Van Basten: 'Juventus wint met 2-1'

GinoHaverkamp, 16-04-2019 om 14:20, 13233 views, Corriere del Torino |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Marco van Basten windt er geen doekjes om: Juventus gaat Ajax dinsdagavond verslaan met 2-1. 'En Cristiano Ronaldo scoort opnieuw', voorspelt de oud-Ajacied in Corriere del Torino.

De oud-wereldvoetballer acht de Italianen nu nog wat te sterk voor Ajax, maar is desondanks lovend over de formatie van Erik ten Hag. 'Ajax heeft een goed elftal, ik geniet van de manier waarop ze spelen. Aan de bal zijn ze erg goed.'

Van Basten acht Juventus niet alleen te goed voor Ajax, maar ook voor de gehele Serie A. En dat vindt hij jammer. 'Er zit te veel verschil tussen Juventus en de rest. Een competitie die zo voorspelbaar is en elk seizoen hetzelfde eindigt, is niet leuk. Andere teams moeten iets gaan verzinnen' vindt hij. De club uit Turijn heeft momenteel zeventien punten meer dan nummer twee Napoli en kan komend weekend kampioen worden. Hun eerste kans, afgelopen weekend, verspeelden ze.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aeter
Ja Bassie, had je het toch bij het verkeerde eind.
0 0
pinballmagic
Pannekoeken
0 0
Schip
Nou, San Marco mag nu wel met een kleine rectificatie komen :)

Zul je zien dat hij precies hetzelfde gaat zeggen over de halve finale tegen City.
0 0
Sluk
Als we die dan ook gewoon winnen, vind ik dat prima! ;)
1 0
Gonzalez75
Het orakel! Kijken wat hij zegt over de halve finale.
0 0
Mike1
Ik ben benieuwd of hij vandaag met een statement gaat komen dat hij er naast zat met zijn “voorspelling”.
0 0
komopajax777
Nou Marco je ziet het maar;Ajax is gewoon beter dan Juve en zeker over twee wedstrijden!
0 0
T.reckveugel
Groot voetballer, nu dolende, jammer
0 0
Murph
Jammer pannekoek
2 0
DiAngelo
Van Basten: Held van Ajax Milan en het Nederlands elftal....never forget !!!
0 0
Shardo
2-1. 1-2 zal je bedoelen ons aller "pannekoek" (met liefde)....
1 0
Gecko
Vsn Basten. Held!,
Alleen de uitslag klopt niet
4 0
Murph
Marcel toch
0 0
PJSM
Vuile kneus. Kontelikker
1 -8
Kikke
en di Marco blijft een sukkel hoe goed die ook kon voetballen! Ik zeg 2-2, het is toch eigenlijk een voordeel dat ze uit spelen, elk doelpunt telt twee keer. Vol op scoren zetten, net zoals bij Real, dan wordt het heel moeilijk voor ze!
0 -6
NUL20
Doelpunt telt alleen 2x bij gelijke stand... wie is hier de sukkel?
2 0
Kikke
haha wie is nu de sukkel, ik zeg toch 2-2 dat is een gelijke stand, hahaha. Maar ik vind het nog steeds een sukkel, als je zegt dat Ajax verliest... onbegrijpelijk dat dus Ajax supporters daar 6 minnetjes voor geven! Maar he waar hebben we het over, Ajax heeft gewonnen! yeahhhhhhh
0 0
gi0vanni
En natuurlijk ook nog eens vice versa. Wel een vreemde regel die dubbelen goals.
0 0
NUL20
Prima Marco!
Laat die Turijnen maar denken dat ze gaan winnen... (jij en wij weten beter :-) )
2 0
MPAjax
Voor de mensen die hem nog niet kennen:

https://www.youtube.com/watch?v=FSQytPta0Vg
0 0
tikkie takkie
Die mensen kunnen beter hier naar kijken ..https://m.youtube.com/watch?v=bNtCsjweDDk .. ik denk liever terug aan de weergaloze voetballer die hij was
0 0
Frank1978
Ik hou er zeker rekening mee dat we uitgeschakeld kunnen worden vanavond, maar ik geef ons ook een hele reële kans om door te gaan. De beste wedstrijden in Europa hebben we misschien wel uit gespeeld (Bayern, Kiev). Als we een goede dag hebben en een beetje geluk, kan het weer een hele mooie avond worden. Verder kan AJAX redelijk vrijuit voetballen, terwijl Juventus echt MOET. Kan ook in ons voordeel werken. Ik ga voor 0-2 vanavond en als dat lukt, word ik helemaal gek, stel je voor, laatste vier CL...
0 0
Ajax4xbestevaneuropa
Helaas vind ik dit 1 van de 2 grootste ' opties' van de uitslag vanavond. 2-1 of Ajax slacht ze af, geen tussenweg van 1-1 of 2-2, erop of eronder. Blijven italianen en ajax wint zelden van juve, altijd van die kutgoals zoals van milan in 2004 ofzo in san siro met tomason, laatste minuut.
Maar er is ook een kans dat Ajax voor rust al minimaal 1 goal heeft gemaakt. Je weet dat in zo'n wedstrijd met een ronaldo erbij, zij binnen 10 minuten 3 goals kunnen maken. In zulke avonden moet je niks uitsluiten. Maar zonder chielini is hin leider weg en als de koppies gaan hangen dan kan heel juve in elkaar zakken.
Niet vergeten Zij hebben de grootste druk want moeten presteren in europa. Scoort ajax 1 keer gaan ze zweten want als ajax er 2 maakt moeten zij er 3 maken.
En marco, je noemde cruijff's plan 1 grote poppenkast, volgens mij toen hij nog leefde, lekker man tegen je ouwe leermeester.Wie moest jouw en rikkie vd boog's puinhoop opruimen met 25 voor sulejmani (inc. 4jr 1,5mil per jaar salaris). Robbie wielaert in een ajax shirt... En waar staan we nu na 30mil. schuld in 2008/2009, meer geld dan ooit en heel europa geniet van ons. Cruijff's plan poppenkast? Zonder johan was ten have de baas en zaten marc en sar er helemaal niet.
Proosten op ajax en cruijffie vanavond, zal maar weer 1-4 worden. Dan trekt ie echt aan de touwtjes vanuit de hemel.
2 0
gi0vanni
Heleaas waren Ziyech en Neres vergeten te scoren maar je hebt het goed gezien. Had 1 - 4 moeten zijn. Ondanks de vele goals is het gek dat de afwerking nog steeds beter kan.
0 0
Frank1978
Was in 2003, enorm balen, want AJAX speelde in fases Milan helemaal weg toen. Uiteindelijk won Milan ook nog de cup, dus wie weet als wij door waren gegaan...
0 0
Rentokill
Ajax is de underdog. Dat is niet nieuw. Is ook niks mis mee. Zoals eerder al verwoord: Ook al verliezen ze vanavond: Ik ben supertrots dat ze uberhaubt zo ver zijn gekomen.
3 0
Schip
Marco moet vooral zichzelf blijven. Lekker eigenzinnig, soms op het wereldvreemde af.

Laat hem maar genieten van Ajax en vooral inschatten dat Ajax het niet gaat halen. Mag toch, of hebben we allemaal de kleinste pikkies van Nederland?

Hij gaat het gewoon fantastisch vinden als Ajax stunt. En ik geloof er 200% in, maar een stunt zou het blijven. Je schakelt (weer) een favoriet uit. En weer in eigen huis. Tegen alle verwachtingen in.

Alleen maar mooi als je niet alleen vijand, maar ook vriend verrast.
8 0
Tinus
En zo is het. Als je zegt dat je denkt dat Ajax het niet gaat redden wordt je door een hoop forumleden weggezet als Ajaxhater of als idioot. Totaal ridicuul natuurlijk.
2 -2
Lagasj
He Pannenkoek!
3 -6
Gonzalez75
Haha je bent me voor. Pannenkoek met rozijnen!
1 -4
Tinus
Wat heb jij eigenlijk voor Ajax betekend dat je denkt een icoon als Marco van Basten belachelijk te kunnen maken? Ik schaam me kapot voor supporters als jij.
4 -3
JSF
Amen!
1 -1
oudzuid2
relax pik
2 0
Ajaxmax
Lul, we hebben een hoop aan je te danken maar zeg lekker 1-2 man, doe 1 keer alsof je ook hoopt daarop.
1 -4
Tinus
Ja, je moet wel zeggen dat we gaan winnen, anders ben je echt een lul..... hoe durft hij eerlijk te zijn!
2 -3
Ajaxmax
Tinus ook lul? Zie ook de gein een beetje man!
2 -1
Babangida83
Die is tenminste wel eerlijk :-). NIet zoals die populisten van voetbal inside gisteren.
2 -4
Nick
Voetbal inside bestaat niet meer.
0 0
Rentokill
Precies, die stonden van te voren net zo hard te roepen dat het helemaal niks was. En als we straks verliezen zullen ze dat ongetwijfeld heel snel weer gaan doen.
0 0
Vierendertigste
Die Marco, een echte Ajacied (of niet)
1 0
AST020
Fantastische voetballer! Echt om van te genieten.

Maar als trainer, bondscoach en qua uitspraken soms helaas niet meer te volgen in zijn keuzes.
3 0
AFCAPolarBear
Je bent vergeten dat de blessuretijd iets langer duurt dan voorgaande seizoenen, Marco. De bejaarden van Juventus zijn dat niet gewend en dan is plots in de 5de minuut van extra tijd de Ronaldo-gooier, die opeens de 2-2 in het netje gooit met zijn hoofd!
4 0
TheUnexpected
Zo jammer dat ik sinds zijn trainersperiode rancune proef bij Marco van Basten. Dat had hij als bondscoach en coach van Heerenveen. Oud zeer?

Verder intussen ambassadeur (lees: loopjongen) van de UEFA. Spijtig...
1 -2
koenos1
Geen boodschap aan jou flapdrol
2 -4
RJB1979
Hopelijk voorspelt ie net zo goed als dat ie trainer acteerde.
5 -1
Victor
dank je pannenkoek voor het vertrouwen
4 -8