Jol raadt Spurs Ziyech en Van de Beek aan

ThijsZwagerman, 01-06-2019 om 21:30, 16248 views, Football London |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajax- en Tottenham Hotspur-trainer Martin Jol raadt de Engelse club aan om Hakim Ziyech en Donny van de Beek te kopen. Jol blijkt een fan van het tweetal, maar realiseert zich ook dat Tottenham diep in de buidel zal moeten tasten om de komst van het Ajax-duo te realiseren.

'Als ik Tottenham was, zou ik voor Hakim Ziyech en Donny van de Beek gaan. Het ding is alleen dat zij nu ook tussen de zeventig en de tachtig miljoen moeten kosten. Dat kan Ajax tegenwoordig ook voor hun spelers vragen. De tijd dat Tottenham voor twaalf of vijftien miljoen euro spelers van Ajax kocht, is echt voorbij', zo stelt Jol in gesprek met Football London.

In zijn periode als Ajax-trainer had Jol ook drie huidige spelers van de Spurs onder zijn hoede. De oefenmeester kan zich nog goed voor de geest halen hoe hij Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Christian Eriksen op jonge leeftijd liet spelen. 'Toby en Jan waren niet zo oud voor Ajax-begrippen. Jan was toen 21 en Toby 20, ofzo. In Engeland is dat misschien heel jong, maar in Nederland is dat wel normaal. Christian was wel erg jong. Hij was eigenlijk nog een jeugdspeler toen hij zijn debuut maakte.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
ik vond t voetbal van die Spurs behoorlijk teleurstellend. Niks bijzonders. Ik zal niet zeggen, slecht. Maar ook niet bijzonder goed.
0 0
jarenfan
Heb nog niemand van die betweters horen zeggen,
Je kan beter blijven !.
1 0
Babayaka
Eigenlijk is het niet erg sociaal dat al die goed verdienende voetballende gasten nederland zo snel verlaten.
En alle zorg die nederland heeft overlaat aan alle minder verdienenende hardwerkende nederlanders. Nu profiteerd het buitenland er van.
Nederland is een fantastisch land om te leven en te werken. Met een goede faciliteiten en een prima sportklimaat.
Misschien moeten die analisten en kenners eens zoiets operen, dan die jochies van nog geen 24 het land uit te lullen. Het land die ze de kans heeft gegeven om te worden wie ze zijn geworden.
0 0
MichelAngelo66
Gaat heen met me Spurs. Daar wil je toch niet spelen.
0 0
Babayaka
Kan hij die andere 9 ook niet aanraden.
Pffff wat is dat toch met al die olanders.
Enige wat ze allemaal doen is alle spelers uit nederland weg lullen.
2 0
MichelAngelo66
Ongelofelijk is dat toch. Om zogenaamd de kenner uit te hangen en zelf wat te kunnen roepen.
1 0
AFCA-B93
Spurs moet lekker opbokken. Losers
0 0
24mei1995
opbokken...... heeerlijk. Die hoor je niet vaak meer;)
0 0
insectenverdelg
Dus bij Ajax zijn je beste ideeen Tanio, Atuoba een veels te zware Mido en Kerlon, maar Spurs adviseer je wel kwaliteit?
2 0
AmBa83
Ik stel voor een petitie onder Ajax fans om voorlopig niet meer aan die club te verkopen en hopen dat de directie daar gevoelig voor is..echt zout in de wonden als vd Beek daarheen gaat :(
0 0
MankeNelis
Jol begint een beetje zielig te worden. Kan hij niets anders bedenken?
0 0
Cello
Tsjah....want de Spurs zullen het advies van Martin Jol mbt de ajacieden nodig hebben. Please hoor!.

De Ajax-spelers staan bij iedere club allang op de radar, zijn allang gescout of ze zijn ze zelfs al tegengekomen in de duels van de desbetreffende club versus Ajax. Ik durf wel te stellen dat vrijwel iedere speler uit de Ajax-basis wel ergens hoog op een lijstje staat. Of dat dan allemaal sportief en financieel aantrekkelijke clubs zijn is een tweede....
0 0
Gonzo
Ok 200 miljoen voor deze twee
0 0
de-Ajacied
Spurs is toch een niveautje lager dan Ajax
Zie de wedstrijd van vanavond
1 0
amthree
En dan zeker minder dan 30 miljoen krijgen omdat die levy te gierig is om geld uit te geven?
1 0
Ajax114
Vreselijke club dat Tottenham. Net als Barcelona alleen maar lopen afpingelen. Allemaal spelers bij ons weggehaald voor een prikkie, luizig in de laatste minuut gescoord, Bergwijn voor onze neus wegkapen en straks nog Vd Beek en Ziyech kopen. Ik stel een ban op Tottenham voor. Ga maar ergens anders winkelen.
0 0
AjaxBaggio
Laat de Spurs maar lekker ergens anders shoppen.
Donny en Ziyech kunnen naar grotere clubs. En als je ooit nog prijzen wil winnen, moet je vooral niet voor de Spurs kiezen.

Donny moet gewoon nog 1 jaar knallen bij Ajax, daarna rechtstreeks naar de wereldtop. Als hij deze lijn weet door te trekken, gaat hij ook gegarandeerd een basisplek veroveren in Oranje. Na een goed EK, kan die jongen overal naar toe.
2 0
Bramzel
Niks naar Spurs laten gaan die Levy wil alles voor een appel en een ei hebben. Onze spelers zijn Spurs ontgroeid. Zolang er geen Real, Barca of Man city’s voorbij komen lekker bij Ajax blijven. Mocht Spurs komen gewoon minimaal 100 miljoen vragen.
3 0