'Gedrag De Ligt lichtjaren verwijderd van Neymar'

BartVeenstra, 11-07-2019 om 11:30, 36248 views, Tuttosport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Matthijs de Ligt is officieel nog altijd geen speler van Juventus, maar de verdediger staat er al behoorlijk goed op in Italië. Waar een speler als Neymar wordt uitgekotst, wordt De Ligt juist enorm geloofd om zijn mentaliteit.

De Ligt staat op de drempel van een transfer naar De Oude Dame, maar zolang de onderhandelingen gaande zijn, traint de jongeling 'gewoon' mee bij Ajax. Dit in tegenstelling tot Neymar, die aast op een terugkeer naar FC Barcelona en niet kwam opdagen bij zijn huidige club Paris Saint-Germain. 'De Ligt kijkt ernaar uit om naar Juventus te vertrekken, maar ondertussen neemt hij geen verkeerde houding aan', schrijft Tuttosport.

'Hij koestert geen wrok jegens de club die hem heeft opgeleid en hem de aanvoerdersband gaf. De Ligt is een negentienjarige jongen die nu al een veteraan lijkt. Hij trainde gewoon mee met de selectie van Erik ten Hag en gaf daarmee het goede voorbeeld. Hoe anders is dat met Neymar. De Golden Boy is echt een goeie vent. Zijn gedrag (dat van De Ligt, red.) is lichtjaren verwijderd van dat van Neymar.'

Tuttosport stelt dat de transfer van De Ligt naar Juventus een kwestie van bonussen, dagen of misschien wel uren is. 'Maar zolang er geen witte rook is, zal De Ligt onverstoorbaar blijven trainen met zijn teamgenoten in Amsterdam', aldus de Italiaanse krant, die wel weet wat De Ligt zou willen. 'Uiteindelijk wil hij natuurlijk op tournee gaan met Juventus en Ronaldo, zijn grote idool.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sterspeler
Had ie zich wel misdragen, dan zou de kop iets met ligtekooi zijn geweest
0 0
Pure
En toch was het een meesterzet van Kwalnaldo om de Ligt even wat lieve woordjes in te fluisteren. Dat moeten ze hebben geweten dat Kwalnaldo het idool van Matthijs is.
0 -1
Finidi en Nwanko
Lieve woordjes fluisteren kan Ronaldo wel. Schijnt hij ook al in het oor van Badr te hebben gedaan....
0 0
Sterspeler
Ik denk dat ie wel meer heeft gedaan dan alleen fluisteren
0 0
geronimo
Alles wat er gebeurd rond de Ligt wordt geregisseerd door Raiola , Ajax moet hier schijt aan hebben en gewoon 85 miljoen eisen
0 0
Meerkoet
Als hij Ajacied is zegt hij tegen Juve, als jullie me echt willen betalen jullie Ajax gewoon.
5 -1
GvanderK
Als Juventus De Ligt zo graag wil dan moeten ze gewoon die 75 miljoen neerleggen. Blijkbaar is hij dat niet waard voor ze. Jammer.
4 -2
soewares
De Ligt zou juist boos moeten zijn op Juventus. Hij weet wat hij waard is, 75 miljoen is al te weinig.
4 -1
DT10
'Gedrag De Ligt lichtjaren verwijderd van Neymar'

