Borst: 'Bang dat Ajax op liefheid wordt uitgeschakeld'

ArthurV, 08-04-2019 om 23:40, 3787 views, Betweters |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Hugo Borst heeft sterk het idee dat de selectie van Ajax niet over het karakter beschikt om Juventus over de knie te leggen. Volgens de schrijver is dat hetgeen aankomende woensdag het 'heikele punt' kan worden.

'Ajax is een verzameling lieve jongens', vertelt Borst bij Betweters. 'Noem de bastard. Donny van de Beek en André Onana? Oh nee. Dusan Tadic is de enige schurk. Ik ben bang dat Ajax op liefheid wordt uitgeschakeld.'

Koert Westerman is het zeker niet met zijn collega eens. 'Nee, Ajax wordt niet uitgeschakeld en ze winnen het op techniek en teamspirit. Let maar op!'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wendoo9
Hij heeft wel gelijk. Ajax mist gewoon een slager anex beul op het middenveld die ook lekker mee kan ballen.
0 0
Sonofafca
Deze wedstrijden worden lastiger dan tegen Madrid.
1 0
Woodenshoe
Een gewaagde uitspraak...
1 0
Amsteraaij
over de tweede wedstrijd zei hij ook al, "zelfs al was ik voor ajax, dan geloofde ik er niet in". zat hij er mooi naast. hopelijk nu weer!
0 0
MH1988
Ik heb dit jaar geen enkele ploeg in de Champions League gezien die meer uitstraling, wil om te winnen en mentaliteit heeft dan dit Ajax. Dat ze dan ook nog geweldig kunnen voetballen zorgt voor de totaalformule. Als het op wilskracht aan zou komen dan winnen we ook van Juve.. Probeer daarom eens te genieten met het besef dat je naar een legendarisch elftal kijkt waar over 20 jaar nog steeds over gesproken wordt! Geweldig :). Ik heb er echt weer zo onwijs veel zin in!
0 0
jarenfan
Geloof wel dat Borst hier een punt heeft.
Alleen Nico heeft de goeie spirit.
1 -2
Joseph
Het enige wat deze man kan, is op een creatieve manier onzin verzinnen. Hoewel, creatief is het eigenlijk maar zelden. Gewoon een talent voor onzin.
0 0
Bocarra
Niet op reageren. Borst is een notoire Ajax hater. Alles wat uit zijn mond komt staat in het teken om Ajax kleiner te maken en/of onrust te stoken. De parasiet van het voetbal. Hij voegt niets positiefs toe aan het voetbal.
1 -2
Ruff Rhythim
Heeft die gast überhaupt Ajax in de CL aan het werk gezien dit jaar?
1 0
Litmanen85
ehmm Nico de slager?? Huntelaar doet het ook gewoon als het moet..
0 0
KlasseLasse
hebben minstens punt nodig om vaste cl te krijgen
0 0
JariJari
Voor de kampioen van 2019/2020
0 0
mgtow
Nico Fico schopt Cristianus Ronaldus zo het ziekenhuis en de scheids zal het niet eens doorhebben!
2 0
Ajax4xbestevaneuropa
Nee je hoopt dat ajax wordt uitgeschakeld en dan kan jij zeggen dat het komt omdat er geen ''schurken'' bij zitten en dat je het allemaal al van te voren zag aankomen. Je kan ook zeggen dat ajax kans maakt door hun talentvolle spelers die net de CL houder hebben uitgeschakeld.
Natuurlijk mist Ajax een type poulsen, maar je weet vaak dat zulke soort spelers ook veel kwaliteiten uit de team wegnemen omdat ze op ander vlak minder goed zijn.
Makkelijk om te denken Natuurlijk wil ook hugo borst dat ajax wint voor het nederlandse voetbal. Nee helemaal niet, want dan krijgen ze bij ajax alleen maar meer praatjes dan dat ze al hebben. Eigenlijk typisch nederlands, je mag groot worden maar niet te groot want dat gunnen ze je weer niet. Zelfde als bij ajax, anti ajax mensen willen liever het NL'se voetbal zonder vaste CL plek dan dat ajax kan roepen dat ze in de halve finale staan.
2 -1