Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax als voorbeeld: 'Komende zomer drie Tadicen'

ArthurV, 27-04-2019 om 14:50, 10244 views, Het Nieuwsblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens Michael Verschueren moet Anderlecht in de toekomst een goede mix weten samen te stellen met jong talent en ervaring. De technisch directeur van de Belgische topclub neemt daarbij Ajax als voorbeeld.

'Eén zaak is duidelijk: we gaan op de lange termijn voluit voor de jeugd', is Verchueren kraakhelder in gesprek met Het Nieuwsblad. 'Maar ook bij Ajax combineren ze talentvolle jongeren met ervaren toppers: Daley Blind, Dusan Tadic, Klaas-Jan Huntelaar…'

'Daarom maken we ons scoutingsapparaat onder leiding van Frank Arnesen zo belangrijk', licht Verschueren verder toe. 'We zijn dat dermate aan het uitbouwen dat wij ook twee of drie Tadicen kunnen binnenhalen. Iedereen zegt nu: Je hebt tien nieuwe spelers nodig. Maar dat is niet zo, één voor elke linie is voldoende.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Waarvan akte. Gaat niet om Ajax, dus lekker belangrijk.
0 -1
AFCAPolarBear
Als ze zo gaan redeneren, komt Anderlecht nooit meer aan de top. De spelersgroep van Ajax miste een speler als Tadic. Maar Anderlecht zou misschien wel een type Poulsen missen? Je moet je spelersgroep goed analyseren, dat heeft Overmars goed gedaan
2 -1
Spuit11
Spelersgroep analyseren; daar heeft Ten Hag ook zijn zegje over gedaan.
1 -1
Babangida83
Denk dat deze man op de ervaring doelt. Spelers die jonge spelers net dat extra beetje sturing geven. Verbaal of non-verbaal.
2 0
mickey2602
Dat is ook deels de fout van Ajax onder de Boer en met de mensen die er toen zaten(noem een Jonk,Bergkamp of van Duijvenbode). Zij zeiden toendertijd dat Ajax altijd met jeugd speelt(is ook wel zo) maar de successen in het verleden werden behaald met een mix van jeugd en oudere spelers.
Het punt was in de tijd van de Boer dat de financiële huishouding op orde gesteld moest worden en daardoor waren de oudere spelrs die aangetrokken waren van een stuk mindere kwaliteit als Daley Blind of Dusan Tadic.
Dus eigenlijk zeg ik hier ongeveer hetzelfde als een stukje hierboven van ten Hag,er ontbraken mid twintigers.
Verder moet je natuurlijk ook wel geluk hebben bij de spelers die je aantrekt. Blind kende onze manier van spelen al en is er uitermate geschikt voor. Tadic,tsja wie had gedacht dat hij het zó goed zou doen?
1 0
HStorm
Anderlecht gaat 2 a 3 Tadic'en regelen? Hier kan Ajax nog wat van leren ben ik bang.

To be continued?
0 0
Willem410
Tadic en Blind aankoopwaarde 30 miljoen, jaarsalaris samen 7 miljoen, even door sparen Anderlecht.
4 0
18-3-1900
Dus volgend jaar is iedereen net zo goed als Ajax
3 0
ETM
Precies, gewoon effe een blik Tadicen opentrekken..
7 0