Oud-Gunner Mariner hoopt tevergeefs op De Ligt

BartVeenstra, 10-07-2019 om 10:30, 6579 views, ESPN, Express |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voormalig Arsenal-spits Paul Mariner zou Matthijs de Ligt maar al te graag naar Arsenal zien komen. Volgens de oud-aanvaller zou de Londense club daarmee een geweldig statement maken naar de voetbalwereld, al weet hij zelf ook dat de kans wel heel klein is dat de transfer gaat plaatsvinden.

Mariner ziet dat Arsenal verdedigend versterkt moet worden. The Gunners kregen in het afgelopen seizoen meer tegendoelpunten dan teams als Wolverhampton Wanderers, Leicester City en Newcastle United. Bij de fans moet vooral Shkodran Mustafi het geregeld ontgelden. Versterking in de achterhoede is dus gewenst, zo vindt Mariner. 'Er loopt een jongen rond die nog niet heeft getekend bij Juventus en FC Barcelona. Die jonge Ajax-speler (De Ligt, red.) is geweldig. Hij is precies wat je zou moeten willen', citeert The Daily Express de voormalig Arsenal-spits.

Volgens Mariner zou een club als Arsenal het team om De Ligt heen kunnen bouwen. 'Je kunt tien jaar met hem vooruit, hij is een geweldige voetballer', zegt Mariner, die vindt dat Laurent Koscielny 'over the hill' is. 'Iemand aantrekken als De Ligt zou een enorm statement zijn. Maar het gaat nooit gebeuren. Ik zou het wel wensen. Hij zou het geld ook absoluut waard zijn.'

 

 

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Fnatic
Had hem 10 keer liever Gunner zien worden dan die corrupte ploeg waar hij nu naar toe wil. Arsenal blijft een geweldige club met een prachtige historie. Hoop zo dat ze er weer bovenop komen.
0 0
Rondo64
Knap dat je hoopt op De Ligt als je maar 40 miljoen kan uitgeven, willen ze aubameyang erbij doen ofzo?
1 0
GvanderK
We zoeken nog een extra spits...
0 0
FUBAR
Vind Arsenal een fantastische club maar er moet daar veel veranderen voordat spelers als de Ligt er voor kiezen daar naar toe te gaan. Ziyech maken ze nog wel kans op nu Ramsey weg is is er wel behoefte aan creativiteit.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Hahaha ja nee Arsefaal... nee hij blijft lekker bij mooiste club van de wereld en anders voor heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel poen.
2 0
GC
Matthijs is vast bereid om naar Arsenal te gaan als hij 25 miljoen netto per jaar krijgt en rioolrat 100 miljoen.
4 -1