'Ajax is een team met heel goede kinderen'

GinoHaverkamp, 16-04-2019 om 12:55, 8764 views, De Telegraaf; Il Messaggero |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Ervaring is alles dat telt in dit stadium van de Champions League. Dat beweert Ciro Ferrara, die van 1994 tot en met 2005 in het hart van de Juventus-verdediging speelde. Die ervaring is volgens hem de reden dat de Italiaanse club dinsdagavond wint van Ajax.

Desondanks vindt Ferrara dat Juventus op haar hoede moet zijn voor Ajax, dat eerder dit seizoen Real Madrid uit de Champions League knikkerde. 'We moeten oppassen, want zij bewegen erg goed en zijn technisch bijzonder begaafd', citeert De Telegraaf de Italiaan op basis van uitspraken in Il Messaggero. 'Zij werken goed samen, zoals veel jonge spelers, maar Juventus is beter.'

De oud-international van Italië wijst daarbij naar het aantal Champions League-wedstrijden die spelers van beide ploegen in de benen hebben zitten. 'Allegri (trainer van Juventus, red.) heeft spelers die vijftig of meer wedstrijden hebben gespeeld in de Champions League, terwijl Ajax een team is met heel goede kinderen. Ze hebben gewonnen van Real Madrid. Dat klopt, maar die ploeg was een beetje over de hill.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Robeerke
Verloren van een stel kinderen
0 0
Ajacied33
Heerlijk is dat he Ciro, een beetje hooghartig doen en dan pats boem, op je smoel!! Hahahahahah
0 0
Pierre Heno
Met zulke absolute topspelers in je elftal en zo'n reservebank mag je ook wel stellen dat de beste kansen om de volgende ronde te halen bij Juventus liggen. Maar de wedstrijd moet nog worden gespeeld en voor Juventus ligt er ook heel wat meer druk op dan bij Ajax. Het spelverloop, pech, geluk, blunders, arbitraire missers en al of geen thuisfluiter zullen bijna net zo'n groot aandeel hebben in de uitslag van vanavond als de vorm van de dag bij de spelers zelf. Eigenlijk valt er geen pijl op te trekken. Voor wie gelovig is: misschien helpt bidden ook nog wel iets. Voor wie niet gelovig is: hopen op een geweldig Ajax dat de voetbalwereld opnieuw versteld zal doen staan door ook Juventus op eigen veld uit het CL toernooi te kegelen. Een pracht revanche voor die smadelijk verloren penaltyserie in 1996.
0 0
Sterretje73
Bij AC Milan weten ze vast nog vanalles van die kindjes van Ajax. Lekker laten pruttelen die gozer...
2 0
Schwalbino
Om die reden is het zo bijzonder wat Ajax dit seizoen presteert. Relatief weinig ervaring, relatief jong, voor een prikkie gekocht of zelf opgeleid en met mooi en gedurfd aanvallend voetbal. We zetten al die peperdure ploegen te kakken.

Forza Ajax! Maak pasta van die Fiatjes.
2 0
Dubbelvla
zou toch heerlijk zijn om al die arrogante italiaantjes de mond te snoeren. het ligt altijd aan de tegenstanderd. nou, vanavond eens kijken of de 'oude mannetjes' van juventus ook klaar zijn voor de slacht.
5 0
Bullmajor
Na het inferno van gisteren de volgende Dame die gaat vallen, deze week...
1 0
AjaxfanRuben
Nou, dan gaan we kijken of Juventus ook over the hill is na vanavond. Elk team waar Ajax van wint is namelijk over the hill. Of zal het toch aan Ajax liggen?
6 0
Kikke
hahaha, de jeugd is de toekomst zeggen ze toch! Maar in dit geval ook het heden! Echt te spannend, kan niet wachten...
0 0
RJB1979
"Hangt u het maar bij de rest van de collectie in de kleedkamer, slager."
3 0
Tscheu
Precies!!
1 0