Derksen: 'Ajax verbaast mij elke keer weer'

SJvanveen, 15-04-2019 om 21:04, 9062 views, Veronica Inside |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Johan Derksen is erg te spreken over Ajax. De Ajacieden zijn koploper in de Eredivisie en treden woensdag aan in de Champions League tegen Juventus. De 'Snor' heeft er vertrouwen in.

'Erik ten Hag heeft wel meer zelfvertrouwen gekregen', begint Derksen bij Veronica Inside, waarna hij ingaat over de prestaties van de Amsterdammers in Europa dit seizoen. 'Ze verbazen mij iedere keer weer. Bayern München, Real Madrid... Het is geen toeval meer.' 

René van der Gijp zou het winnen van Juventus een wonder vinden, Derksen kijkt realistisch en naar de kansen van Ajax. 'Ajax creëert altijd wel een paar kansen, het ligt er dus aan hoe effectief ze zijn. Ajax heeft ook zomaar vier spelers die, als het elftal niet draait, met een individuele actie iets kunnen beslissen. Daar reken ik Donny van de Beek ook bij.' 

Ajax-opstelling tegen Juventus

Hans Kraay jr. denkt dat Noussair Mazraoui de geschorste Nicolas Tagliafico vervangt. 'Waarschijnlijk laat hij het staan en heeft hij geen zin om te schuiven. Het centrum met Matthijs de Ligt en Daley Blind moet je te allen tijde laten staan. Mazraoui staat dus hoogstwaarschijnlijk linskback en hij is niet bang om dat te doen', laat Wytse van der Goot ook in de uitzending weten. Erik ten Hag liet zelf weinig los over hoe hij de linksbackpositie invult tegen Juventus. 

Denk jij dat Ajax en Juventus met 2-2 gelijkspelen in Turijn? Zet dan in en krijg 13,75 keer je inzet terug!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jackwolf
Ai...elke keer dat Derksen zei dat Ajax geen schijn van kans had speelden ze de pannen van het dak...
1 0
Kibbahimovic
Echt hé.. ik hoor van de snor liever dat Ajax kansloos is vanavond :P
0 0
Ajaxburg
Heerlijke zeer terechte tirade van Derksen over psv!
10 0
Civilengineer
Wat zei Johan Derksen dan?
7 0
CruyffFootball
Noemde Lozano een klootzak en matennaaier.
En maakte V.Bommel belachelijk vanwege zijn juichen.
8 0
Redrum
Ja steeds meer mensen zijn die club helemaal zat. Nederland krijgt eindelijk door wat voor een club psv is. Dat is het Mark van Bommel-effect.
5 0
mickey2602
Iets over dat Mexicaantje die als bijnaam Schwalbekoning moet krijgen(laatste verzin ik zelf maar komt het wel op neer),Bommel die na de 2-1 uit zijn dak gaat of ie de CL heeft gewonnen.
5 0
Redrum
Dat juichen van Mark van Bommel toonde wel aan hoe bang hij is. Hij weet het totaal niet meer. Ze hoopten het daar met allemaal vieze nipte overwinningen over de streep te trekken, maar opeens moet er ook gescoord worden. Nu gaan ze vurig zitten hopen op falen van Ajax. Aan Ajax de schone taak om elke keer die hoop weg te knallen met een overwinning.
3 0
Rentokill
Precies, dat moeten scoren maakt ze te geforceerd en gefrustreerd. Daar gaan ze echt nog punten mee verspelen. Hoewel ik nu denk dat ze het doelsaldo laten varen en hopen op Ajax.
0 0
ajaxminimax
Ja Lozano werd echt gigantisch de grond ingetrapt... Sowieso had derksen gelijk over die club, het begint gewoon stuitend te worden. Walgelijke rotclub en Lozano mag van mij naar Italie, weet ik zeker dat hij een doodschop krijgt
8 0
Ajacied33
Grappig hoe Derksen het asociale gedrag van Clasie bagatelliseert. Als Clasie toch Ziyech had geheten....Of dram ik nu door?
5 -4
mercurius3
In Gouda hadden Marokkanen hem ooit geterroriseerd dus daar heeft ie blijkbaar een trauma aan overgehouden, of in elk geval een bepaalde antipathie. Maar ik denk dat het ook vooral te maken heeft met zijn calvinisme en voorkeur voor types. Bij calvinist Derksen moet iedere voetballer heel doodgewoon doen/zijn. Hij heeft ook een hekel aan kuijt, van hooijdonk (toevallig half Marokkaans), van geel, vloet, van gaal, Danny koevermans, Arie haan, Maradona, etc.
0 0
Schwalbino
Clasie valt in het pulletje en Ziyech niet. Derksen stoort zich aan mensen die niet in het pulletje vallen. Let maar eens op hoe vaak hij het woord 'normaal' gebruikt.
0 0
Gecko
Ja je dramt door
4 -2