'Die jongens gaan zich niet inhouden, hoor'

FinnDekker, 02-05-2019 om 17:25, 6709 views, AD |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Aanstaande zondag is Willem II de underdog, maar dat betekent niet dat de Tilburgers geen kans maken. Dat is wat Erwin van de Looi vertelt aan het Algemeen Dagblad. De oud-coach van de opponent van Ajax denk dat de Tricolores goed partij gaan bieden.

'Ik denk dat Willem II echt een kans maakt. Met hun compacte manier van spelen kunnen ze het goede tegenstanders lastig maken. Dat hebben ze uit tegen AZ en uit tegen Feyenoord laten zien. Als ze de overtuiging hebben, dan hebben ze zeker een kans. Je moet erin geloven, daar begint alles mee', aldus de trainer die momenteel voor de groep staat bij Jong Oranje.

Verslaggever Frank Evenblij krijgt de vraag of de Willem II-spelers nog moeten denken aan het Nederlandse voetbal en dus de fitheid van de spelers van Ajax richting de return in de halve finale van de Champions League. 'Die jongens gaan zich niet inhouden, hoor. Frenkie gaat gewoon neer, haha.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Zo'n opmerking kan alleen maar van een oerdomme coach komen. Erwin stelt niet voor niets totaal niks voor als trainer-coach.
0 0
Labrador
Haha Frenkie gaat neer. Als Ajax net zo'n eerste helft speelt als tegen spurs dan kunnen ze het podium alvast opbouwen.
0 0
DannTheDon020
Hebben ze alleen niet tegen Ajax thuis en uit gedaan xd jemmerjoh, Willem II gaat er gewoon finaal af met 3-0 of 4-1. Thuis in de Arena stonden ze met een bus, verloren ze en uit gingen ze aanvallen en Ajax wist daar ook wel raad mee. Ze hadden het maar tegen pisvee moeten laten zien, om nog mee te kunnen doen aan de playoffs!
0 0
Ron403
Nee dat hebben ze tegen PSV al gedaan...
1 0
arigold
Ongelofelijke kneus
1 0
MK77
Haha zo grappig. Pisvlek
3 0
munser
clown
3 0