Perez over verplaatsing: 'Wel heel rigoureus'

JesseTH, 21-04-2019 om 19:45, 3867 views, FOX Sports |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Kenneth Perez is van mening dat de beslissing om speelronde 33 te verplaatsen erg veel met zich meebrengt. De oud-speler van Ajax is het ermee eens dat de Amsterdammers geholpen moeten worden, maar liever niet op deze manier.

'Je moet Ajax helpen, maar het kan op meerdere manieren. Dit is wel heel rigoureus', is Perez van mening. 'Niet zozeer omdat het dan later is, maar je had ook bij de UEFA kunnen aanvragen om twee dagen na de bekerfinale te spelen. Heel veel speelsteden worden nu omgegooid, in dat geval maar één. Dan mocht Ajax zelf kiezen hoe ze zo’n bekerfinale zouden beleven.'

'Wat helemaal mooi zou zijn, is als Ajax de clubs en het Nederlandse voetbal tegemoet komt en het kunstgrasprobleem zou oplossen', gaat de Deen vervolgens verder bij Dit was het Weekend. 'Het zou ze heel veel goodwill opleveren. Je hebt 9,5 miljoen euro aan televisiegelden, dat is peanuts in vergelijking met wat ze verdienen met de Champions League. Het zou ze sieren, voor mij zeker.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sulejmanibesteaankoopooit
laten we betalen voor alle velden van de clubs die ons haten, die ons ieder weekend proberen kapot te schoppen omdat wij beter zijn.

Heel misschien moeten zij hun financiële huishouding op orde brengen en investeren in hun jeugdopleiding.
0 0
Ar
Mee eens. Als dank moet Ajax het kunstgras probleem oplossen, wat ook weer in eigen voordeel is.
0 0
NouridolbergNeres34
Wat perez zou sieren is dat hij eens zijn grote smoel zou dicht houden en een keer fatsoenlijk nadenkt, heeft Ajax die wedstrijden zelf naar die datum’s verschoven ? Heeft Ajax die kunstgrasvelden aangelegd? Omdat er goed beleid is gevoerd moeten wij er voor boeten dit jaar ofzo... wat een pannekoek die perez!
0 0
Oliveira
Ja. Ajax is een organisatie dat een goede doel is voor de Eredivisie. Alles wat Ajax verdient, wint en presteer is namens de kleine clubjes van de Eredivisie.
0 0
Red Devil
Kotsmisselijk wordt je van die Perez met zijn gejank altijd.
Wat hoort die man zichzelf graag praten zeg.
0 0
FrankDeB
Is dat nu het nieuwe ding: Ajax moet blijkbaar nu gaan betalen voor het gras van de clubs. Heeft Ajax dat probleem dan zelf gecreëerd?
1 0
ZeeuwsAjax34
Ze hebben het niet gecreeërd, maar er wel heel veel baat bij om het op te lossen. Die kleine cluppies hebben voor kunstgras gekozen omdat dat goedkoper is om te onderhouden, welk baat hebben zij erbij om het op te lossen? We hebben al zo ontzettend veel verdiend met de CL, als we alleen al de premie voor het halen van de finale zouden doneren heb je het probleem opgelost, zelf mis je amper iets, je hebt de goodwill en je krijgt niet meer het gezijk dat spelers niet naar de Eredivisie willen komen omdat ze niet op kunstgras willen spelen.
0 -3
Joker
En dus is het geen fair play ten koste van andere clubs die niet op kunstgras spelen.

Eccelsior heeft meer geld aan spelers te besteden dan nac.
0 0
Ajax_026
Bijna elke amateurclub kan een grasveld onderhouden maar de eredivisieclubs niet???...
0 0
JohnnyD
In die hele discussie rond die grasvelden, begrijp ik 1 ding gewoon niet. Hoe duur is dat nou? Ik weet het echt niet en ik hoor het ook nergens. Gewoon eens een bedrag dat ik weet waarover het gaat. In mijn beleving moet dat nl peanuts zijn, maar kennelijk zit ik er naast als ik al die clubs zo hoor zeiken.
0 0
mgtow
Ze hebben geen trainingsaccomodatie zeggen ze. Dus niet alleen zou het veld vervangen moeten worden maar ook een trainingscomplex worden gebouwd...
0 0
ajaxwestland09
wat een gek!!
2 0
..::Rootje::..
Blijkbaar waren er maar een paar 1.000 kijkers afgelopen donderdag bij de Europa League-uitzending van FOX, vandaar dat ie zijn uitspraken maar nog een keer herhaald.

