'Via de Eredivisie naar het buitenland de beste weg'

JesseTH, 19-05-2019 om 20:55, 5177 views, Ziggo Sport |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Guido Albers, spelersagent van beroep, is van mening dat de weg die Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong bewandelen nog altijd de beste is. Tijdens het EK Onder 17, gewonnen door Oranje, zag Albers veel scouts van buitenlandse clubs op de tribunes, maar volgens hem is een vroege stap naar het buitenland niet de beste stap.

'Het resultaat van De Ligt en Frenkie de Jong, die eventueel naar het buitenland gaan, laat zien dat je ook via Nederland een hele mooie stap kan maken', spreekt Albers in de uitzending van Rondo. 'Ik denk nog steeds dat het de beste weg is om via de Eredivisie naar het buitenland te gaan.'

Op het door Oranje gewonnen EK zag de zaakwaarnemers scouts van over de hele wereld. 'Uit alle competities zijn ze hier. Van de week waren hier meer scouts dan supporters. Er zijn een aantal jongens die al in het buitenland spelen. Die ontwikkeling blijft doorgaan, maar aan de andere kant zie je ook een aantal jongens van Ajax en Feyenoord die voor hun kans gaan bij hun clubs.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ruff Rhythim
Correctie: de beste weg om naar het buitenland te gaan is via de NLse topclubs (en dat zijn er slechts twee, op papier dan).

Dus niet via subtopclubs die wel even denken flink te gaan verdienen aan hun beste speler, die dan vervolgens bijna op zeker stuk loopt in het buitenland.
0 0
amthree
binnen kort berichten met ''Engelse top aast op unuvar'' of 1 van de andere ajax spelers bij oranje?
1 0
Joseph
Die zitten al lang achter hem aan, maar Unuvar en de talenten van Ajax gaan nergens heen, die weten ook dat ze niet beter kunnen krijgen dan waar ze nu zitten.
3 0
AFCAPolarBear
Turkse clubs hadden toch al interesse gewekt voor Unuvar? Maar heeft hij toch afgewezen?
2 0