Derksen 'honderd procent eens' met verplaatsing

JesseTH, 19-04-2019 om 22:45, 8510 views, Veronica |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Johan Derksen staat volledig achter de beslissing van de KNVB om speelronde 33 te verplaatsen. De officieel op één na laatste speelronde wordt nu afgewerkt op 15 mei, drie dagen nadat de competitie eigenlijk afgelopen zou zijn. Derksen ergert zich aan de 'drogredenen' van de andere Eredivisieclubs.

'Ik ben het er honderd procent mee eens', opent Derksen bij Veronica Inside. 'Ik vind dit wel een bijzonder opportunistisch land. We hebben de wedstrijd tegen Juventus gezien en de volgende dag was het bijna een nationale feestdag. Heel Nederland liep de polonaise en Ajax was het gesprek van de dag. Dan doet de KNVB wat ze in het verleden vaak niet gedaan hebben, knopen doorhakken en beslissingen nemen, en dan komen alle eigen belangen van clubs weer om de hoek.'

'Ik heb alle drogredenen vandaag gehoord', vervolgt de analist. 'Ik vind niet dat die clubs moeten zeuren. PSV denkt: laten we maar niets zeggen, anders krijgen wij het weer op ons bord. Ze zeiden dat ze er akkoord mee zijn, maar op zo’n cynische manier dat je weet dat ze het door hun strot gedrukt krijgen. Laten we, nu Ajax zo ver gekomen is en we zo genoten hebben van die reeks, die club een beetje steunen als Nederlands voetbal.'

Denk jij dat Donny van de Beek scoort en Ajax wint van FC Groningen? Zet dan in en krijg 3,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hagmag
Dat er op 28 april NIET gespeeld wordt / c.q. speelronde 33 wordt verplaatst is de enige juiste beslissing die genomen kon en moest worden.
Jammer dat de laatste wedstrijd nu niet thuis is.
Het waarom is duidelijk.
0 0
Ajax The Best
Het waarom is zeker duidelijk.
In 1e instantie baalde ik er wel enorm van. Heb een businesstrip naar de VS zo geregeld dat ik tegen Utrecht er nog net bij kon zijn en 's nachts vertrek. Ik baalde dat ik nu de kampioenswedstrijd zou missen... maar verwacht nu dat we alsnog in die wedstrijd al kampioen worden. PSV gaat in de komende 3 wedstrijden 2x punten verspelen.
0 0
Juichtoon
En dat vergat Derksen het argument dat alle andere argumenten overbodig maakt te vermelden. Namelijk dat is afgesproken dat als een van de ploegen ver zou komen in de CL speelronde 33 zou worden verplaatst.
0 0
Simon1
Johan! Johan! Johan!
2 0
GrandMasterFlex
Precies de spijker op z'n kop Johan!!!
3 0
AFCAjax
Maar die opmerking over dat Ajax twente tegemoet had moeten komen slaat nergens op.
2 -3
..::Rootje::..
Manmanman, die Derksen is echt een Feijenoorder en een negatieveling, beter gaat hij met pens.. wat? Zei hij iets positiefs over Ajax!?? Wat een topgozer!! Kijk, Derksen is tenminste objectief. Kan je niet van die anderen analisten zeggen!
7 -2
Klasseman
Steengoed
1 0
AjaxPassion
Haha
1 0
didierajax020
Juist.
0 0