Lof voor Van de Beek: 'Iedereen voelt zich vrijer'

BartVeenstra, 07-06-2019 om 11:30, 5814 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voetbalanalist Aad de Mos is zeer te spreken over de invalbeurt van Donny van de Beek tijdens het Nations League-duel met Engeland (3-1). De middenvelder van Ajax viel na 68 minuten in en maakte in de ogen van De Mos een behoorlijk goede indruk, zo vertelt hij tegenover Voetbal International.

Allereerst is De Mos lovend over Memphis Depay. 'Het lijkt allemaal zo makkelijk, maar zo makkelijk is het natuurlijk niet. Hij heeft oog voor zijn medespelers', aldus De Mos, die daarna lovend spreekt over van De Beek. 'Ik moet zeggen: dat onbevangene straalt er ook vanaf bij Donny van de Beek. Hij speelt niet plaatsgebonden, waardoor de tegenstander hem moeilijk kan inschatten. Iedereen gaat zich vrijer voelen.'

De Mos is enerzijds lovend en spreekt dan ook over 'reclame voor het Nederlandse voetbal'. Aan de andere kant is hij ook kritisch op Oranje. 'De eerste helft was weer matig. Voor mij is het onbegrijpelijk dat het Nederlands elftal zo speelt. Het lijkt wel alsof ze de opdracht vanaf het bord te serieus nemen. Bij een achterstand gooien ze de remmen los en gaan ze meer op z'n Hollands spelen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Remark
Memphis oog voor z'n medespelers?!?! Kan die de Mos niet uit?
0 0
Aspers73
Donny kwam erin, zette geen druk op de man die langs zijlijn opkwam en prompt scoorde Engeland de 2-1. Dit heeft Donny te horen gekregen voor de extra tijd begon want toen zette hij feller druk (en kreeg geel).
2 0
insectenverdelg
dat riep ik ook alxexact thuis. wuifde nog een beetje dat iemand m moest over nemen, maar was echt slrcht. En juist Donny moest nog energie hebben voor dat stapje extra.
0 0
Kaito
Als Aadje je goed vindt dan is het klaar met je! Als ik top talent was zou Aad gekke geld betalen om niets positiefs over mij te zeggen.
0 -1
Dubbelvla
Aadje weet 't allemaal wel. Aadje for president
0 0
Robeerke
Aad als we de finale verliezen: "Dat zag ik sinds de halve finale al aankomen."
1 0