Spaan ziet verbeterpunt bij Ødegaard

BartVeenstra, 23-05-2019 om 14:05, 6183 views, Het Parool |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Henk Spaan denkt dat Martin Ødegaard er goed aan zou doen om volgend seizoen bij Ajax te spelen. Wel ziet de columnist van Het Parool nog genoeg ruimte voor verbetering in het spel van de Noorse aanvallende middenvelder.

Het talent zou hebben aangegeven dat het mooi is voor Real Madrid dat Zinedine Zidane terug is als trainer, al is het volgens Spaan ook de vraag of dat voor Ødegaard geldt. 'Volgens Bryan Linssen is zijn teamgenoot al veel te goed voor Ajax en moet hij naar Madrid gaan. Bryan gebruikt grote woorden, vermoedelijk om een gebrek aan lengte te compenseren. Ook de agent van Ødegaard weet dat Ajax op dit moment de beste stap is voor zijn speler.'

Mocht het uiteindelijk van een transfer naar Ajax komen, heeft Spaan nog wel een tip voor de huidig Vitesse-speler. 'Ik hoop dat de Noor goed heeft opgelet bij het meeverdedigen van Ziyech. Dat is een verbeterpunt', deelt Spaan tot slot een prachtig compliment uit aan Ziyech, die de laatste tijd sowieso veel lof krijgt voor zijn verrichte arbeid voor Ajax.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
31xAjax
Spaan hoopt dat de Noor goed heeft opgelet bij het meeverdedigen van Ziyech. Dat is een verbeterpunt zegt ie. Alsof Ødegaard net als Ziyech gemiddeld 35x per wedstrijd de bal verliest en daarom veel energie moet verspillen om die terug te veroveren....
1 -1
Schwalbino
Dacht inmiddels dat die kritiek op Ziyech was verstomd. Verder overdrijf je natuurlijk heel erg.
0 0
31xAjax
Ik volg slechts de statistieken, maar schrok daar niet echt van want dat zie ik natuurlijk zelf ook....
0 0
ETM
Ziyechs spel zonder bal is gewoon van heel heel hoog niveau. Zowel in drukzetten, ballen afpakken als in de positionering om vanuit verder te voetballen. Als je dat niet ziet..
En Spaan geeft aan dat hij vindt dat Odegaard daarin veel te verbeteren heeft, wat heeft dat met balverlies van Ziyech te maken?
0 0
31xAjax
is dat echt een vraag? Nou vooruit dan, als je de bal minder vaak verliest, heb je de bal dus vaker en langer en hoef je, en je teamgenoten minder vaak ballen af te pakken, druk zetten etc. Waarmee ik niet zeg dat Ødegaard niets hoeft te verbeteren...
0 0
ETM
Nee geen vraag, je legt gewoon een onjuist verband mbt de tekst.
Spaan heeft t niet over bal terug veroveren na eigen balverlies.
0 0
ETM
Een prachtig compliment aan Ziyech? Hij benoemd gewoon een onderdeel van Ziyechs spel dat heel sterk is, en ook al heel lang inmiddels..
0 0
Radikaal
Deze Odegaard heeft helemaal niks met Ajax. Laat m lekker naar Real teruggaan.
0 0
Cruijffthebest
Tja, 20 miljoen voor Odegaard, zie dat geld liever worden gebruikt om De Ligt, Ziyech, Van de Beek en Neres nog 2 jaar te houden!
0 0
Hollister
Lees net dat we Dillon Hoogewerf kwijt raken aan Man United... Kut.. is toch wel een enorme aderlating ... maar eerlijk gezegd had ik dat bij hem wel verwacht.. mannetje is wel vaker ook disciplinair gestraft... en kiest waarschijnlijk weer voor het grote geld...
0 0
Ajax34
Alleen kopen voor een redelijke prijs maar nooit huren, gratis opleiden en er niks aan verdienen.
0 0
stopperspil
Ach Linssen vond zichzelf laatst groot genoeg voor de Nederlandse top3 dus die mag wel even op zn plaats gezet worden.
0 0
Gecko
Hoop dat hij komt. Topper
0 0
Bky
Ik zie ook een verbeterpunt voor Odegaard.

Hij draagt het Ajaxshirt nog niet.
7 -1