Nou Perez, duimen dat mensen in talk shows het nu wel over je gaan hebben. Anders morgen bij Natafelen nog een keer herhalen. Wie weet.
3 0
Hagmag
Waarom is Ajax - Vitesse van woensdagavond 24 naar dinsdagavond 23 april verplaatst ?
Willem II speelt voor de bekerfinale op donderdagavond thuis tegen pisvee.
Perez begrijpt kennelijk niet dat spelen op zondagmiddag en daarna 2 dagen later 1/2 finale CL mogelijk iets te veel gaat vergen van de spelers, die afgelopen dinsdag tegen Juventus, gisteren tegen Groningen en komende dinsdag tegen Vitesse hebben gespeeld.
7 dagen zal een welkome rust zijn in het kader van een goede voorbereiding.
Jij bent voor mij Ajacied af, mafkees.
4 0
Danos
Ach onze Deense vriend heeft nooit zoveel achter elkaar hoeven voetballen dus hij weet niet beter!
0 0
De Stift
Op zich: als we met tien miljoen van het kunstgras af kunnen komen... En wat ook ik ook vind: we moeten heel dankbaar zijn dat die 17 andere eigenlijk amper protesteren. Want laten we wel wezen, het verplaatsen is een hoop gedoe, ook voor al die supporters. En PSV heeft bijvoorbeeld direct baat bij een zo vermoeid mogelijk Ajax. Dus direct iets terug doen, kan in mijn ogen geen kwaad.
0 -5
Joker
Dankbaar ... 18 clubs maken gesamenlijk een fout aan het begin van het seizoen. Niemand maakt bezwaar er is zelfs bewust voor gekozen, zie uitspraken Gudde.
En nu de fout hersteld word die dit iedereen gemaakt is. Moet je 17 clubs bedanken.....
0 0
PuurGeluk
Ben je lekker? Het verplaatsen was geen keus van Ajax hoor! Dit is gewoon door de KNVB besloten. Evenals kunstgras, dat is ook het probleem van de KNVB. Dit had nooit goedgekeurd mogen worden. Lekker alles op Ajax afschuiven...
1 0
Radie125
zie Albert Hein ook niet het probleem van de vreselijke winkelwagentjes van Dirk van de Broek, Jumbo en Vomar oplossen.
4 0
maikelklaassen
Dus omdat we halve finale CL spelen en daar geen rekening mee is gehouden door de KNVB moet ajax maar 7 nieuwe velden gaan aanleggen?? of we moeten de finale van de KNVB beker maar laten lopen??
6 0
Ginoajax1
Veel kritiek van clubs dat Ajax geholpen wordt door de knvb en dan grasvelden betalen door ajax?
Waar zit je verstand Perez. Moet niet gekker worden. Dadelijk is het onze schuld dat clubs plastic velden hebben. Analyseer gewoon de wedstrijden en kraam verder geen onzin uit. Mafkees.
7 0
Ruff Rhythim
Is echt niet te geloven dit.
Ajax moet dus zomaar even zonder aarzelen gaan betalen voor de tegenstand die het van de meeste clubs hierin krijgt? En niet alleen in deze situatie?

Er gaat ooit door dit soort dingen een moment komen dat Ajax heel erg hard een dikke fok you naar die hele knvb gaat maken.
6 0
Vince355
Perez heeft weer een nieuw Nederlands woordje geleerd hoor.
4 -1
Labrador
Peanuts is geen Nederlands.
0 0
Bjorn
Ik denk dat hij Goodwill bedoelt....
0 0
Pauw
Goodwill ja, maar het los structureel niets op. Dan hebben ze een veld liggen waarvan ze t onderhoud opnieuw niet kunnen betalen. Lijkt me niet dat Ajax ook het onderhoud gaat betalen.

Eredivisie kan al gaan profiteren van succes Ajax want Ajax zal eerder bereid zijn niet moeilijk te doen over een miljoentje meer of minder, terwijl dat miljoentje meer voo een andere eredivisieclub een grote impact ksn hebben.
2 0
AjaxBaggio
Kan zo bij PSV TV gaan werken.
3 0
JariJari
Daar werkt hij al voor toch?
1 0
020bornraised
Dwaas
2 0
cantharel
Beste Perez, jij verdient waarschijnlijk meer dan andere mensen bij jou uit de straat die misschien een lelijk tuintje hebben dus ga jij die mensen een tuinman sturen , op jouw kosten, om hun tuintje op te knappen. Zie je dat voor je ?
11 0
NouriVandeBeek
De verdeling van de TV gelden mogen van mij ook iets redelijker, maar laten we wel even normaal gaan doen. De tendens moet niet ontstaan dat Ajax voor allerlei zaken moet gaan dokken. Dat is te bizar voor woorden. Ajax heeft zijn eigen geld verdiend door zijn beleid. Iets wat niet uit de lucht is gevallen. Het zou krankzinnig zijn om andere clubs tegemoet te komen die er een zooitje van maken.

Waarom heeft Perez het alleen over Ajax? PSV en Feyenoord zijn er ook nog.
4 -3
ajaxro
Ajax hoeft van mij helemaal nérgens voor te betalen. Ik ben lid van fox sports om de Ajax uit wedstrijden te kijken, de rest boeit me niet. Het zou nog beter zijn wanneer Ajax de wedstrijden zelf gaat uitzenden, laat die andere clubs dan maar eens kijken hoe weinig geld er over blijft.
8 0
JesperOlsen74
Zonder Ajax geen Fox sport.
5 0
JordyAjacied
Gewoon lekker op Ziggo met Sierd als commentator, top!
3 0