer die graag alleen geld ziet ipv waarde voor de speler ... het is en en dan hadden ze ronaldo maar niet voor zo een hoge prijs moeten kopen
0 -1
AFCAjaxMidNineties
100 miljoen is marktconform. Zeker omdat iedere club die Matthijs in gaat lijven zijn waarde op zeker meteen op iets van 130- 170 miljoen zal zetten. Misschien wel meer. Daarna lachen ze om Overmars als je hem voor 70 of zo laat gaan. Does it ring a bell.. Ajax moet zich niet laten afschepen. Dit is het grootste verdedigende talent van de club van de afgelopen eeuw. Hij heeft nu al status en heeft nog een jaartje of 12 op absoluut topniveau te gaan. Daarnaast mag het ook meespelen dat hij onze aanvoerder is en relatief laat in de transferperiode vertrekt. Er moet dan nog een vervanger gehaald worden op erg korte termijn. Ajax staat erg sterk. Een laag bedrag is alleen redelijk wanneer er een aanzienlijk doodverkooppercentage, 20- 30% aan vast zit. Anders de volle mep graag!
2 0