'Monchi ziet het écht in Ziyech zitten'

JesseTH, 30-06-2019 om 17:30, 16299 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Süleyman Öztürk, journalist van Voetbal International, begrijpt goed dat Sevilla interesse heeft in Hakim Ziyech. Monchi keerde er immers terug als technisch directeur en juist hij is degene die een jaar geleden ook naar de diensten van de Ajacied hengelde.

'Dat verrast me totaal niet. De man die nu de spelers koopt bij Sevilla, is dezelfde man die tot een paar maanden geleden de spelers kocht bij AS Roma, Monchi', begint Öztürk te vertellen op de website van Voetbal International. 'Een jaar geleden nam hij Ziyech niet omdat Pastore binnenkwam, maar hij zei toen wel: ik hou van Ziyech, vind het een geweldige speler, maar het komt nu even niet uit.'

'Aan de rechterkant hebben ze een plek over én een topspeler nodig die veel doelpunten en assists kan verzorgen', weet de verslaggever te melden. 'Sevilla raakt Sarabia, een van de uitblinkers, waarschijnlijk ook kwijt. Ziyech is dan een prima optie. Monchi staat betekend als een man die oog heeft voor talent. Dertig miljoen euro is voor Sevilla-begrippen veel geld, maar Monchi ziet het écht in hem zitten.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Unuvar1980
Ziyech ziet het écht niet in Sevilla zitten
3 -1
Spuit11
Ik zie het helemaal zitten in Jessie Jazz Vuijk.

Ook onhaalbaar.
1 -1
Babangida83
Weet ozturk niet dat Ziyech enorm geïrriteerd was door de gang van zaken bij Roma destijds? Zo erg dat Ajax liever geen zaken meer met Roma doet.
0 0
markk
Lekker in de EL ballen en Ajax in de CL zien schitteren, denk niet dat Ziyech daar op zit te wachten. Het zou mij niet verbazen als Ziyech bij Ajax blijft, denk dat hij goed tot zijn recht komt bij Bayern en Arsenal maar Arsenal komt niet van Ozil af wat een randvoorwaarde lijkt voor de aankoop van Ziyech.
0 0
DS84
Ja als hebbedingetje. Ziyech hoort CL te spelen klaar
0 0
Elpistolero27
Daarom speelt Ziyech nu ook bij Roma, toch Süleyman? Als hij het echt in hem zag zitten dan had hij die 30 miljoen al lang op tafel gelegd, is een fooitje in de huidige markt voor zo'n speler.
0 0
Ferd
Er zijn meer mensen betrokken bij een transfer dan alleen een TD. De trainer bijvoorbeeld, als die aangeeft een speler niet te willen dan gaat een TD hem echt niet halen. Of een RVC die nee zegt.
0 0
kade88
Seville, is dat sportief gezien een vooruitgang voor Ziyech?
0 0
Barra
Nou het is maar hoe je het bekijkt, heel veel mensen nemen even voor lief dat ze vanaf 2014 gewoon even 3 jaar achter elkaar de Europa Leaugue hebben gewonnen en in het seizoen 17/18 stonden ze ook kwartfinales CL. In de competitie moeten ze eigenlijk altijd 3 clubs boven zich dulden, maar het is geen lullig clubje ofzo
3 0
Cruijffthebest
NEE, echt niet!
0 -3
mcatarinob
Zou heel jammer zijn dat Ziyech ajax zou verlaten. Het is veelal een genot om naar hem te kijken. Het publiek zal hem missen.
0 0
AjaxDaniel
Vorig jaar nog was hij te beroerd om contact op te nemen namens AS Roma en verkoos hij Pastore boven Ziyech.
0 0
Ardoe
Daar dacht ik ook gelijk aan. Ziyech lijkt me een jongen die daar heel gevoelig voor is.
0 0