Is dit nieuws?
1 0
Paap
Nee, vandaar dat het bij bij de opinierubriek is gezet door AS.
0 -1
DT10
Het was sarcastisch bedoeld, niet lullig.
0 0
Bocarra
De Ligt komt net kijken is valt niet te vergelijken met gearriveerde spelers. Dat zal in de Italiaanse competitie nog niet zo zichtbaar worden maar in de CL zal de Ligt nog wel eens een steekje laten vallen wat op zich heel normaal is. Zijn mentaliteit wordt sterk overdreven gezien hij Ajax op veel te jonge leeftijd verlaat. Zijn schoonfamilie en zaakwaarnemer zijn hier natuurlijk sterk van invloed op.
5 0
Joseph
Geloof niet dat we mensen moeten bewonderen die netjes hun werk blijven doen. Het gedrag van Neymar moet internationaal afgerekend worden, spelers die weigeren te trainen bij hun club, mogen dat ook niet ergens anders.
6 0
ETM
Zijn we het een keer eens!
Vond de woorden van Raiola ook al dubieus. Dat De Ligt niet ging muiten. Alsof dat ook al iets was wat Ajax mee moest nemen in de onderhandelingen :)
1 0
Rentokill
Goed gedrag moet je prijzen en fout gedrag moet je straffen.
0 -3
Joseph
Kom jij de komende maanden dan elke dag juichen dat ik op mijn werk verschenen ben...?
2 0
Schwalbino
Nog steeds dezelfde prima vent. Dat de twee clubs het maximale eruit willen halen is logisch. Wie de berichtgeving daarover allemaal te veel vindt hoeft die niet te volgen. Het is niet verplicht om stukjes daarover te lezen. Je wordt niet neergeslagen als je ze overslaat. Je krijgt geen stadionverbod als je het niet leest.
3 0
Bjorn
Ik hoop dat De Ligt deze mentaliteit gewoon houdt en zich niet vervelend gaat opstellen. Het is te prijzen hoe die jongen tot nu toe overal mee omgaat. 19 jaar.
0 0
Ar
Hij blijft gewoon.
Pakken we die schaal en die cup met de grote oren.
2 -1
Pauw
De Ligt is een speelbal geworden van media die nonstop fakenews verspreiden.
Mijn indruk is nog altijd dat dit een correcte jongen is die zich niet zozeer laat leiden door een miljoentje meer of minder.

Hij wil naar club die constant op een hoog niveau in de zwaarste competities acteert en waar hij een redelijke kans maakt op een basisplek. Die kans is bij Juve denk ik groter dan bij Barca. Juve wil vooralsnog niet het bedrag betalen wat Ajax verlangt. De markt is nog lang open en dus is er tijd om het onderhandelingsspel te verlengen tot het moment dat beide partijen baat hebben bij de deal.
7 0
gi0vanni
Ik denk dat als Ligt de vorm en inzet van afgelopen jaar kan vasthouden hij zonder problemen bij elke club in de basis kan starten. Umtiti is natuurlijk niet slecht maar wat heeft hij in te brengen tegen de absolute wereldtop. Zonder blessures is het duidelijk dat de Ligt de toekomstige nummer 1 verdediger van de wereld wordt.
0 0
ram
Dat is ie nu al, samen met Van Dijk.

