Parlour vindt bedragen rond Ajacieden 'waanzinnig'

BVeenstra, 10-06-2019 om 15:50, 20676 views, talkSPORT |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Voormalig Arsenal-middenvelder Ray Parlour vindt de bedragen die hij leest rondom mogelijk vertrekkende Ajax-spelers 'waanzinnig'. In Engeland staat Crystal Palace-verdediger Aaron Wan-Bissaka in de belangstelling van Manchester United en daarbij wordt gesproken over een transfersom van 65 miljoen pond.

'Dat is gestoord', citeert Manchester Evening News Parlour. 'Ik mag hem graag. Het is een geweldige speler, het is een fantastische verdediger en hij gaat graag mee naar voren, maar 65 miljoen pond....dat is waanzinnig.'

Parlour maakt vervolgens de vergelijking met spelers van Ajax die in de belangstelling staan van de Europese topclubs. 'Kijk naar die jonge spelers van Ajax. Ze zijn alleen maar jong en hebben nog niet echt iets bereikt. Ze hebben laten zien dat ze kunnen spelen in het shirt van Ajax en ze hebben het geweldig gedaan in de Champions League, maar zij gaan straks ook gewoon weg voor zeventig tot tachtig miljoen pond.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
je
Wat ik mij van Ray Parlour herriner is dit ................................
1 -1
w86
Deze man benoemt precies het probleem van Arsenal. Die willen nooit voor toppers betalen en zijn daardoor vervallen tot een subtopper.
Prijzen zijn enorm omhoog geschoten en daar kan je het mee eens zijn of niet, als je structureel bij de Europese top wil horen moet je daarin mee (kunnen).
0 0
TheRiviera
Arsenal heeft totaal hier niks mee te maken vind ik. Het gaat erom dat de bedragen ronduit absurd zijn en daarin heeft hij wel gelijk. Natuurlijk moeten we accepteren dat zulke bedragen de norm zijn in de huidige economie van het voetbal maar we kunnen wel realistisch blijven en erkennen dat zulke bedragen overdreven zijn.

Jaren geleden rond het tijdperk van FdB gingen de beste spelers bij Ajax weg voor bedragen tussen de 10 en 20 miljoen. Bedragen waarvan menig supporter zou zeggen dat het tegenwoordig zakgeld is. Maar met een miljoen of tien zou de gemiddelde mens nooit meer hoeven te werken en clubs schijten nu nog grotere bedragen uit hun kont.

Daarom denk ik ook dat het op lang termijn een serieus probleem gaat vormen. Het zou me niet verbazen als clubs rond 2025 makkelijk 200 miljoen vragen voor spelers die niet eens exceptioneel zijn. Daarom ben ik ook voorstander om een limit te stellen op transfer bedragen anders zullen clubs maar hoger en hoger blijven vragen. En op ten duur zal dit een probleem gaan vormen voor Ajax.
0 0
Kikke
Niet voor Ajax, want Ajax is toch een opleidingsclub?
0 0
debarbaar
Ach Parlour. Heeft Parlour niets gezegd over de achterlijke media bedragen die de clubs onder de nummer 6 vangen in Engeland. Er kijkt geen hond naar die wedstrijden wereldwijd en toch vangen ze 200 miljoen. Misschien dat de man hier zijn mening over kan geven.
1 -1
Kikke
Er kijkt geen hond naar de wedstrijden wereldwijd? Mmm ik weet niet hoor, maar als ik reis, zie ik altijd overal voetbal opstaan..
0 0
Knalpot
Wat een pruts stukje. Parlour vind het belachelijk dat Man U zoveel geld moet betalen voor dat ventje van Crystal Palace in verhouding met de bedragen die genoemd worden voor de Jong en de ligt.
0 0
Bean
Dat krijg je nou, de hele premier league staat in de rij om die spelers te kopen + de top van duitsland, italie en spanje en psg.. tja.. dan gaan die prijs omhoog.. overmars gaat ze niet voor een aldiprijs vd hand doen.. en dat is maar goed ook want alleen zo kun je nog beetje gaan concureren met die belachelijke tv gelden en daarmee salarissen die ze daar opstrijken
1 0
Ar
Die bedragen zijn ook volslagen belachelijk.
4 0
Ajaxadept
Wat echt belachelijk is zijn de salarissen in Engeland! 450.000 per week voor sterling. Dus waar bazelt dit mannetje over,zeker onder een steen geleefd!
3 -1
Tinus
Je mag aannemen dat hij ook de salarissen extreem vindt. Dat vinden we toch eigenlijk allemaal? Ik denk dat je vooral onder een steen geleefd hebt als je het normaal vindt.
0 0
JanBiesbos
Ja je hebt het door snel verkopen die hap....
1 0
Multi
Lekker Parloer om net die jongens als voorbeeld te geven. Een de Ligt die aanvoeder van Ajax is, kampioen is geworden, de beker heeft gewonnen, de Europa league finale heeft gespeeld, de halve finale van de CL heeft gehaald en daarnaast ook nog eens de Golden boy award.

