Van der Meijde: 'Jongens gaan allemaal zuipen'

BVeenstra, 13-05-2019 om 13:35, 4655 views, VTBL |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voetbalanalisten Andy van der Meijde, Theo Janssen en Viggo Waas zijn er helemaal van overtuigd: Ajax is de landskampioen van 2019. De Amsterdammers kunnen de titel nauwelijks meer ontgaan en Van der Meijde denkt dan ook dat het elftal het kampioenschap al gevierd heeft.

'Het is nu toch klaar...Die jongens gaan vanavond (zondagavond, red.) allemaal zuipen en woensdag stellen ze het tweede elftal op. Dan winnen ze nog', zegt Van der Meijde bij VTBL. Ook Janssen denkt dat Ajax al kampioen is. 'Het kan toch nooit meer verkeerd gaan? Het is duidelijk dat ze kampioen zijn. Ze hebben de schaal nog niet in handen, maar van binnen voelen ze zich kampioen.'

Ajax-supporter Viggo Waas, die tegenover Ajax Showtime al eens zijn verhaal deed in de rubriek Onze Trots, zag een enorme opluchting bij de spelers en fans van Ajax. 'De mensen zijn echt blij. Voor Amsterdam is het fantastisch dat dit gebeurt', aldus Waas, die het opviel dat Ajax dolgraag kampioen wilde worden. 'Ik vond dat er een enorme wil uit ging van Ziyech en andere key spelers. Ze wilden zo graag winnen. Als je PSV zag, leek het wel of ze er niet helemaal vol voor wilde gaan.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Gonzo
Kijk daar ging het mis bij jou Andy.
2 0
Bjorn
Andy denkt volgens mij dat iedereen de leefstijl van een darter heeft. Leven draait niet alleen om zuipen.
3 0
Bjorn
Kampioen worden in stijl: 1-1 op de Vijverberg... ;-)

1-4 graag.
0 0
Remark
Niks tweede elftal. Gewoon met de sterkste opstelling aantreden tegen de Graafschap, vol gas, proberen die 122 goals uit 1967 te evenaren of verbeteren en en passant Tadic topscorer te maken. Let's go out with a bang!
2 0
MNJ7
Zou wel prachtig zijn Tadic x3 , Huntelaar , Frenkie , Ziyech x2 , van de Beek 0-8 ;)
0 0
RaynoFischer
Daar is deze groep te proffesioneel voor
Dit team en Ten Hag willen dit seizoen in stijl afsluiten, zuipen komt woensdagavond en donderdag wel ;)
2 0
PetrusKeizer
volgens mij zijn er n paar in de groep die t sowieso niet zo op alcohol hebben. Tadic bijvoorbeeld.
2 0
Ajax2020
En Donny, die drinkt ook niet.

Precies. Deze jongens weten heel goed het verschil tussen een topsporter en een fan. Een fan betaalt om te kijken en genieten en kan daarbij drinken wat hij wil maar als topsporter kan dat niet want (veel) alcohol drinken gaat gewoon ten koste van je sport prestaties. Tadic, Donny, Frenkie, Ziyech en Matthijs zijn topsporters en daar hoort geen zuippartij bij.
0 0
JesseMKB33
Heel af en toe kan geen kwaad. Huntelaar doet het wel en die is op zijn 35e (bijna 36) nog topfit.
0 0
Ajax2020
Zeker. Hunter pakt af en toe een biertje maar die gast gaat zeker niet zuipen want die gast is gewoon zo fanatiek dat ie alvast aan volgend seizoen denkt en zijn lichaam spaart volgens mij. Dat het is verschil van een prof instelling als Hunter of die van Andy die in Engeland compleet verdwaalde in het gokken en zuipen (en dat was niet af een biertje bij hem..)
0 0
RaynoFischer
Precies, Matthijs en Frenkie ook niet echt.
Er zal heus wel wat doorheen gaan, maar op een verantwoorde manier ;
0 0
NaarCLbeker5
En Frenkie
0 0
Ajacied33
Ziyech, Mazra sowieso niet en Onana lijkt me ook geen drinker
0 0
PetrusKeizer
zou best kunnen dat Andy een heerlijk leven heeft, dat is iedereen gegund. Maar voor mij hoeft zn bijdrage niet zo. Hij maakt op mij steeds meer de indruk van n loser. Niet iedereen is tzelfde, Andy. Deze jongens zijn geen flierefluiters. Feesten, ja. Maar wel na de laatste wedstrijd.
4 0
Schwalbino
In Munchen zijn er ook een paar wezen stappen. Zuipen is meer de manier om het te vieren van Andy. Ik denk best wel dat er gisteravond een gepast feestje is gevierd.
0 0
robert66
zo is het gewoon met de sterkte opstelling spelen. Het siert hem ook niet om spelers die bij hem in de auto zitten om daar wat over te zeggen bij rtl7, zoals over Dolberg.
0 0
Schwalbino
Andy is gewoon niet de slimste.
0 0
PetrusKeizer
o ja, heeft-ie uit de school geklapt met roddels over een Dolberg na n eigen uitzending van hem, bedoel je dat? zo ja: heel minnetjes.
0 0
Dexy
Gewoon met de sterkste 11 spelen. Ik wil nog één keer kunnen genieten van het voetbal dat dit team op de mat legt.
0 0
SammyR
Gewoon spelen met het eerste, Tadic in de spits en zorgen dat hij nog topscorer wordt. Gewoon omdat Luuk de Jank zo graag topscorer wil worden moeten we dat natuurlijk proberen te voorkomen.
1 0