'Tadic kan bij Man United uitstekend renderen'

GinoHaverkamp, 24-04-2019 om 15:55, 9296 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dusan Tadic is met een aandeel in 55 treffers één van de belangrijkste spelers van Ajax. Zou de Serviër een stap hogerop, naar en betere competitie, aankunnen? Arnold Bruggink en Kenneth Perez denken bij FOX Sports van wel.

Bruggink ziet de Servische gelegenheidsspits wel naar Manchester trekken. Al denkt de oud-prof dat Manchester City een te grote stap is. 'Omdat daar nog betere spelers rondlopen. Denk aan David Silva', zegt hij. Manchester United zou echter wel een prima bestemming kunnen zijn voor Tadic. 'Ik denk dat hij bij Manchester United uitstekend kan renderen.'

Kenneth Perez daarentegen denkt dat de Champions League-tegenstander van Ajax, Tottenham Hotspur, een geschikte club kan zijn voor de miljoenenaankoop. 'Bij Spurs willen ze ook voetballen. Veel oud-Eredivisie-spelers doen het daar goed', zegt de oud-Ajacied. 'En ze spelen zelfs in de halve finale, heb ik gehoord', grapt hij.

Ajax - FC Utrecht

Over ruim drie weken wordt de Eredivisie weer hervat. Ajax moet op 12 mei thuis spelen tegen FC Utrecht. Alhoewel de Amsterdammers bezig zijn aan een uitstekende zegereeks, waardoor de 34e landstitel in het verschiet ligt, verwacht Bruggink dat het duel tegen de Domstedelingen niet zomaar gewonnen wordt. 'Als er nog een club is die het Ajax lastig kan maken ga eerder je kijken naar FC Utrecht.'

Tegen Vitesse speelde Ajax het laatste half uur matig, omdat de verdediging niet goed omging met wissels. 'Dat deed Ajax geen goed. Het was eerder chaos dan dat het er stabiel uitzag. Vitesse kon nog wat terugdoen, maar ik had wel het gevoel dat als ze te dichtbij waren gekomen, Ajax even had aangezet', denkt Perez.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Liam
Ach die gasten op TV moeten toch ook die zendtijd vol lullen. Tadic gaat echt niet meer naar Engeland. Als hij weggaat dan zal het zijn om in de woestijn te cashen.
0 0
Babayaka
Bij ajax rendeert hij al prima plus verder ajax is beter dan man u. Dus hij heeft niks daar te zoeken.
0 0
Sterspeler
Manu moet eerst 11 vedetten eruit flikkeren vanwege een zieke teamcultuur en is een goede trainer aanhouden voor 6 jaar. Waarom zou je naar die schijtclub gaan
0 0
Tha
vind hem anders bij Ajax ook prima renderen.
1 0
theflyingdutchm
Tadic bij een club als Manchester zou doodzonde zijn. Die club verkwanseld zoveel geld door elke keer een andere trainer er neer te zetten en elke keer met de komst van die nieuwe trainer een vrachtwagen vol spelers te kopen, dat je kansen zo verkeken zijn.
1 0
Yeshyeshyall
Ik snap dat hij dit seizoen echt ontzettend goed is maar ik dacht altijd dat hij redelijk succesvol in engeland was. Lees nu overal dat hij daar geflopt is maar dat viel toch wel mee?
1 0
ETM
Men spreekt van een flop omdat hij slechts bij SH speelde. Daar was hij seizoenen lang 1 van de beste spelers, en scoorde hij qua assists bijv in de top5 van de PL. En dat bij SH dus. Ik heb hem er veel zien spelen en nooit begrepen hoe SH hem heeft kunnen behouden.
Maar wat hij nu met Ajax flikt in de CL is natuurlijk idioot. En draagt eraan bij dat mensen hem een flop noemen in de PL.
1 0
ETM
Tadic moet blijven en ik zie dat als echt cruciaal voor de ontwikkeling van Ajax.

Toch ingaand op het onderwerp. Het is geen eenduidig verhaal. Het is absoluut zo dat Tadic als valse 9 een enorme ontdekking is gebleken, maar je moet als team er dan wel naar spelen. Een pure goalgetter is Tadic natuurlijk niet. Als winger is hij echter imo ook goed genoeg, de scouts in de PL hebben wdb gewoon zitten slapen. Zn laatste seizoenen voor SH was het vuur een beetje gedoofd waardoor hij onder de radar verdween. Dit geeft hij zelf duidelijk aan bij Andy in de auto.
Er zitten wel mitsen aan Tadic. Hij zal in een voetballend zeer dominante ploeg moeten spelen en dan houdt je maar een paar topclubs over. Bovendien wil hij geen 90min meer heen en weer razen, en schoppen krijgen, en dat is in PL haast onvermijdelijk. Ik zie Tadic in deze fase van zn carriere een beetje als een Shaqiri bij Liverpool.
Ik denk dat als hij nog een stap zou moeten maken een Spaanse topploeg of Bayern beter aansluit dan een PL-club.