Maar hij heeft inderdaad weinig bereikt voor een 19 jarige...... er zijn voor mindere spelers wel gekkere bedrage betaald. Zeker in Engeland voor een Engelsman. Als iemand het juist wel waard is, dan is het de Ligt wel.
3 0
Libero
Spuit 1911 geeft modder. JA, het zijn waanzinnige bedragen. NEE, daar is niets nieuws aan.
1 0
Kikke
Hahahaha! Idd
0 0
Lagasj
Parlour....Ouwehour
0 0
Simon1
Bedankt voor uw mening.
1 0
Joseph
In zijn geheel is het waanzinnig. Maar voor de Ligt, een golden boy, finalist in de EL, Halve finalist in de CL, aanvoerder van het team en 17-voudig international, kun je natuurlijk niet zeggen dat hij nog niet echt iets bereikt heeft.

Misschien al wel meer dan deze Parlour in de CL.
3 0
Spuit11
Heeft Ray Parlour de afgelopen 25 jaar op een onbewoond eiland gezeten?
2 0
TvdH
Het is gewoon wat de gek er voor geeft, trek ze maar leeg hoor die russen en arabieren. Een rembrandt kost ook een miljard, en is niks meer dan een lik verf op een opgespannen aardappelzak
1 0
Bky
Weer zo'n vrouwenvoetbalster die denkt een mening te moeten hebben. Moet eens opgehouden zijn.
1 -4
rafael32
Kun je wel wat vergelijking met het commentaar van Wayne Rooney nadat hij met Manchester United volledig van de mat was gespeeld door Messi en co in de finale van CL. Ja, Messi is best goed, maar heeft hij het al week-in-week-uit tegen teams als Stoke City laten zien.

Sorry hoor, maar als je het laat zien tegen Real Madrid, Juventus, Bayern Munchen etc in de CL, en Frankrijk, Duitsland etc, zegt dat veel meer dan voor welke wedstrijd van Arsenaal danook in PL.
2 -1
mgtow
Engelsen moet je niet serieus nemen. Arrogant, wereldvreemd volk.
0 0
mvdk
Het is ook waanzinnig. Wij profiteren er alleen eindelijk eens van mee. Als je deze bedragen wil stoppen moet je de sjeiks aanpakken. Gewoon al het externe geld verbieden.
2 0
Spitz
Het belangrijkste is om te relativeren! Wat als iedere Ajax speler pakweg 20 miljoen zou kosten maximaal. Wat zou er in het heden dan over blijven van Ajax. Wie wil er dan nog naar Ajax en voor Ajax spelen. En of de voetbalwereld gek is geworden? Ja, sinds het Bosman arrest is het verandert in sneltreinvaart. Toen had je de tijd nog van wat van der Sar schreef laatst over de kampioenen per land. Rode Ster Belgrado, Anderlecht, Dynamo Zagreb, Rapid Wien, Porto, Celtic, Grasshoppers, Steaua Boekarest. Die speelden toen nog een redelijke rol in het voetbal. Wat mij betreft gooit Ajax zijn prijzen nog meer omhoog. Frenkie de Jong en waarschijnlijk Matthijs de Ligt zouden nooit beneden de 100 miljoen weg mogen gaan. Overmars moet ervoor zorgdragen dat de club Ajax top blijft over de lengte van jaren.
2 -1
behangdelul
Hij is net bijgekomen uit een coma van 8 jaar! Sorry parlour het is al langer ziek en naar de klote
3 0
ajaxinho
Een verdediger van Crystal Palace vergelijken met de spelers van Ajax :S

65 mln pond voor die verdediger is natuurlijk belachelijk.

Voor (prijs)winnaars moet je zulke bedragen betalen.
En dat zijn de spelers van Ajax.
8 -1
Ozymandias
Wat zijn mensen hier toch snel op hun pikjes getrapt. Ik dacht dat iedereen het er wel over eens was dat de transferbedragen groteske vormen aan heeft genomen? In de huidige transfermarkt zijn zulke bedragen “normaal” maar echt normaal kan dat natuurlijk niet worden gezien. Voetbal
is jammer genoeg overgenomen door het kapitaal en zolang het huidige socio-economische model van kracht blijft zal dat niet meer veranderen.
4 -5
Cupmetgroteoren
Hij heeft volledig gelijk. Een losgeslagen transfersysteem waarbij alleen de vrije markt regeert maakt het voetbal kapot. Nog erger geldt dat voor inflatie op Engelse spelers. Die kunnen niet voetballen en daar betaal je dan drie keer zoveel voor. Ik zou nooit een Engelsman kopen. Het is altijd gedraaf en verder niks.
6 -1
3*stars*3
De Engelsen en andere sjeikclubs hebben het zover laten komen.
Real is geen sjeikclub maar doet ook gek.
Eerst die Diaz van City overgenomen voor 17mil, terwijl die jongen nog een halfjaar contract had in Manchester.
Dan Hazard, geweldige speler maar gaat richting de 30, had nog een jaar contract maar Real betaald meer dan 100mil.

