Pirlo had De Jong graag bij Juventus gezien

BVeenstra, 17-04-2019 om 10:45, 7777 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Juventus-vedette Andrea Pirlo had graag gezien dat Frenkie de Jong volgend seizoen bij Juventus had gespeeld. De oud-Italiaans middenvelder is een fan van de creatieveling van Ajax en baalt dan ook wel een beetje dat 'ie bij FC Barcelona gaat spelen.

'De Jong is heel goed', aldus Pirlo tegen Sky Italia, geciteerd door Voetbal International. 'Ik volg hem al voor een langere tijd en ik heb Juventus ook meerdere malen aangeraden om hem goed in de gaten te houden. Maar toen kwam Barcelona, dat beter en sneller heeft gehandeld en hem heeft binnengehaald.'

Pavel Nedved, de vice-voorzitter van Juventus, is ook een bewonderaar van De Jong. 'Hij doet me denken aan hoe Andrea Pirlo speelde', aldus de voormalig Tsjechisch international. Italiaanse media schrijven overigens dat Matthijs de Ligt nog altijd hoog op het wensenlijstje staat van De Oude Dame.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aeter
Lijkt niet op Pirlo. Pirlo had lopers om hem heen die het vuile werk op knapte de Jong doet dat gewoon zelf. Het is ook een hele andere speler. Pirlo was een goede passer en vrije trappen nemer. Schöne lijkt veel meer op Pirlo eerlijk gezegd.
De Jong is niet te vergelijken, hij is uniek.
0 0
PetrusKeizer
leuke vergelijking, alleen scoorde Pirlo wel iets vaker.
0 0
JSF
Pirlo, daar doet mij De Jong voetballend inderdaad aan denken
0 0
Knalpot
Nou die pirlo-etjes doen mij sterk aan de Jong denken.
0 0