'AS Roma vindt hij een krokettenploeg'

GinoHaverkamp, 06-06-2019 om 08:35, 15625 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Hans Kraay jr. is fan van Hakim Ziyech. Hij waardeert het dat de Ajacied geen blad voor de mond neemt als hij wat vindt. 'Ik geloof niet in close zijn met voetballers, maar ik heb iets met Ziyech', zegt de oud-voetballer op FOX Sports.

Het begon volgens Kraay al bij FC Twente, waar Ziyech tussen 2014 en 2016 voor speelde. Toentertijd was Alfred Schreuder de trainer in Enschede en Ziyech kon het goed met hem vinden. De positie van de afzwaaiend assistent-coach van Ajax stond echter onder druk en ook de supporters waren geen groot fan van hem. Kraay: 'Na afloop van FC Twente - Ajax zei Ziyech tegen mij: "de fans kunnen met 30.000 of 130.000 witte zakdoekjes gaan zitten wapperen, ík vind het gewoon een heel goede trainer". Toen was hij 21.'

Ziyech vergeet niets, stelt Kraay. Zo zou de middenvelder helemaal klaar zijn met AS Roma, dat hem vorig jaar probeerde te kopen maar plots afhaakte. 'AS Roma vindt hij een krokettenploeg. Die hebben hem heel slecht behandeld. Bij Ajax heb ik begrepen ook. Een aanbieding doen, die intrekken en vervolgens niets meer laten horen... En toen hij uitgefloten werd door een flink gedeelte van de supporters, heeft hij heel zachtjes in mijn oor gezegd: "vergeet ik nóóit meer".'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sneijdertje
Ik mag Hansie wel, maar hij is wel echt zo'n type die er altijd een marokkaan uit moet pikken om helemaal op te hemelen, om zo een wit voetje te halen en te laten zien dat hij deugt. Effe wat minder opvallend Hansie, je hoeft nx te bewijzen
0 0
VanDeMolen
Toch kan ik er wel in komen dat na dat gezeik bij die bus, hij niet veel meer heeft met de F-side. Zou ik ook nooit vergeten als zo'n 'supporter' aan me zou komen.
6 -1
Cupmetgroteoren
Het duwen bij de bus heeft ie nooit wat over gezegd. Allemaal speculatie. Hij kwam er als eerste uit om met de supporters te spreken. De media vinden het heerlijk om zaken voor de zoveelste keer en opnieuw op te rakelen. Ondertussen werd zyiech het hardst toegejuicht dit seizoen.
0 0
JPM
Jep, idd. En hier blijft het maar gebagatelliseerd worden, want "het was maar een klein deel" die hem uit zat te fluiten, etc.

Nee, ik heb wel eens bij een wedstrijdje gezeten waar hij ook door redelijk wat "brave" lieden op de lange zijde werd uitgekotst. Terecht dat hij het niet vergeet. Blijft schandalig en moet een les zijn voor in de toekomst.
2 -1
AnsB
Ach joh, voor de meeste mensen die dit doen is er geen les te leren. Die vinden dat ze recht hebben om op die manier hun ongenoegen te uiten. Die doen het de volgende keer opnieuw zo.
Daar doe je niets aan.

Persoonlijk vind ik dat je nooit eigen spelers uit moet fluiten, er van uitgaande dat ze allemaal hun best doen. Ook al ziet het er niet zo uit misschien; bij de ene speler zie je dat nu eenmaal makkelijker dan bij de andere.

