Kale: 'PSV gaat doelsaldo niet meer goedmaken'

BvdPloeg, 22-04-2019 om 19:09, 4771 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kale, dit keer zonder Kokkie, heeft er alle vertrouwen in dat Ajax het seizoen in stijl gaat afsluiten. De Amsterdammer stelt bij AT5 dat Ajax in de competitie maar één ding hoeft te doen en dat is winnen. Zeiken over het spel is er bij Kale niet meer bij.

'We hebben een klein beetje mazzel gehad tegen Groningen, eerlijk is eerlijk. Zowel Juventus als Groningen heeft mij toch wel een jaartje van mijn leven gekost. Er viel een kilootje of vijftien van mijn rug af bij die goal. Ik zag het al gebeuren, dat je in zo'n wedstrijd punten gaat verliezen', zo begint hij.

Huntelaar maakte het met een rode kaart in de slotfase nog spannend. 'Wat was die Klaas-Jan blij hè? Godsamme. Die overtreding waar hij die tweede gele kaart voor krijgt, dat had ook direct rood kunnen zijn. Ik vind het met zijn ervaring niet slim.'

Kale: 'De grote finale op 1 juli'

'Je moet in dit stadium nog maar één ding doen en dat is winnen', vervolgt Kale. 'Het doelsaldo is +11, dus PSV gaat in die drie wedstrijden dat verschil niet meer goedmaken. Als je drie keer wint, is het klaar. Het enige wat die jongens moeten doen, is mentaal sterk blijven. Het is nog drie wedstrijden en dan gaan we tussendoor nog even naar dat stadionnetje aan de Maas, daar halen we dat bekertje op. En de grote finale is dan op 1 juli.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxxxisdebeste
Ik ben er na FC Groningen stuk nerveuzer op geworden. Vitesse kan vrijuit spelen, niks te verliezen alles te winnen. Kom op, duim duim duim, schietgebedje... laat Ajax winnen en flink, kost mij hartkwalen dit
0 0
ETM
Ik ook. Maar ik zal iedere pot tot aan het kampioenschap bloed nerveus zijn. De druk op Ajax moet je niet onderschatten, de vermoeidheid die echt wel door die aderen stroomt, met de extreem intensieve CL er nog bij en vrijwel steeds dezelfde 11. Tegen PEC ontsnap je, tegen Groningen ook. En minimaal 1 van de 3 resterende potten wordt weer zo'n zenuwslopende, vermoed ik. Ik denk deze tegen Vitesse. Het is niet anders. En al die spanning verstoord het toeleven naar Spurs Ajax, en dan ben ik nog bang voor blessures ook! Ieder stapje dichterbij is de ontlading gigantisch. Kom op Ajax! Kom op Willem2!
0 0
AFCAPolarBear
PSV heeft die kans echt laten liggen, vooral omdat ze laatste 2 thuiswedstrijden echt heel slecht waren. Laat staan als ze uit moeten de komende 2 keer! Na de 6-2 tegen Excelsior had ik verwacht dat PSV met 6-0 zou gaan winnen, en daarmee de druk er een beetje op zou zetten. Gisteren vreesde ik wederom een dikke uitslag, maar ging naarmate de wedstrijd vorderde rustiger zitten, totdat het 2-1 werd en ik ging hopen op zelfs puntenverlies!
3 0
Ajaxbrl
Daar waren we al over uit Kale ;)
0 0
MrPink
+11 is gewoon te veel want wij scoren ook nog wel en ik zie willem2 en az niet de poorten open zetten. (zoals vitesse toen)
1 -1
Gecko
Je zal wel moeten scoren he om te winnen
0 0
insectenverdelg
daarom moeten ze al minimaal 15 maken in de komende 3 potjes en dan mag Ajax alle 3 maar winnen met 1 doelpunt verschil. Iedereen weet dus dat over is, alleen Domfries gelooft er nog in. Bij deze is dus op op wetenschappelijke basis bewezen dat het IQ van Domfries nog lager is dan dat van Kale.
1 -2
Ajacied33
Finale is op 1 juni natuurlijk. Maar begrijp precies wat Kale bedoelt over afgelopen zaterdag. Man, wat zijn zulke potjes slecht voor je hart zeg. Na de goal van Hunter ben ik het hele huis doorgerend van vreugde haha. Morgen wat eerder beslissen hoor..
3 0
Radie125
1 Juni
0 0
mgtow
Telkens is een van de twee er niet. Lekker dan.
0 0
Labrador
Nou ik kon wel door de grond zakken in dat uitvak. Die 5 minuten voelen dan als 1 jaar. Ik was zo blij toen Higler affloot. Nu zit ik weer met zenuwen voor morgen.
2 0
Mikenick
Dat kan ik mij voorstellen.

Ik moest de wedstrijd helaas via de radio volgen. Ik scheet weer 6 kleuren schijt.
2 0
jollie18
Radio kan ook overdrijven. Je moet de wedstrijd maar eens kijken en radio luisteren
0 0
3*stars*3
Haha respect.
Er zijn ergere dingen in het leven maar voetbalwedstrijden volgen via radio, is drama en slecht voor mijn hart.
2x gedaan en doe ik nooit meer, laatste was Heracles-Ajax jaaaren geleden.
Gaf Ajax een 0-2 of 0-3 voorsprong weg...
Dan wacht ik maar liever af en kijk ik na 2uur maar op mijn tel.
0 0
MankeNelis
Idd vooral Groningen pfff 3 x dood gegaan in die wedstrijd. Dan die ontlading van KlaasJan, hij was niet de enige. Het is niet alleen mooi om Ajacied te zijn, maar ook slopend en we krijgen er nog een paar.. Ongelofelijk dat we overal nog in zitten. Maakt geen klote meer uit hoe, winnen is het enige wat nog telt.
2 0
mickey2602
AS,de grote finale is niet 1 juli maar 1 juNi.
3 0