Maar ik denk dat zijn ego en zn carriere best gediend zijn bij Ajax. Daar kan hij nu echt een legende worden. En volgens mij is de beste man daar ook gevoelig voor. Ik denk dat de rijkste clubs straks bij het transfergeweld niet bij Tadic gaan uitkomen. En ik heb er goede hoop op dat hij blijft.
0 0
Aad82
Ja, met iemand als Hakim en Frenkie om hem heen die voetbal ademen.
0 0
Rentokill
Die Bruggink is wel n slimme jongen. Utrecht voor de competitie de moeilijkste tegenstander. De andere is de Graafschap. Joh!
0 0
insectenverdelg
Insectenverdelg : " Tadic kan ook volgend jaar uitstekend renderen bij Ajax."
3 0
Bensco
Hear hear! Ongetwijfeld dat Tadic het aankan in de grotere competities. Sterker nog, dat heeft hij allang bewezen bij Southampton en in de CL. Maar houd hem maar lekker hier. Zijn waarde is niet in geld uit te drukken.
2 0
insectenverdelg
imo zijn Tadic en Blind beide gehaald ook met oog op volgend seizoen. t was aan het brgin al bekend dat er sterkhouderd zouden vertrekken. Dan kan je ee ervaren sterkhouders maar beter al in het team hebben zitten. Niet laten gaan dus. Tadic was een koopje voor ons
1 0
Bensco
Wat ik er van begreep zou die ook minimaal 2 seizoenen bij Ajax blijven voordat hij weg zou gaan. Dat jonge spelers als Frenkie of De Ligt weggaan is een aderlating maar Tadic of Blind hebben een rol die groter is dan alleen voetballen. Zij zijn cruciaal als mentors.
0 0
OKP-AFCA
Hier krijg je toch een punthoofd van, draait een geweldig seizoen bij Ajax en waar heeft iedereen het over?

Waar hij het misschien ook wel goed zou doen, vooral in het buitenland want ja, anders kunnen we niet meer zeiken dat de Eredivisie te kut is.
3 0
AlexIbarra
Hij rendeert hier al uitstekend dus waarom zou hij het daar proberen?

United gaat voorlopig toch niets winnen.
1 0
Stamhoofd
Hij zit hier juist perfect op zijn niveau! Premier League kon hij fysiek niet meer aan (zijn eigen woorden, zie: https://www.ajaxshowtime.com/article/bijzaken-en-geruchten/115103/tadic-premier-league-vrat-aan-mijn-lijf).
0 0
ghouleseddik
Gewoon blijven man, dit jaar alles winnen wat er te winnen valt en volgend jaar helpen met het opbouwen van een nieuw team. Lekker z'n kennis met een groepje nieuwe jonge honden delen. China kan 'ie over twee jaar ook nog wel naartoe.
0 0
Ruff Rhythim
Ja lul iedereen maar weer het land uit. En dan weer jammeren dat het niveau in NL zo laag is...
5 0
Bocarra
Waarom vinden analisten steeds weer dat spelers weg moeten bij Ajax ???? Mega irritant. Geen respect voor Ajax supporters.
7 0
3*stars*3
Ajax moet niet te lang domineren.
Dat is duidelijk want hoor zelden journalisten roepen dat een Bergwijn of Lozano die stap moeten maken.
Luuk is momenteel zelfs topscorer maar hoor je ook niet dat hij MOET vertrekken.

Als hij vertrekt, zal het mij niet verbazen als hij naar Spanje kf Italië gaat.
Maar doe dan maar Italië over 2 jaar ofzo.
0 0
Ruff Rhythim
Ik trek dat ook verdomd slecht ja.
1 0
Jordaan
Dubbel banken daar.
Cryptisch
0 0
nuff-said
Als er 1 team is waar ie niet zOu renderendan dan is et manchester. Hij rendeert nu omdat dit voetbal gwn bij em past. Plus zijn medespelers zijn goed waardoor hij naar zijn kunnen gaat spelen. City zou ik em juist goed bij zien passen. En dat david silva beter is, smaken verschillen.
0 0
Rondo64
Het zijn wel andere types natuurlijk, maar david silva zou ik wel liever in mijn team hebben dan tadic. Verder denk ik dat hij daar überhaupt niet veel aan spelen toe zou komen als je ziet wat voor spelers zij daar al hebben.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Ajax een icoon worden of bij United een voorbijganger, want die club zit op z'n gat komende jaren... wordt geleid door stelletje Amerikanen die er geen bal verstand van hebben...
0 0
JanTa
Qua financiën een vooruitgang maar sportief, weet ik get niet zo.
1 0
EricAjax1
Lezen ze geen jnterviews ofzo? Tadic zei dat de Premier League een te hoge aanslag was op zijn lichaam.. Wat een dom gekwek van "analytici" tegenwoordig
3 0
EersteAanname
Haha. Precies wat ik ook wilde antwoorden. Dom gelul inderdaad.
0 0
Joseph
Ik denk dat het voor Tadic heerlijk is om zich op te laden voor een paar topwedstrijden en het in de competitie wat rustiger aan te doen. Ik vind het eredivisie en CL verschil ook redelijk groot van Tadic.
3 0