Best bizar dat wij gewoon by far het beste centrum ter wereld hebben... Wie had dat een paar jaar geleden gedacht.
0 0
debarbaar
Onzin, de Ligt is geen speelbal van de media, hoogstens een speelbal van Raiola die weliswaar zijn clienten rijk maakt maar ze ook van een eigen keuze beroofd. De Ligt mag gewoon weg zodra die 80 miljoen op tafel komt. En anders dan gaat De Ligt gewoon in de winterstop weg. Het is weinig respectvol van Juventus im moeilijk te doen over 20 miljoen Euro. Ajax hoeft als Feeder club niet op te draaien voor de financiering van Pogba. Gelukkig is Overmars niet snel zenuwachtig.
5 -1
Ajaxadept
Helemaal mee eens! Schuld ligt bijna altijd bij Raiola die via de pers zijn geliefde "spelletje" speelt maar daarmee wel de beeldvorming van de speler van de buitenwereld vertroebelt. Juventus wil dit seizoen na het halen van Ronaldo op "zeker" spelen voor een finaleplek voor de CL, daar maakt de Ligt deel van uit, maar tevens de (volgende) aankoop van Pogba. Overmars speelt het spel goed en laat zich niet gek maken door Riaola of Juventus.
3 0
Schwalbino
Weinig respectvol om moeilijk te doen over 20 miljoen?
0 0
Aspers73
Ik zie nog steeds niet waarom een knul van 19 al
0 0
Knalpot
Tja waarom zou een Neres naar Ajax gaan?
0 0
JariJari
Om niet in Brazilie te hoeven wonen. Lijkt mij nogal simpel.
0 -2
Web
Een hele nette reactie.
De Ligt word onder Ajacieden als een geldwolf neergezet.
Zijn kans op spelen bij Juventus is in mijn ogen groter dan Frenkie bij Barcelona
Wie doet het dan verkeerd?
2 -1
Babayaka
De jong gaat amper spelen, 2x daar door de eigen 16 dribbelen en hij zit op de tribune.
0 -5
Barra
Haha je bent echt blij dat we van Frenkie af zijn of niet. Elke kans die je krijgt om hem af te zeiken grijp je met beide handen aan.
0 0
TontoKarnaggel
Het gaat over Frenkie, Laat luuk erbuiten ok?
0 0
mallerd
Nu wordt de Ligt ook al geprezen om het feit dat hij wel gewoon naar de training komt alsof dat zo uniek is. Hij staat godverdomme nog onder contract, hij heeft helemaal niks te willen.
11 -7
carlo30
neymar en griezman zijn 2 spelers die ouder zijn en internationaal veel meer hebben laten zien dan de ligt.
en zij kiezen ervoor om een transfer te forceren door niet op te komen dagen op de training.
dan doet de ligt het toch beter? lijkt mij dat, dat het nieuws is van dit artikel.
jij zegt: "Hij staat godverdomme nog onder contract, hij heeft helemaal niks te willen."
maar als de ligt wilt kan hij ook een arbitragezaak aanspannen and niet op komen dagen op de training.
dat jij dan nog het woord 'godverdomme' moet gebruiken alsof jij zelf enig gezag hebt maakt je bericht wel een beetje lachwekkend, maar dat vind ik.
0 0
Ginoajax1
Mallerd heeft gelijk. Een beetje meer respect voor elkaar svp. Carlo 30 : Niet iedereen heeft dezelfde mening. Gelukkig maar. Jij mad alles zeggen, hij ook, ik ook. Al wijkt dat af. Het valt mij op dat er hier lieden tussen zitten die snel op hun teentjes getrapt zijn. Lijkt met niet nodig toch? We zijn allemaal voor dezelfde club. Zeik elkaar niet af!
1 0
Sommelier
Hij heeft niks te willen?? bepaal jij dat? Maak jezelf niet groter dan je bent... loser!
5 -21
Vlieske
Werken kennen jullie mensen niet. Van onze uitkering leven en mensen lastig vallen uit pure verveling.
1 -2
AlexIbarra
???
0 0
RaynoFischer
Ajax betaald hem toch gewoon door vanwege een contract, dan is hij zich gewoon zoals mallerd zegt verplicht te melden.
Niks speciaals aan, Matthijs is niet groter dan de club en dat weet hij gelukkig ook

Neymar en Griezmann maken zichzelf wel groter door dat te doen
7 0
mallerd
Zoiets heet een arbeidscontract, misschien volkomen onbekend voor jou maar dat terzijde. Zo lang hij onder contract staat is hij gewoon verplicht te verschijnen op de training. Dat Neymar en Griezmann dit niet doen maakt het niet ineens speciaal en 'volwassen' dat de Ligt dit wel doet.
6 -3
Djabber
Hahaha, burn!
0 -3
Ardoe
De droeftoeter van de dag is gespot!
6 -1
Ferd
Inderdaad; jarijari
0 0
JariJari
En ondertussen heeft hij wel Juventus merr salaris gevraagd en gezegd dat ze Ajax wel gewoon wat minder transfersom kunnen betalen.

Dat hoge salaris en dat lage bod maken dat wel duidelijk.
0 -8
Web
Dat maak jij er van
5 0