Borst: 'We staan als een man achter Ajax'

FinnDekker, 24-04-2019 om 13:30, 8456 views, Betweters |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

De Betweters vinden dat clubs en spelers niet moeten zeuren over de verplaatsingen in de competitie door de KNVB. De Nederlandse voetbalbond verplaatste een speelronde, zodat Ajax zich optimaal kan voorbereiden op de halve finale tegen Tottenham Hotspur in de Champions League. 

'Ik vind solidariteit mooi. Maar het gaat ten koste van heel wat clubs. We doen het allemaal om Ajax naar de Champions League-overwinning te loodsen', klinkt het eerst teleurgesteld uit de mond van Hugo Borst. Maar de analist weet diep in zijn hart dat het goed is voor Nederland. 'Vooruit, we staan als een man achter Ajax.'

'Iedereen met een voetbalhart op de juiste plaats, moet over zijn frustratie heen kunnen stappen', vindt Koert Westerman. 'Dit is een unieke gelegenheid om een Nederlandse club in de Champions League-finale te krijgen. Het gaat niet vaak meer gebeuren.'

 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bapinho
Wat ik niet snap is dat iedereen net doet alsof de KNVB het Ajax zo gunt. Het is toch dat het gewoon wettelijk verplicht is door die 2 volle dagen rust tussen een wedstrijd?
2 0
Bensco
En zelfs dan? Hé Feyenoord kreeg die beker elk jaar in hun schoot geworpen, wij de grote Cup.
;)
0 -1
AlexIbarra
Precies, maar ze kunnen natuurlijk niet gewoon zeggen dat de bond het in eerste instantie onhandig heeft gepland. Of dat het qua programma en politie ongelukkig is dat bevrijdingsdag en Koningsdag beiden in het weekend vallen.

Beter zeuren over dat stomme Ajax wat weer arrogant loopt te doen en zo nodig CL wil spelen...

Ik denk wel dat er niet eerder 18 wedstrijden zijn verplaatst voor 1 extra rustdag. ;)
1 0
NegentigMinutenLang
Precies, eerst wilde de KNVB daar ook aan voldoen door de Graafschap uit op vrijdag te laten zijn. Daar wilden ze in Doetinchem niet aan meewerken, waardoor de rest van de competitie zich aan moet passen. Dat vind ik geen probleem, want een week rust is zeer welkom, maar iedereen wijst nu naar Ajax en de "KNJB" alsof er andere opties waren.
1 0
AnsB
Moeten we het hier werkelijk nog over hebben?
1 0
Rentokill
Waarom gaat het ‘ten koste’ van alle andere clubs? Dat ze een halve week later klaar zijn? Of dat Ajax het minder druk heeft?
2 0
Ozymandias
Voor clubs die in een goed ritme qua prestaties zijn is het natuurlijk wel vervelend dat ze nu anderhalve week geen wedstrijd spelen. Dat kan een club uit hun ritme halen.
1 -2
Rik428
Dat was natuurlijk ook al zo door die bekerfinale, maar ja dat is inderdaad een nadeel
0 0
Murph
Oefenwedstrijd
0 0
MPAjax
borst vooruit
0 0
Redrum
Iedereen met een klein beetje verstand en met een klein beetje liefde voor voetbal begrijpt dat deze verplaatsing noodzakelijk was. Het is een unieke kans voor een Nederlandse club om een prestatie neer te zetten die al jarenlang totaal onmogelijk werd geacht. Zelf kan ik ook nog steeds eigenlijk niet geloven dat we de halve finale CL gaan spelen. Maar dat het uitgerekend Ajax is die dit presteert is heel moeilijk te verkroppen voor duizenden 'fans' van andere clubs. Daarom wordt er met man en macht geprotesteerd en gejankt en wordt daarbij al het realisme volledig overboord gegooid. Oh wat hoopten ze vurig in Eindhoven dat het succes in Europa Ajax zou opbreken in de competitie. Nu blijkt dat niet te gaan gebeuren en hebben ze ook opeens nog een week rust nu. Het tekent de mentaliteit in Eindhoven. Schaamteloze en laffe aasgieren zijn het. Helaas voor hun lijkt het erop dat ze inmiddels teveel slechte karma over zichzelf hebben uitgeroepen, waardoor ze niet langer wegkomen met hun laffe pisvoetbal. Morgen reken ik op de genadeklap in Tilburg, uitgedeeld door het Ajax van het Zuiden. Zou van Bommel weer met drie controleurs gaan spelen?
6 0
mgtow
Dat heb je goed gezegd gozer.
0 0
Vierendertigste
Sodemieter op, Borst, eerst zat je heel anders te lullen.
2 -7
Oliveira
Er is geen andere club in Nederland die de capaciteit heeft om Nederlandse clubs Europees voetbal te geven. Ajax is zo'n beetje de enige reden waarom de subtop Europees voetbal kan spelen, dus het is voor hun gewoon interessant dat Ajax zoveel mogelijk ruimte krijgt.
5 0