Reuser: 'Achteraf blijkt Tadic echt een koopje'

BVeenstra, 15-04-2019 om 08:05, 5892 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Martijn Reuser, rapporteur namens De Telegraaf, is in zijn oordeel enorm lovend over Ajax-aanvallers Dusan Tadic en Klaas-Jan Huntelaar. Beide spelers kregen dan ook prima cijfers voor hun optredens tegen Excelsior (6-2).

'Ik las dat Tadic al acht thuiswedstrijden op rij heeft gescoord', vertelt Reuser. 'Dat zegt wel iets. Die jongen lijkt echt met trots het Ajax-shirt te dragen en dat straalt hij ook uit. Met zijn werkethiek en kwaliteit aan de bal is hij van grote waarde voor het elftal', aldus de oud-aanvaller, die de kwaliteiten van Tadic opsomt. 'Tadic is bijna altijd aanspeelbaar, heeft de kwaliteit om spelers van zich af te houden en hij is inventief in het vinden van oplossingen. Voordat Tadic de bal krijgt, is hij al bezig met de situatie die komen gaat.'

Ajax haalde Tadic in de afgelopen zomer voor een bedrag van maximaal veertien miljoen euro op bij Southampton. In eerste instantie vond Reuser dat een behoorlijk hoog bedrag. 'Achteraf blijkt hij echter een koopje te zijn geweest.'

Klaas-Jan Huntelaar

Ook Huntelaar krijgt de nodige complimenten van Reuser. De oud-Ajacied hoopt dat de ervaren goalgetter dinsdagavond tegen Juventus op het hoogste podium nog een keer zijn kunstje kan laten zien. 'Hoe mooi zou het zijn wanneer hij als invaller het beslissende doelpunt maakt tegen Juventus. Ajax is dit seizoen ijzersterk in Europa en heeft zonder Huntelaar uitstekend gepresteerd. Maar als de situatie in Turijn erom vraagt, hebben ze met Klaas-Jan nog een extra wapen achter de hand.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ETM
Huntelaar is zeker een wapen. En dan zullen sommigen denken, ach aan Huntelaar heb je weinig tegen die kopgiganten van Juve, het moet over de grond etc.. Maar mocht Ajax in de slotfase nog heel veel druk op Juve genereren en een doelpunt nodig hebben dan zou ik zeker zo Huntelaar in de chaos gooien. Das echt niet gezellig hoor, zo'n gelouterde maniak erbij die als een gek gaat sleuren en alle spitsenstreken kent.

Hoeentelaaaaaar!
3 0
Montana
Haha, dat was toch die commentator toen hij bij AC speelde?

JAN KLAAS HOENTELAARRRR
1 0
ETM
Idd. Geweldig! Staat nog ergens op You tube.

Edit:

https://youtu.be/anoJwwzMlWc
2 0
TwoLegsAlwaysWin
Dank voor het filmpje. Geweldig!
1 0
Montana
Huntelaar niet belangrijk in Europa geweest dit seizoen?
Waar we tijdens de voorrondes altijd 'nog niet klaar waren' of nog niet 'ingespeeld' heeft hij er zeker een groot aandeel in gehad dat het nu wel is gelukt. 4 doelpunten in de CL-kwalificatie...

Weet altijd wat er gebracht moet worden, ook als het lelijk moet.
3 0
Ajax27
Precies dit ja. En ik snap dat Ajax zn geld zet op Dolberg dus hem heel lang de kans heeft gegeven dit seizoen, maar als Huntelaar 1e spits was, dan had ie er met zijn 36 jaar binnen dit Ajax nog 25+ gemaakt. Die gast is gewoon topfit en zo gretig als wat. Geweldig om zijn drive te zien. Dat moet 100% iets met de jonge spelers in de groep doen.
0 0
Amsteraaij
Dank u. DIt dacht ik ook meteen. Was heerlijk op dreef aan het begin. Meteen er staan. Ben altijd fan gebleven van de beste man. Maakt het gewoon weer waar ook. Gun hem van harte zijn eerste kampioenschap!
2 0
Ajaxxxisdebeste
Tadic is super.
0 0
AFCAMM
Martijn Reuser, leuke speler was dat. Helaas heel veel pech met die beenbreuk, en dat in een periode dat de selectie zo sterk was. Dan wordt het een lastig verhaal. Erg jammer.

Wat Tadic en Huntelaar betreft heeft ‘ie natuurlijk gelijk. Tadic doet het dit seizoen geweldig en Klaas-Jan is nog steeds belangrijk.
2 0