Spaan ziet verbeterpunt bij Ødegaard

BVeenstra, 23-05-2019 om 14:05, 5857 views, Het Parool |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Henk Spaan denkt dat Martin Ødegaard er goed aan zou doen om volgend seizoen bij Ajax te spelen. Wel ziet de columnist van Het Parool nog genoeg ruimte voor verbetering in het spel van de Noorse aanvallende middenvelder.

Het talent zou hebben aangegeven dat het mooi is voor Real Madrid dat Zinedine Zidane terug is als trainer, al is het volgens Spaan ook de vraag of dat voor Ødegaard geldt. 'Volgens Bryan Linssen is zijn teamgenoot al veel te goed voor Ajax en moet hij naar Madrid gaan. Bryan gebruikt grote woorden, vermoedelijk om een gebrek aan lengte te compenseren. Ook de agent van Ødegaard weet dat Ajax op dit moment de beste stap is voor zijn speler.'

Mocht het uiteindelijk van een transfer naar Ajax komen, heeft Spaan nog wel een tip voor de huidig Vitesse-speler. 'Ik hoop dat de Noor goed heeft opgelet bij het meeverdedigen van Ziyech. Dat is een verbeterpunt', deelt Spaan tot slot een prachtig compliment uit aan Ziyech, die de laatste tijd sowieso veel lof krijgt voor zijn verrichte arbeid voor Ajax.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
31xAjax
Spaan hoopt dat de Noor goed heeft opgelet bij het meeverdedigen van Ziyech. Dat is een verbeterpunt zegt ie. Alsof Ødegaard net als Ziyech gemiddeld 35x per wedstrijd de bal verliest en daarom veel energie moet verspillen om die terug te veroveren....
1 -1
Schwalbino
Dacht inmiddels dat die kritiek op Ziyech was verstomd. Verder overdrijf je natuurlijk heel erg.
0 0
31xAjax
Ik volg slechts de statistieken, maar schrok daar niet echt van want dat zie ik natuurlijk zelf ook....
0 0
ETM
Ziyechs spel zonder bal is gewoon van heel heel hoog niveau. Zowel in drukzetten, ballen afpakken als in de positionering om vanuit verder te voetballen. Als je dat niet ziet..
En Spaan geeft aan dat hij vindt dat Odegaard daarin veel te verbeteren heeft, wat heeft dat met balverlies van Ziyech te maken?
0 0
31xAjax
is dat echt een vraag? Nou vooruit dan, als je de bal minder vaak verliest, heb je de bal dus vaker en langer en hoef je, en je teamgenoten minder vaak ballen af te pakken, druk zetten etc. Waarmee ik niet zeg dat Ødegaard niets hoeft te verbeteren...
0 0
ETM
Nee geen vraag, je legt gewoon een onjuist verband mbt de tekst.
Spaan heeft t niet over bal terug veroveren na eigen balverlies.
0 0
ETM
Een prachtig compliment aan Ziyech? Hij benoemd gewoon een onderdeel van Ziyechs spel dat heel sterk is, en ook al heel lang inmiddels..
0 0
Radikaal
Deze Odegaard heeft helemaal niks met Ajax. Laat m lekker naar Real teruggaan.
0 0
Cruijffthebest
Tja, 20 miljoen voor Odegaard, zie dat geld liever worden gebruikt om De Ligt, Ziyech, Van de Beek en Neres nog 2 jaar te houden!
0 0
Hollister
Lees net dat we Dillon Hoogewerf kwijt raken aan Man United... Kut.. is toch wel een enorme aderlating ... maar eerlijk gezegd had ik dat bij hem wel verwacht.. mannetje is wel vaker ook disciplinair gestraft... en kiest waarschijnlijk weer voor het grote geld...
0 0
Koningtoto
Te bewonderen bij psv over twee jaar dus.
0 -1
Ajax34
Alleen kopen voor een redelijke prijs maar nooit huren, gratis opleiden en er niks aan verdienen.
0 0
stopperspil
Ach Linssen vond zichzelf laatst groot genoeg voor de Nederlandse top3 dus die mag wel even op zn plaats gezet worden.
0 0
Gecko
Hoop dat hij komt. Topper
0 0
Koningtoto
Bryan gebruikt grote woorden, vermoedelijk om een gebrek aan lengte te compenseren. Dit is wel een eindbazen opmerking van Spaan.
11 -5
Schip
Ik vind het een redelijk kansloze opmerking, omdat hij daarmee (onnodig) op de man speelt. Of gaan we vanaf nu iedereen op lichamelijke tekortkomingen afbranden?

Verder heeft Spaan gelijk dat Odegaard echt nog niet toe is aan Real. Dat hij de potentie heeft laten zien is wat anders.
10 -4
Pauw
Ik vind ‘t dan weer jouw tekortkoming dat jij wat voor lengte dan ook als tekortkoming beschouwt.

Kleiner zijn heeft ook voordelen in deze sport.
0 0
Koningtoto
Je kan het ook even in perspectief zien. Linssen wil niet dat Odegaard naar Ajax gaat, omdat hij een simpele aversie naar Ajax heeft. Ik gok dat daar die opmerking van Spaan vandaan komt.

Gezien de felheid van je reactie ga ik er maar van uit dat je twee turf hoog bent, maar dat boeit echt geen mens op aarde. Niet zo lichtgevoelig doen joh.
1 -9
AFCA-B93
Ik zie nergens een felle reactie hoor. Vind je oordeel over zijn lengte dan ook totaal nergens op slaan. Bespeur helaas te vaak bij je, dit soort opmerkingen om anderen te kleineren als je het ergens niet mee eens bent. Je kunt veel beter man
0 0
Koningtoto
Je hebt gelijk wat dit aangaat hoor. Was een povere poging tot humor. Maar bespeur je dit vaak bij me? Kan het niet voorstellen eerlijk gezegd. Ik probeer altijd met respect met mensen om te gaan.
0 0
Schip
Ik zie dat je vooral jezelf bent gebleven met je reactie. Sommigen vinden dat een kwaliteit.

Verder bespeur ik zoals vaker bij jou een flinke portie internet stoerheid aan je reactie. Beetje borst opblazen, een ander klein noemen zodat je zelf wel groot zult zijn of zo, af en toe wat hints naar iets van een half zacht hooligan verleden. Spaan zou er een compensatie voor een klein pikkie in zien.

Maar dat boeit inderdaad geen mens.
2 -1
T.reckveugel
Spaan heeft echter altijd zijn lievelingetjes en presteert het om de president van Brazilie er bij te halen als Moura 3x mag scoren. Zoek het maar na op al zijn commentaar op bijvoorbeeld (de ook al kleine) Sneijder, onze WK topscorer, altijd afbranden ten faveure van vPerswee, onze topscorer tegen landen als Luxemburg.
Linkse loser die graag laat zien dat hij weet hoe de wereld in elkaar steekt. In werkelijkheid knipt en plakt hij vaak oud nieuws uit de Guardian of dergelijke kranten, er voor het gemak van uitgaande dat die het over zijn trip van dat moment bij het rechte eind hebben.
4 0
Ferd
Ik vond het een goede reactie tot je ‘linkse loser’ zei. Dat heeft er namelijk helemaal niets mee te maken.
3 -1
Koningtoto
Dan nog is het gewoon een steek onder water naar iemand die Ajax het licht niet in de ogen gunt. Ik mag dat wel.
0 -5
Bky
Ik zie ook een verbeterpunt voor Odegaard.

Hij draagt het Ajaxshirt nog niet.
7 -1