Maduro: 'Goede zaak dat Ajax zo'n type speler zoekt'

JesseTH, 14-05-2019 om 18:45, 7099 views, Twitter |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hedwiges Maduro vindt het een goede zaak dat Ajax op zoek is naar een buitenspeler als Steven Bergwijn. De voormalig speler van Ajax ziet David Neres als enige dergelijke speler in Amsterdam en dat is volgens hem niet genoeg.

'Bergwijn naar Ajax? Of hij nou gaat of niet, het gaat mij er meer om dat Ajax zo een type speler zoekt', aldus Maduro op zijn eigen Twitterkanaal. 'Dat is een goede zaak. Aangezien ik vind dat Neres de enige echte buitenspeler is bij Ajax die echt de pure snelheid heeft. Quincy Promes misschien?'

Of de transfer van Bergwijn naar Ajax doorgaat, is nog maar de vraag. Mark van Bommel en John de Jong waren stellig in hun uitspraken over het verhinderen van de transfer, maar Marc Overmars staat niet bekend als iemand die zomaar opgeeft. Quincy Promes, de optie van Maduro, is bezig aan zijn eerste seizoen bij Sevilla.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ram
Zelfs als Neres zou blijven (lijkt me niet) moet er zo'n type bij. Dus bij vertrek van Neres heb je er twee nodig. Als Ziyech ook gaat eigenlijk 3 (al is een type als Odegaard ook prima natuurlijk). Kan een hele drukke transferzomer worden...
0 0
AFCSANCHEZ
Dit klopt wel. We hebben van Tottenham verloren omdat we geen snelheid voorin hadden. Anders hadden we Tottenham zeker via de counter gepakt met Neres. Nu kon Tottenham volledig aanvallen. Tadic is niet snel genoeg. Ziyech was leeg. En Dolberg, dat verhaal kennen we allemaal.
1 0
JanTa
Bergwijn OK maar gaat Promes Ajax eventueel beter maken.
1 0
PetrusKeizer
Maduro maakt opvallend vaak zinnige opmerkingen.
1 -1
ram
Hahah, serieus? Vind hem by far de slechtste 'analist'.
0 0
Duif63
Uuhh Promes ?
0 0
AnsB
Eens. Mag wat mij betreft terugkomen bij Ajax in een of andere functie. Jeugdtrainer?
Is een slimme vent. Veel ervaring opgedaan in andere landen - kan nooit kwaad.
1 0
MPAjax
hm? het is een ex-jeugdspeler dus ze hebben hem al een keer gehad
0 0
AnsB
Eens. Daarom denk ik ook dat Neres niet weg gaat/mag.
Alleen Bandé is - voor zover ik over hem heb gehoord - zo'n type speler en bij hem moet je nog afwachten wanneer en hoe hij na zijn langdurige blessure terugkeert op het veld.
0 0