Ajax profiteert van gekkigheid in de voetbalwereld en harkt de miljoenen binnen, zolang het kan.
8 0
amthree
Nee dat een clubje uit de championship 100 miljoen krijgt voor promotie is lekker... Rot toch op man. Engeland is de grootste boosdoener van deze waanzin tegenwoordig. Echt hoor als een speler als de ligt voor maar 60 miljoen daar naar toe gaat is het een ''koopje'' van jewelste... hypocriete kut volk!!
12 -1
3*stars*3
Ik zag die Maguire tijdens de Nations league.
Daar moet ook meer dan 80mil voor neergelegd worden.
Slaat helemaal nergens op.
2 0
Frank1978
Precies, afgelopen EL finale was tekenend, één Engelsman op het veld, voor de rest voor veel geld aangekochte buitenlandse topspelers.
6 0
Cupmetgroteoren
De gehele PL is een schande geworden. Heeft niks meer met voetbal te maken. Tijd dat men gaat ingrijpen om die waanzin af te stoppen.
2 0
AFCAjax
Het ergste is dat Marc dit ook nog steeds denkt en daardoor bedragen als 80 miljoen voor de ligt in de huidige markt accepteert.
2 -1
mgtow
Frenkie de Jong is ook voor veel te laag verkocht. Echt zonde.
2 -5
MPAjax
Alleen in Engeland is het normaal dat de PL club Bournemouth met een 195.000 inwoners 258 miljoen waard is en 45 miljoen kan ontvangen voor een speler die zich helemaal nog bewezen heeft, de Ligt heeft de finale van de EL gespeeld en de halve finale van de CL, hoezo niet bewezen?

Parlour kent geen realiteit, alleen zijn kleine bubbel waar hij in leeft.

De Ligt is meer dan 100 miljoen waard en lager dan dat wordt Ajax gelummelt, zo is de markt nu eenmaal tegenwoordig en dat weet iedereen die opgelet heeft.

Achter de ellebogen zijn die "grote clubs" en spelen via de media het spel om het bedrag kunstmatig omlaag te krijgen maar de Ligt hoeft niet weg want pas 19 jaar.
7 -2
Barra
Volgens mij bedoelt hij alleen dat de transfersommen in zijn geheel absurde vormen beginnen aan te nemen en daar zegt hij weinig verkeerds aan toch. 2 seizoenen geleden vond ik 40 mil voor Sanchez al niet te weigeren en nu hebben we de Ligt die toch voor minstens het dubbele weg gaat
7 0
Kikke
En Sanchez zit toch veel op de bank, terwijl het toch echt een dragende speler bij ons was. Dus in die zin heeft hij wel gelijk, de Ajacieden moeten het nog maar laten zien dat ze het bij de andere grote clubs ook kunnen. En terecht, het voetbal spelletje bij Ajax is natuurlijk een bepaald systeem, of ze in een amder systeem ook zoveel vrijheid krijgen is natuurlijk maar de vraag..
0 0
Fnatic
Oh sorry Ray fijn dat je ons daar attent op maakt. Het zal niet meer gebeuren, we zullen per direct de prijzen verlagen. Waar bemoeien die gasten zich mee, laat ze gauw een hele dikke ... krijgen. Als er 1 competitie totaal verfuckt en verziekt is door het geld dan is het de Premier League wel.
2 -3
Cupmetgroteoren
Dat is wat ie zegt slimmerd.
3 0
Barra
Dat zegt ie toch eigenlijk ook over een speler in de Engelse competitie, hij zegt nergens dat onze spelers waardeloos zijn
3 0
mgtow
Fuck off gek. Dat jullie 3 keer teveel betalen voor houten klaassen alleen maar omdat ze Engels zijn dat is absurd. En al die shitclubs in de onderste regionen van Engeland die zelfs met 200 miljoen per jaar nog 5-0 op de kloten krijgen van ajax. Dat is pas absurd.
8 -1
Juichtoon
Neen 100 miljoen euro voor elke PL club bovenop de begroting is normaal. Jaarlijks....
6 0
Ajaxxxisdebeste
In Engeland praten over geld...hahaha
8 0
ajaxajaxajax
Dat ze in Engeland vele miljoenen uitkeren aan tv gelden, dat is pas waanzinnig/gestoord.......
11 -1
JariJari
Dan koop je ze toch niet? Houden wij ze lekker en kunnen we een keer een paar jaar achter elkaar een gooi in de CL doen.

Ik vind het prima hoor.
18 -1
Juichtoon
Dat winnen de Engelse clubs niks meer. Kunnen er zonder de buitenlandse inbreng helemaal niets van. De nationale ploeg wint al 60 jaar niks. The UK is eigenlijk een soort Fnoord op landen nivo.
5 0
Tagliafigoat
Who?
3 -2
Ajaxxxisdebeste
Herken zijn naam nog van Arsenal, hoe het verder met hem is verlopen geen idee
2 0