Jacobs: 'Daar kan Ajax op bieden, Feyenoord niet'

JesseTH, 28-04-2019 om 19:00, 16548 views, RTV Rijnmond |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Rob Jacobs, oud-speler en trainer van Feyenoord, heeft niet de illusie dat de Rotterdammers volgend jaar weer mee gaan doen om de titel. Komende zomer lijken er een aantal spelers te vertrekken bij Ajax, maar Jacobs weet dat de Amsterdammers dat zo weer op kunnen vangen.

'Ajax heeft bewezen dat ze steeds een goed elftal hebben', spreekt Jacobs eerlijke woorden tijdens een gesprek met RTV Rijnmond. 'Die kunnen een bod doen op Martin Ødegaard, een fantastische speler. Daar kan Ajax op bieden, Feyenoord niet.'

'Uiteindelijk zie je altijd dat spelers als bijvoorbeeld Dusan Tadic bij Ajax willen spelen', vervolgt de voormalig voetballer. 'Hij steekt daar natuurlijk ook een aardig salaris in z'n zak. Zo'n salarisplafond heeft Feyenoord niet. Het plafond is weg.'

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Het is gewoon 3x niks, maar daarom is een klein beetje respect op zijn plaats en hoef je 010 a/d Maas niet weg te zetten als onbekend clubje. De mensen in Rotterdam hebben toch recht om supporter van die club te zijn ? Als jij niet van voetballen hield, was je misschien ook supporter van die club.
0 0
swing
feyenoord? Dat is toch dat vergane glorie clubje..
0 0
Piejotter
Feyenoord dient extra geld zoveel mogelijk in de jeugdopleiding te stoppen. Dat is de enige manier om weer wat hoger te kunnen komen.
0 0
VakO
010 kibbelt al 20 jaar over een nieuw stadion. Ze willen liever een oude bouwval dan een nieuw stadion dat extra inkomsten oplevert. Lekker nog een jaartje of 20 zo doorgaan.
0 0
MrPink
Als die kakkies een speler willen, gewoon voor hun neus weg kopen haha.
0 -1
Spuit11
Scherpen rings a bell?
0 0
WZAWZDB14
Waarom? de eredivisie subtopspelers die zij willen kopen zijn toch lang niet goed genoeg voor ajax. Feyenoord is geen concurrent meer van ons, hooguit een obstakel voor 3 punten.
0 0
Juichtoon
Ja en toen Fnoord bood op Ziyech koos hij voor Twente.
2 0
3*stars*3
Had liever Fey in plaats van PSV gezien als onze concurrent maar ze hebben daar zelf een zooitje van gemaakt.
Miljoenen binnengehaald met transfers en CL maar alles is op en weinig kapitaal op het veld.

Same old shit met die club.
5 0
PJSM
Feyenoord!!!! Nooit van gehoord.
1 -1
Bensco
Feyenoord mist ook de status en naam om spelers van het kaliber Tadic aan te trekken. Het is slechts een van de problemen waar die club tegen opbokst. Feyenoord zou naar mijn mening haar strategie om moeten gooien en zich meer gaan focussen op haar jeugd opleiding, jong Feyenoord naar de KKD divisie halen en haar spelers beleid aan moeten passen. Haal spelers op die elders gefaald hebben, zoals bv Maher, en zet er een trainer neer die daar mee aan de slag kan. Dat soort spelers moeten Feyenoord als een 2e kans gaan zien waar ze kunnen uitblinken. Het is wat zorgvuldiger werk maar ik denk wel meest realistische beleid wat je kan voeren.
2 -1
Redrum
Feyenoord heeft te weinig successen gekend en te veel dieptepunten om dit ooit nog te verbeteren. Het nieuwe stadion is een wanhoopspoging om aan te sluiten, maar dat kan ook het einde van de club gaan betekenen.
1 0
Bensco
Nou dat zal wel meevallen denk ik. Ze hebben altijd wel voldoende steun vanuit de gemeente en de gemeenschap van Rotterdam. Ze zullen er niet failliet op gaan denk ik. Het zal echter ook weinig verschil uitmaken want het is maar een marginale (geprojecteerd ook nog) winst die ze zullen boeken op het spelersbudget. Ze moeten meer op zoek naar succesvoller sportief beleid, dan zal het financiële plaatje snel volgen. Dat is altijd met sportclubs.
0 0
Piejotter
De vraag is of Ajax echt stappen onderneemt richting Odegaard.? Zal ook afhangen van wie er vertrekt natuurlijk. En dan is er nog altijd Real de eigenaar.
0 0
fanforeffer
niet alleen het plafon is weg ,ook de vloer is poreus.
4 0