'Het zal moeilijker worden dan tegen Real'

GinoHaverkamp, 12-04-2019 om 15:10, 3609 views, VTBL |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Jan Boskamp is niet geheel positief over de kansen van Ajax dinsdag tegen Juventus. Dan wordt beslist wie door mag gaan naar de halve finale van de Champions League.

'Het is te hopen dat Ajax het redt, maar het zal moeilijker worden dan tegen Real Madrid', zegt de markante analist bij VTBL. 'Ik heb Juventus – Atlético Madrid gezien. Daar gingen ze tekeer, dat was echt niet normaal.' Juventus verloor de heenwedstrijd tegen de Spanjaarden, in de achtste finales van het miljardenbal, met 0-2, maar won thuis met 3-0 en ging alsnog door.

Het is voor Ajax vooral niet te hopen dat Giorgio Chiellini weer fit is. 'Om tegen die centrale verdedigers Bonucci en Chiellini te spelen is verschrikkelijk', meent Boskamp. 'En ik vind Pjanic een fantastische voetballer. En dan loopt die gozer (Cristiano Ronaldo, red.) daar nog voorin. Die heb je nauwelijks gezien, maar hij legde hem wel weer binnen.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Als je er serieus over na gaat denken is het eigenlijk te bizar voor woorden dat wij nu naar Turijn gaan met het idee dat er nog een kans is om de halve finale te halen. Dat gevoel hadden wij ook toen we naar Madrid gingen. Wie had dat eigenlijk nog gedacht in deze huidige tijd? Ajax is financieel nog steeds een Europese dwerg. Toch spelen we dit jaar gewoon serieus mee in de Champions League, eigenlijk een ongelofelijke prestatie. Daarom is Ajax de mooiste club ter wereld. Een mythische club, een legendarische club. Een club uit een klein kikkerlandje dat bij tijd en wijlen Europa op zijn grondvesten doet trillen.
4 0
ETM
Ja en daarom moeten Ajaxsupporters nu maar eens ongelooflijk genieten. Niet bezig zijn met of Neres 40 of 100 moet kosten. Niet bezig zijn met wie welk cijfer moet krijgen na de wedstrijd. Niet bezig zijn met wat Van Bommel zegt, niet bezig zijn met het gelul van Driessen. Niet bezig zijn met of nu Ten Hag of toch Bosz, niet bezig zijn met of Pirie nu wel of niet, niet bezig zijn met al die randzaken, want de enige hoofdzaak is het voetbal van ons aller Ajax, niet bang voor, niet minder dan, de absolute Europese top. Niet morgen, maar vandaag. Dat kon helemaal niet. Daar zijn de Ajax iconen om uitgelachen. EL finale, CL Kwart-finale. Pats, boem! Maar ook niet bezig zijn met prijzen. Dat is zooo banaal. Kijk naar het voetbal. Kijk naar hoe Ajax 90 minuten lang het vuur aan de schenen legt van CL-instituut Juventus. Hoor Onana zeggen dat hij niet bang is voor Ronaldo omdat zijn maten voorin ook zullen scoren.. Zien en onthouden. Dat maakt Ajax Ajax. Het voetbal dat gespeeld wordt door Ajax. Dat Ajax anno 2019 dus gewoon nogsteeds Ajax kan zijn. Omdat het Ajax wil zijn, en niets anders.
Nu geen tijd voor discussies over welke miskopen Overmars deed. Nu geen tijd voor of kamp V Gaal of kamp Cruijff, nu geen tijd voor of Ziyech vrolijker moet zijn voor de camera, of Schone nog wel kan, of Dolberg er nog komt, of Frenkie wel voor het juiste bedrag.. Geen tijd voor het uitlachen van J Kluivert, geen tijd voor sneren naar Frank, geen tijd voor..
Intens genieten van dit Ajax, onze kleuren, onze identiteit op het uit de hand gelopen hoge podium.

Ajax gaat wel of niet van Juve verliezen. Maar Ajax gaat nog een enorme show geven, en die moet je mee maken. Heel diep opsnuiven, maak de luchtwegen vrij!
1 0
DarkDefender
Prachtig inderdaad, een paar jaar geleden hield niemand dit meer voor mogelijk, maar we flikken het toch.
0 0
Pierre Heno
We zijn het niet altijd eens Redrum maar ik volg je volledig . Helaas is bovenstaande ook exact de reden waarom Ajax steeds weer wordt leeggekocht. Maar ze blijven inderdaad 'mythisch'.
0 0
Redrum
Precies, Ajax heeft een dergelijk imago dat ze altijd interessant blijven voor het buitenland. Helaas betekent dat ook dat spelers die drie fatsoenlijke wedstrijden in Ajax 1 spelen direct op de wenslijst staan van meerdere topclubs. Daarom kunnen we nooit meer structureel succesvol zijn. We kunnen niks opbouwen.
1 0
TwoLegsAlwaysWin
Jantje, het verschil is dat wij sowieso moeten scoren en er dus gewoon voor gaan. Atletico hoefde dat niet en dan is de mindset moeilijk te resetten.
2 0
DarkDefender
Leuk om aan vast te houden, zo had ik het nog niet bekeken :-)
1 0
Ron403
Ze wonnen thuis met 3-0... niet uit.
0 0
Ruff Rhythim
Atletico zette ook geen vroeg druk en dat gaan wij dus wel doen Jan.

En dat het moeilijk(er) gaat worden hoef je ook niet voor gestudeerd te hebben om dat te snappen...
0 0
Labrador
Ja maar eerst Excelsior. Kom op Ajax!
2 0