Als je dan toch vindt dat spelers en publiek één zijn, dan hoort daar ook commitment van de kant van de supporter bij, n.l. dat je je eigen spelers steunt en je teleurstellingen/frustraties verbijt. Niet alleen de glory telt (wat is het dan makkelijk om fan te zijn).
Maar maak dat maar eens duidelijk aan mensen die er vooral met hun eigen emotionele ikkie zitten en geen boodschap hebben aan argumenten.
3 0
JPM
Exact Ans
0 0
AFCAU
Haha, geloof je het zelf. Ziyech is slim en snugger genoeg om zoiets niet tegen flapuit Hans Kraay te zeggen.
1 -1
Cupmetgroteoren
Lol Ziyech die dat heeft gezegd. Tuurlijk Hans. Het begint nu een beetje ouwe koeien uit de sloot halen te worden.
3 -1
Kokakola
Krokettenploeg.
2 0
Gecko
Ziyech eindbaas
Hans de stoker. Bah enge man geworden
Zijn vader had veel meer klasse
4 -2
Nieuwelichting
In Brighton herinnert iedereen zich Hans nog. De grootste idioot die daar ooit heeft rond gelopen.
2 -1
Hobbemastraat
Kakkerlak Hansie laat weer eens zijn anti-Ajax hart spreken. Nare man.
5 -5
WZAWZDB14
Wat is hans een nare vent. Hij moet sws gewoon zijn mond houden, dit was duidelijk in the heat of the moment in vertrouwen gezegd. Maar vooral dit stuk: "Toen hij uitgefloten werd door een flink gedeelte van de supporter" is heel erg uitvergroot. Het was toch bekend dat het juist maar een klein gedeelte van de supporters waren die liepen te fluiten, wat die weken erna ook duidelijk werd benadrukt. Tuurlijk was er in zijn mindere periode wat kritiek op hem, maar als dat al niet meer mag, moet je maar met twee vingers in de oren je carrière doorlopen.
Kraay probeert gewoon te stoken en ajax een beetje zwart te maken.
4 -2
ajacied pp
Wordt een misselijke kwal die Kraay, al dat geslijm, en altijd maar de snuggere boy uithangen,en maar Ajax spelers naar andere clubs proberen te lullen, ga gvd 010 en pisvee spelers in hun hol zitten klootzak!!!!
3 -4
Dubbelvla
een geheim is niets waard bij hansie.
3 -1
kaashaas
Hans als iemand iets in mijn oor fluistert dan hoe ik het tussen ons! LUL.
5 -1
Bocarra
FOX Sports.... Hansie Hansie. Wat een niveau. Triest.
1 -1
SamW
Ik kon Kraay jr. nog redelijk pruimen. Moest altijd wel om hem lachen. Maar journalistiek gezien viel hij afgelopen zondag zwaar door de mand toen hij absoluut niet mee kon met het niveau aan tafel (Van Gaal, Van Basten, Bosz en Jansma). Kenneth Perez daarentegen wist precies wanneer hij zijn mond moest houden. Is ook een kwaliteit.
12 -1
Libero
Echt, ik dacht dat hij zich wel eens van de domme hield om toch nog meer uit een geïnterviewde te krijgen, maar in die uitzending bleek wel weer hoe simpel hij feitelijk is.
2 -1
SammyR
Ik vind Jansma en Hans Kraay van het zelfde niveau. Van Gaal, Van Basten en Bosz haalden het niveau inderdaad heel erg omhoog. Maar heb Jansma veel onzin horen uitkramen hoor het afgelopen jaar.
1 -2
Ruff Rhythim
Hansie is dan ook geen journalist, het is niet eens een analist. Hij schreeuwt maar wat en krijgt daar een paar duizend euro per aanwezigheid voor betaald.
1 -1
3*stars*3
Hans heeft laatste jaren sowieso wat nare trekjes gekregen.
Bij VI nemen ze em al jaren niet serieus en maken ze hem belachelijk en v Gaal ergerde zich destijds kapot aan hem.
Maar hoe Hans vooral afgelopen seizoen bezig was, voor en na de wedstrijden van Ajax...
Telkens maar van die zuigende vragen, en dat slijmerig vriendjes willen spelen met spelers (iets wat Jack wel goed kan).

Thanks voor het melden van aflevering van tafel van Kees.
Was vergeten om het te checken.
5 -2